Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Cześ Hanysy

Dłogo mie nie było bom na chorobowym - ale wracom pamału do sprawności.

Odciynty palec (cyrkularka) sie przyjmuje i wracom do pełnosprawności:)

Pozdrowiom wszyskich serdecznie zarówno tych nowych jak i starych na tej grupie.

Smoczyca ale Ci zazdroszcza żeś była na zlocie...

Sebo8877

ło matko...Sebuś :o ...współczuję palucha ... no widzisz że nie trza wkładać gdzie popadnie :lol:

co do zlotu....nic się nie martw.... za rok też będzie :D

u mnie ruszyli chopoki z kopyta...ściany mi budują :D

pozdrawiam, smoczyca

ja się tez melduje po długiej nieobecności

kurde tyle mam pracy w robocie że szału dostaje....

ale znalazłam dziś u-kształtki z betonu kom. 24cm akurat tyle ile mi potrzeba - wicie gdzie? w Brannej kurna nigdzie bliżej nie ma, co zrobić trza zapuścić motor i jechać :)

a tak w ogóle to ściany superancko rosną - mam już 9 warstw na 12 :)

no i dziś imprezuję w Ustroniu a jutro mam wesele brachole w Ostrowie

no to 3majcie sie wszyscy cie..... chłodno w te upały :)

Cześć forumowicze.jestem z okolic rybnika.dopiero zaczynam budowe mojego wymarzonego...jak na razie jestem przerażona....szukam materiałów budowlanych a ta ilość hurtowni mnie przeraża.proszę doradzcie gdzie szukać, gdzie się opłaca no i jest w miarę tanio..pozdrawiam..

Musisz wybrać hurtownie najtańszą "globalnie". Duże zamówienia - sprawdzaliśmy ceny w 2-3 miejscach. Reszta drobnicy szła z hurtowni najbliższej.

Ogólnie korzystaliśmy w 60% z BudoZbytu i 40 % z Lubaru, chociaż w tym drugim zostawiliśmy więcej kasy ( tam kupowaliśmy dach u p. Zygmunta - polecam).

Ja dużo kupowałem w Hadexie (w Radlinie) bo miałem o rzut beretem. Jak mocniej rzucić beret to doleci jakiś kilometr dalej do hurtowni Madera. Sporo brałem w Budozbycie - cały dach, bloczki fundamentowe, cały beton. W Lubarze - styropian, rynny i cośtamjeszcze. Instalacyjne (wod, kan, co) w Świecie Miedzi w Rybniku. Wszystkie MAX-y po bajecznej cenie 1,65/szt miałem z Carmex-u ale oni wycofali się z Rybnika i Wodzisławia (centrala w Raciborzu chyba jeszcze jest).

Powodzenia X!

Sebo ,coś to nabroił ? :o

w palec sie urżnoł :-?

Przi wos spomniało mi sie jak za bajtla o mało żech palca niy stracił na krajzydze. Skończyło sie na poszarpanyj skorze. A jak żech prziszoł do dom to żech pedziłoł "młotkiym żech sie walnoł"..... ale żodyn mi niy chcioł uwierzyć :roll: