AGA NR 1 20.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Hehe, a ja właśnie po drugiej rozprawie rozwodowej i ........... jestem znów PANNĄ ( chociaż z odzysku ) !!!!!! :wave: Rozwód z orzeczeniem o wyłącznej winie męża, zasądzone alimenty. Pełen sukces, jednak jest jeszcze sprawiedliwość na świecie !!! :lol: Opijam dzisiaj !!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Hehe, a ja właśnie po drugiej rozprawie rozwodowej i ........... jestem znów PANNĄ ( chociaż z odzysku ) !!!!!! :wave: Rozwód z orzeczeniem o wyłącznej winie męża, zasądzone alimenty. Pełen sukces, jednak jest jeszcze sprawiedliwość na świecie !!! :lol: Opijam dzisiaj !!! :D:D gratulować ?? a co z domkiem jeśli mogę zapytać...no i sunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.10.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Gratulować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Hehe, a ja właśnie po drugiej rozprawie rozwodowej i ........... jestem znów PANNĄ ( chociaż z odzysku ) !!!!!! :wave: Rozwód z orzeczeniem o wyłącznej winie męża, zasądzone alimenty. Pełen sukces, jednak jest jeszcze sprawiedliwość na świecie !!! :lol: Opijam dzisiaj !!! :D:D no kochana swietuj swietuj !!! Gratulacje !!! jak tak bardzo swietujesz to chyba jutro bedzie ciezko zebys przyjechala co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 20.10.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 rożni ludzie różnie świętują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 domek ocieplony różnica zauważalna od razu, wcześniej temp.21st. i trudno było wiecej utrzymac, teraz na luzie 23 a spalanie połowę mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 20.10.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 domek ocieplony różnica zauważalna od razu, wcześniej temp.21st. i trudno było wiecej utrzymac, teraz na luzie 23 a spalanie połowę mniejsze uważam, że teraz ci będzie wylewka dłużej ciepło trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Marek dzięki za info,ale pisze,że oddadzą rodzinie bez dzieci,a ja mam aż trójke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 20.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wreszcie ktoś w nas uwierzył. Mamy kredyt!!! strop się szałuje, a ja mogę wreszcie kupic sobie zbrojenie. Po wylaniu stropu budowlańcy podejmują decyzję, czy dach teraz czy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A ja napelnilem w koncu swoje dolne zrodlo pc... Poki co woda, plucze i sprawdzam szczelnosc, dobilem do 4bar i czekam do rana, narazie wyglada OK i nie widac zeby zadne z ponad 40-tu skrecanych laczen PE puszczalo, co mnie niezmiernie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Sofath Natea pozdrawiam Ciekawy to system, ale chyba dość trudne w sterowaniu to ogrzewanie ? Czy w ogóle na Caliane przedstawili Wam oferte dla porównania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.10.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ciekawy to system, ale chyba dość trudne w sterowaniu to ogrzewanie ? Czy w ogóle na Caliane przedstawili Wam oferte dla porównania ? o czym mowa ?? bo chyba nie zlapalam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 21.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 o czym mowa ?? bo chyba nie zlapalam ... to nic innego jak pompa ciepła http://www.sofath.pl/natea/ ze swojej strony mogę dodać, że sterowaniem takim ogrzewaniem jest prościutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 21.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A ja napelnilem w koncu swoje dolne zrodlo pc... Poki co woda, plucze i sprawdzam szczelnosc, dobilem do 4bar i czekam do rana, narazie wyglada OK i nie widac zeby zadne z ponad 40-tu skrecanych laczen PE puszczalo, co mnie niezmiernie cieszy strasznie dużo masz tych łączen....kiedy montaż? Marek mówił że w przyszłym tygodniu kurierem posyła ci PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.10.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 strasznie dużo masz tych łączen....kiedy montaż? Marek mówił że w przyszłym tygodniu kurierem posyła ci PC Laczen w sumie standard - jest piec obwodow wiec na kazdy wchodzacy do studzienki PE32 wychodzi po 10 kolanek 90st (to juz 20 laczen) plus dwa kolanka do glownych doprowadzen PE40 (4 laczenia) plus od kolanek ida ~30cm kawalki rurek w gore i do rozdzielacza (przejscia na gwinty) - to kolejne 12 laczen Potem jeszcze poki co dwa kolanka w kotlowni i szlus Test szczelnosci zdany na piatke - cisnienie spadlo z 4bar do 3,8 przez ponad 12h co jest super wynikiem bo petle jeszcze nie sa dokladnie odpowietrzone a i rury PE sie rozciagaja i ze cisnienie spada z poczatku to norma Zadne polaczenie nie cieknie - ale tez sie specjalnie wyposazylem w druga porzadna "zabke" do skrecania, wszystkie rury czyscilem papierami 150->800->1200 w miejscu przylegania uszczelek i skrecone sa na maksa.. Takze wszystko wyszlo OK Jutro pozyczam kompresor, wywalam ta wode i napelniam glikolem Co do pompy - jest juz do odbioru, dzisiaj dopiero im puszcze druga czesc kasy wiec pewnie kolo wtorku ja do mnie wysla. Montaz w przyszlym tygodniu - ale ja to sobie sam ofkors montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no kochana swietuj swietuj !!! Gratulacje !!! jak tak bardzo swietujesz to chyba jutro bedzie ciezko zebys przyjechala co ?? Noooo, ciężko... Mea, Adaś - no, ale jak Wam poszło z tą skarpą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A u nas dzisiaj WYLEWKI! Nareszcie Panowie do nas zawitali A po wylewkach chyba udajemy się w zimowy sen Trzeba trochę odpocząć i odbudować nasze finanse...zobaczymy jak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 21.10.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Adam - zdziwiło mnie to trochę, bo ja mam dużo mniej...no ale ja mam wszystkie pętle bezpośrednio do domu wprowadzone...no i tylko 4 pętle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 21.10.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Pytanko mam takie bo mój budowlaniec nie ma czasu a potrzebuje w firmie zamurowac dwa małe okienka w piwnicy z dwóch stron bez ich demontażu, trzeba wycharatać parapety, zamurować ytongiem z dwóch stron i zagładzić to ładnie żeby wyglądał jak ściana (reszta jest świeżo malowana). Kilka h pracy, macie kogoś albo ktoś się podejmie? Sprawa raczej pilna, płatne najchętniej z FV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.10.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Noooo, ciężko... Mea, Adaś - no, ale jak Wam poszło z tą skarpą ??? popatrz do dziennika - wrzucilam kilka zdjec !! mnie sie podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts