nonoa_ona 22.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Kto ma dachówki Creaton na chałupie? Muszę porównać i dokonać wyboru między Brasem, Creatonem i Koramikiem a na małej dachówce ciężko zdecydować>. Doradźcie, bo już kręćka można dostać. PLISSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!! Mamy Future z Creatona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 22.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ja mam Creatona Balance duza i fajnie ja sie ukladalo, mi sie podoba no i nie porownuj ceramiki do betonowego braasa brrrrrr przy cenach ceramiki trzeba na glowe upasc zeby kupowac betonowe. Creaton (nizsza polka bo drozsze to juz inna bajka i sie nie zastanawiaj tylko bierz) czy Coramic zadnym z nich sobie krzywdy nie zrobisz bierz co ci sie bardziej podoba. No dzięki Jasek. Tylko ja nie wiem co mi się bardziej podoba, bo nie widziałam dachu z Creatona. Oglądanie małej powierzchni to nie to samo, co cały dach. Może mogłabym podjechać pod Twój dom i zerknąć sobie na efekt całościowy? Jeśli to możliwe- daj znać na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 22.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mea heparynkę brałąm przez półtora roku najpierw heparynę - heparynę, potem drobnocząsteczkową, clexane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mea heparynkę brałąm przez półtora roku najpierw heparynę - heparynę, potem drobnocząsteczkową, clexane mi zostaly jeszcze dwa zastrzyki clexane a co porobilas ze tak dlugo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 22.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mea - dwie ciąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 chyba jestem za stara na naukę....tyłek mnie boli od siedzenia 8h na wykładach...i chyba nie do konca rozumiem dzisiejszą "młodzież" a żeby było w temacie - mozecie polecic sprawdzony impregnat do fug ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mea - dwie ciąże o matko...a co tak źle poszło ? (ja też jestem po 2 cc) p.s. zaraz wszyscy faceci uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mea - dwie ciąże to sie chyba powaznie dzialo ... nie slyszalam jeszcze zeby w ciazy brac heparyne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 22.10.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Queene oglądam sobie, jak powstawał Twój domekpodoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 22.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 dziewczyny bierze się, bierze, ja znam multum takich babgłównie tych z Bytomia (Klinika)to jakwiadomo zapobiega skrzepom, ja wcześniej roniłam. Po heparynie mam dwoje dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 dziewczyny bierze się, bierze, ja znam multum takich bab głównie tych z Bytomia (Klinika) to jakwiadomo zapobiega skrzepom, ja wcześniej roniłam. Po heparynie mam dwoje dzieci. no to faktycznie warto bylo sie kloc ide do mojego dziecka ... dzis spimy same bo malz na nocke poszedl cos "dorobic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Queene oglądam sobie, jak powstawał Twój domek podoba mi się dzięki, teraz z perspektywy czasu wydaje mi sie ze w sumie wszystko posżło dość gładko nowe fotki jak sie ogarnę ze srodkiem (noooo tak na Wielkanoc powinnam zdążyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 22.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Mamy Future z Creatona:) A możnaby ten dach obejrzeć??????? Ciekawi mnie efekt końcowy, bo na jednej dachówce ciężko wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Widziałeś zdjęcie sprężarki Danfossa powyżej ?? Jaki jest kraj produkcji Toshiba i Emerson to także nie są raczej chińskie produkty Jest roznica miedzy markowymi produktami ktorych produkcja jest w chinach (z powodu nizszych cen produkcji), a chinskimi produktami w calosci. Jezeli tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro ale nie mamy o czym dyskutowac Mozesz sobie jezdzic Ssang Yongiem ale dla mnie to nigdy nie bedzie samochod jak Toyota czy Nissan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 22.10.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Jest roznica miedzy markowymi produktami ktorych produkcja jest w chinach (z powodu nizszych cen produkcji), a chinskimi produktami w calosci. To czemu się obruszyłeś jak wspomniałeś,że to chińska pompa ? Toshiba,coopeland,emerson,panasonic to nie są chińskie marki...Gwarantuje Ci,że też będziesz miał w swojej pompie parę rzeczy made in china Poza tym w każdej pompie z chin są markowe bebechy a polskie(i nie tylko polskie) pompy to nic innego jak chińskie składaki,takze trochę pokory poproszę najtansze porzadne pompy to ecopol-system i ecopower w granicy 13-14k za sama pompe. Oj Ty naiwny...skąd te podzespoły są sprowadzane,żeby je poskładać do kupy ? Na pewno nie z Niemiec czy z USA Polska siła robocza jest droższa od chińskiej,poza tym transport bebechów kosztuje i stąd różnica cenowa między polskimi a chińskimi składakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 23.10.2011 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wydaje mi się że jest różnica, miedzy sprzętem w całości składanym w chinach a tylko podzespołami produkowanymi w chinach... Toshiba,coopeland,emerson,panasonic to nie są chińskie marki...Gwarantuje Ci,że też będziesz miał w swojej pompie parę rzeczy made in china tak, ale copeland ma fabryki nie tylko w chinach- jest też irlandia,belgia,usa....oglądalem na necie sporo sprężarek z copelanda i nie było żadnej chińskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.10.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 adiqq widze ze ty wczesniej zwlekasz sie z lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 23.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Mea chyba sie jeszcze nie polozyl dajcie sobie spokoj co jest chinskie, niechinskie mi to wisi moze byc stukane w ulan bator byleby sie nie psulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 23.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 A możnaby ten dach obejrzeć??????? Ciekawi mnie efekt końcowy, bo na jednej dachówce ciężko wybrać. Jasne, ze mozna, zapraszamy Pisz na prv to sie dogadamy co do dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Oj Ty naiwny...skąd te podzespoły są sprowadzane,żeby je poskładać do kupy ? Na pewno nie z Niemiec czy z USA Np. sprezarka z Austrii. A Ty naprawde uwazasz ze np. wymienniki robi sie w chinach ? Jakem zlozyl cala swoja instalacje CO w ktorej m.in. jest wymiennik ciepla do kominka, trzy pompy CO, zawor trojdrogowy z silownikiem - NIC nie bylo chinskie. Pewnie ze pompe moglem kupic chinska za 100 ale wolalem grundfossa / wilo ktore chinczykami nie sa. Ty chcesz kupic pompe ktora SKLADAL chinczyk na najtanszych podzespolach. Wczesniej pisales ze w jednej pompie nie bylo jakiegos zaworka dokreconego i uszedl czynnik - tzn. ze nikt nie zrobil nawet proby cisnieniowej tegoz. Tak sie w chinach robi Polska siła robocza jest droższa od chińskiej,poza tym transport bebechów kosztuje i stąd różnica cenowa między polskimi a chińskimi składakami Tak to sobie tlumacz Kazdy chyba jednak wie co znaczy kupienie czegos typowego "made in china" - to jednorazowki, a nie rzeczy ktore maja sluzyc latami. Za ecopol-system.pl: Dane techniczne pompy ciepła: zasilanie 220/380V50Hz, obudowa dźwiękochłonna metalowa, ocynkowana, malowana proszkowo, armatura chłodnicza firmy Danfoss, Alfaco, Honeywell, sprężarka firmy Copeland typu Scroll ZH, wymienniki płytowe ciepła firmy SWEP, Thermokey ze stali szlachetnej, automatyka sterownicza firmy Telemecanique, Moeller Teraz napisz ktora z tych firm jest chinska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts