magdalena8 19.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ooo,powodzenia życzę,przy dobrych wiatrach i organizacji tydzień czasu płyta i stan 0 zrobiony(sam byłem w szoku) Widzę,że edukacja budowlana przyszłych inwestorów zmierza w dobrym kierunku Polecam skład drewna w Wilczej 239-74-15,za kompletne "wyposażenie" dla geodety,czyli deski i zaostrzone paliki płaciłem 100zł. Dziękuje za namiary przydają się Bardzo liczymy na dobrą pogode, wtedy max 7 dni i płyta ma być gotowa czyli plan na ten rok wykonany. A na wiosne już spokojnie mury Odwiedziłam twój dziennik budowy, solidna płyta no i bardzo zaciekawił mnie wątek z tą PC cena wydaje się być bardzo atrakcyjna. My też planujemy PC ,jak narazie najlepszą wycene dostaliśmy od firmy Sofath na PC z bezpośrednim parowaniem,można powiedzieć że już prawie się zdecydowaliśmy ale mamy jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji więc temat pozostaje ciągle otwarty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no i bardzo zaciekawił mnie wątek z tą PC cena wydaje się być bardzo atrakcyjna. Dlatego trzymam rękę na pulsie 20tys.zł mogę dać,powyżej impreza dla mnie staje się nie opłacalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 19.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 nie dosc ze bez zalu to z Pompa !!!! no ale bylysmy najblizej a uciekamy na dwa skrajne konce rybnika !! e tam zaraz daleko...w normalnych okolicznościach dziennie pokonuje tę trasę i nie ma tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziękuje za namiary przydają się My też planujemy PC ,jak narazie najlepszą wycene dostaliśmy od firmy Sofath na PC z bezpośrednim parowaniem,można powiedzieć że już prawie się zdecydowaliśmy ale mamy jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji więc temat pozostaje ciągle otwarty. pozdrawiam Sofath Natea, czy Caliane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 e tam zaraz daleko...w normalnych okolicznościach dziennie pokonuje tę trasę i nie ma tak źle teraz to najbliżej do ciebie mam można powiedziec ze wróciłam na stare śmieci nie macie namiarów na firmy co prasują.........WSZYSTKO MAM WYGNIECIONE PO PRZEPROWADZCE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 19.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 nie macie namiarów na firmy co prasują.........WSZYSTKO MAM WYGNIECIONE PO PRZEPROWADZCE !! mam - to moja teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 heh a ile bierze za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 20.10.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 heh a ile bierze za sztuke i powiem tylko że zamiłowanie do prasowania, to jedna z niewielu zalet mojej teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.10.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 nie macie namiarów na firmy co prasują.........WSZYSTKO MAM WYGNIECIONE PO PRZEPROWADZCE !! jak mi odpowiednio dobrze zaplacisz ja uwielbiam prasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.10.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja jak mam czas i dobry film to też lubie.....czasem poza koszulami...a tego mam najwiecej a teraz mam wszystko do prasowania od dzinsów po podkoszulki...jak zwykle tego nie prasuje to teraz jest wszystko jak z d..y wyciągniete kurde ale pogoda...zimno ciemno i mokro...nic tylko w domu siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 musialabys mnie tam przywiesc ... z moim krzeslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 20.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 kurde ale pogoda...zimno ciemno i mokro...nic tylko w domu siedziec Kto może ten siedzi w domu, ale niektórzy muszą pracować :bash: Za to jutro robię sobie wolne, idę oddać krew więc się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 20.10.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 musialabys mnie tam przywiesc ... z moim krzeslem Kurcze podziwiam osoby umiejące prasować na siedzącą - ja próbowałam i jakoś mi to nie wychodziło Lubię prasować, zwłaszcza rzeczy Młodego ale tylko na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Kurcze podziwiam osoby umiejące prasować na siedzącą - ja próbowałam i jakoś mi to nie wychodziło Lubię prasować, zwłaszcza rzeczy Młodego ale tylko na stojąco ja zawsze do niedawna tez tylko na stojaco prasowalam ... teraz krzeslo jest musowe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.10.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Kto może ten siedzi w domu, ale niektórzy muszą pracować :bash: no ja zaraz sie zbieram...choc tak mi sie nie chce wychodzic....ale wystarczy ze popatrzę na mój burdel w domu...i zaraz chce sie wyjśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 20.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A mnie się coraz bardziej nie chce wychodzic z nowej norki Do roboty jak mam iśc to jęczę chcociaż mam cieplutko ale w domu ogieniek się pali i jest przyjemniej niz w robocie. No i prasować tez nie lubię, ale jak prasuję to wszystko jak leci i sciery do podłogi (to się chyba leczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.10.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No i prasować tez nie lubię, ale jak prasuję to wszystko jak leci i sciery do podłogi (to się chyba leczy) moze scierek jeszcze nie prasowalam ale ogolnie prasuje wszystko /czasem nawet majtki!!/ nienawidze nieprasowanej bawelny !!!! kluszczy sie i jest szorstka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oh Ewa jak ja Cię rozumiem,też najchętniej nie wychodziłabym z mojego nowego domku,tak chce mi się tutaj być,sprzątać,pichcić i cieszyć się.....Górę prasowania też mam,chociaż koszul mało,bo ostatnio moja mama prasowała (he,he pewnie mąż by powiedział to samo o teściowej co Adiqq),ale nienawidzę prasować,jeszcze ubrania dzieci jako tako,bo to małe,ale nasze.....masakra.Teraz nawet jak coś kupuję to zwracam uwagę czy trzeba to będzie prasować.No i nie mam już świra na punkcie tego,że wszystko musi być wyprasowane.Do niedawna jeszcze skarpetki prasowałam,teraz tego nie robię i jakoś wszyscy żyją a ja też mam zamiar trochę pożyć,nie tylko prać,prasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 20.10.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Gabrysiu pamietasz tego beagla co u mnie kiblowal jakis czas ? na tablicy.pl jest info ze wlasciciele nie daja se rady i chca go oddac za darmoche. jak juz mieszkasz to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 20.10.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Sofath Natea, czy Caliane ? Sofath Natea pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts