malmuc 24.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 akwarysta pikny ten Twój avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 wszyscy mają kafelkowy problem na 10 telefonów znalazłam najblizszy termin wrzesniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 piejar...no, ba...teraz żałuj zdjęcia co poniektóre są opisane...więc jeśli ktoś chce...to znajdzie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.05.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Cześ Hanysy Dłogo mie nie było bom na chorobowym - ale wracom pamału do sprawności. Odciynty palec (cyrkularka) sie przyjmuje i wracom do pełnosprawności:)Pozdrowiom wszyskich serdecznie zarówno tych nowych jak i starych na tej grupie. Smoczyca ale Ci zazdroszcza żeś była na zlocie... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 ło matko...Sebuś ...współczuję palucha ... no widzisz że nie trza wkładać gdzie popadnie co do zlotu....nic się nie martw.... za rok też będzie u mnie ruszyli chopoki z kopyta...ściany mi budują pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 25.05.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 ja się tez melduje po długiej nieobecności kurde tyle mam pracy w robocie że szału dostaje.... ale znalazłam dziś u-kształtki z betonu kom. 24cm akurat tyle ile mi potrzeba - wicie gdzie? w Brannej kurna nigdzie bliżej nie ma, co zrobić trza zapuścić motor i jechać a tak w ogóle to ściany superancko rosną - mam już 9 warstw na 12 no i dziś imprezuję w Ustroniu a jutro mam wesele brachole w Ostrowie no to 3majcie sie wszyscy cie..... chłodno w te upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XYMENA 25.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Cześć forumowicze.jestem z okolic rybnika.dopiero zaczynam budowe mojego wymarzonego...jak na razie jestem przerażona....szukam materiałów budowlanych a ta ilość hurtowni mnie przeraża.proszę doradzcie gdzie szukać, gdzie się opłaca no i jest w miarę tanio..pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 25.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Musisz wybrać hurtownie najtańszą "globalnie". Duże zamówienia - sprawdzaliśmy ceny w 2-3 miejscach. Reszta drobnicy szła z hurtowni najbliższej.Ogólnie korzystaliśmy w 60% z BudoZbytu i 40 % z Lubaru, chociaż w tym drugim zostawiliśmy więcej kasy ( tam kupowaliśmy dach u p. Zygmunta - polecam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.05.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja dużo kupowałem w Hadexie (w Radlinie) bo miałem o rzut beretem. Jak mocniej rzucić beret to doleci jakiś kilometr dalej do hurtowni Madera. Sporo brałem w Budozbycie - cały dach, bloczki fundamentowe, cały beton. W Lubarze - styropian, rynny i cośtamjeszcze. Instalacyjne (wod, kan, co) w Świecie Miedzi w Rybniku. Wszystkie MAX-y po bajecznej cenie 1,65/szt miałem z Carmex-u ale oni wycofali się z Rybnika i Wodzisławia (centrala w Raciborzu chyba jeszcze jest).Powodzenia X! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XYMENA 28.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam stałych bywalców forum i dziękuję za informacje o hurtowniach.zbieram więc siły i ruszam na podbój okolicznych hurtowni..pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.05.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Sebo, a ja już szukałam Cię na forum Wracaj do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.05.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Sebo ,coś to nabroił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Już wróciłem do zdrowia jak widać. Po 1,5 miesiacu jestem z Wami cały (w dosłownym tego słowa zanczeniu:)). Yno mi nie godejcie żeście sie stynskniyli....??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Yno mi nie godejcie żeście sie stynskniyli....??? no co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Yno mi nie godejcie żeście sie stynskniyli....??? no co Ty... wiedziolech że kto jak kto ale Ty..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 my, się juz na stypa szykowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 01.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 my, się juz na stypa szykowali ha, ha - żartowniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sebuś...jo żech sie stynskniła .... ino prosza cie cobyś se już nic nie łobcinoł i był coły czos z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sebo ,coś to nabroił ? w palec sie urżnoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 01.06.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Sebo ,coś to nabroił ? w palec sie urżnoł Przi wos spomniało mi sie jak za bajtla o mało żech palca niy stracił na krajzydze. Skończyło sie na poszarpanyj skorze. A jak żech prziszoł do dom to żech pedziłoł "młotkiym żech sie walnoł"..... ale żodyn mi niy chcioł uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts