bdan 23.10.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Robisz jeszcze w tym roku tynk ostateczny, czy czekasz do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 23.10.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Piwnice grzejesz tak jak dom, czy na niższych temperaturach? troche metrów do ogrzania to jednak jest. Super, że temperatuty sie ustabilizowały a opału idzie mniej. Zresztą pierwszy sezon to ponoc zawsze jest najgorszy, niz sie dom wygrzeje ja miałem wylewki w kwietniu, a już od pazdziernika powoli grzałem....jak się wprowadzałem, to miałem wrażenie że dom suchy jak pieprz jest.... tak naprawde okaże się pod koniec tego sezonu grzewczego,jak to jest z tym 1 sezonem grzewczym - jak porównam z poprzednim... a nawet gdzies czytałem, że wilgoć technologiczna może z domu wychodzić nawet do 4 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dla osób, którzy planują wentylację mechaniczną , lub mechaniczną wywiewną z nawiewnikami higrosterowalnymi chce polecićw namiar 667684478 - p. Damian Rutino - dla Ciebie tez jeżeli jeszcze szukasz (do ewen. porównania ofert) My zdecydowaliśmy, że będziemy robić to sami, mamy zrobiony projekt, dostałam projekt w opcji went. mechanicznej z wentylatorem wyciągowym (w dwóch opcjach) i nawiewnikami higro. w oknach oraz projekt wm z rekuperatorem. W czasie wizyty na budowie mieliśmy wyznaczone średnice i miejsca otworów do pozostawienia. Na chwilę obecna rozkładamy rury nawiewu i wywiewu a ewen. opcja wentylacji jeszcze do zastanowienia. Mamy dostarczony komplet rur do rozprowadzenia w cenie jak z allegro . Na chwile obecną, jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i doradztwa przy wykonaniu. Tak więc polecam, bo rzadko mamy fachowców godnych polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Robisz jeszcze w tym roku tynk ostateczny, czy czekasz do wiosny? raczej wiosna...no chyba że wykonawca i pogoda sie zgrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 23.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 witam w ten niedzielny wieczór Nadal szukamy kogoś od inst. wodno-kan. Mea mialas racje instalmex fachowy ale drogi! Jestesmy po pierwszych przymiarkach projektowania kuchni i tu pytanie do gueene - ( z tego co mi swita katalogowo) zamawiałaś kuchnnie z BRW?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 tak, z BRW, teraz chyba znowu jest ta promocja bez Vatu.generalnie moge polecic, dobrze wykonane, znany osprzęt...i niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 widze ze dzis gro rozmow przenioslo sie na lamy dziennikow taka tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.10.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 U nas chłopaki skończyli wylewki, wyrobili się w 1,5 dnia (mówili, że w lecie to by zrobili cały dom w jeden dzień ) Naprawdę ekipa godna polecenia - szybko, dokładnie...zostawili po sobie dobre wrażenie Dzięki joasiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.10.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mea chyba ty malujesz Barwami Natury warto czy moze drugi raz bys ich nie uzyla BTW one sa matowe czy siakies takies aksamitne jak tikkurila optiva straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.10.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mea chyba ty malujesz Barwami Natury warto czy moze drugi raz bys ich nie uzyla BTW one sa matowe czy siakies takies aksamitne tak maluje BN i bardzo fajnie sie maluje ... sa raczej matowe !! musisz sie jednak przygotowac na to ze wzornik i realia sa rozne to samo ze zurzyciem farby ... czerwona na dwie mega sciany 3 razy malowane zeszlo mi 2,5l a jasna do tesciowej na podobna powierzchnie 2 razy malowane poszlo 5l u mnie mozesz zobaczyc kolo 8 kolorkow z tej kolekcji gdybys byl zainteresowany ,jednego magnata, dwa beckersy i trzy nobilesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.10.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mea jeszcze jak moge byc upierdliwy to jakich kolorow uzylas (moze moglbym na zywca obejrzec ) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 raczej wiosna...no chyba że wykonawca i pogoda sie zgrają Pati ja juz mam otynkowane dodaja jakies ustrojstwo (mam silikat z kabe) i mozna tynkowac nawet przy 0 a dzisiaj juz z rana z 8stopni wiec dlaczego nie, a jak nie bedziesz tynkowac to nie zapomnij (chyba Adiqq o tym pisal) zagruntowac kleju na styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.10.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 0stopni to pikuś, ale -3 albo nawet -4 jak już bywało to już gorzejw tym tygodniu podbitka i zobaczymy potem co z pogodą się wyklaruje a z farb to polecam dekorala - mam nim większośc domu pomalowane, ściany są chropowate bo nie mam gładzi i mnie sie to podoba ale kolory wyszły świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mea jeszcze jak moge byc upierdliwy to jakich kolorow uzylas (moze moglbym na zywca obejrzec ) ???? jak najbardziej zapraszam !! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-...-chyba-niezbyt-ciasny-)&p=4964802#post4964802 tu masz liste kolorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 0stopni to pikuś, ale -3 albo nawet -4 jak już bywało to już gorzej w tym tygodniu podbitka i zobaczymy potem co z pogodą się wyklaruje a z farb to polecam dekorala - mam nim większośc domu pomalowane, ściany są chropowate bo nie mam gładzi i mnie sie to podoba ale kolory wyszły świetnie jaka robisz podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 tak, z BRW, teraz chyba znowu jest ta promocja bez Vatu. generalnie moge polecic, dobrze wykonane, znany osprzęt...i niedrogo Tak zgadza się z tą promocją choc ja narazie ograniczam się tylko do przygotowaniu projektu (meble juz upatrzone- własnie z BRW ) Wstępnie szukam rozwiazan i sensownego rozmieszczenia sprzętu z uwzględnieniem systememu cargo, blum oraz chcę zastosować podświetlenie dolnych półek wiszących i okap teleskopowy chowany pod górną półką Stosowałaś coś z tego??? gueene a co ze sprzętem?? zamawiałaś u nich czy lepeij przez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 jaka robisz podbitkę drewnianą...klamka zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.10.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Tak zgadza się z tą promocją choc ja narazie ograniczam się tylko do przygotowaniu projektu (meble juz upatrzone- własnie z BRW ) Wstępnie szukam rozwiazan i sensownego rozmieszczenia sprzętu z uwzględnieniem systememu cargo, blum oraz chcę zastosować podświetlenie dolnych półek wiszących i okap teleskopowy chowany pod górną półką Stosowałaś coś z tego??? gueene a co ze sprzętem?? zamawiałaś u nich czy lepeij przez neta? mam 2 rodzaje cargo (niskie i wysokie), mam system blum i mam podświetlenie spodu szafek wiszących czyli all poza okapem bo tego nie posiadam wcale edit: a sprzęt: w necie oczywiscie, z kilku sklepów które przerobiłam polecam neo24, wiekszosc na stanie bez czekania i ekspresowa dostawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 netmar ja mam okap teleskopowy ... kupilam wlasie w neo24 !! wzielam gorenie bo mial najcichsze wentylatory oczywiscie z tanszej polki bo ja juz jestem grubo pod kreska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 mam 2 rodzaje cargo (niskie i wysokie), mam system blum i mam podświetlenie spodu szafek wiszących czyli all poza okapem bo tego nie posiadam wcale edit: a sprzęt: w necie oczywiscie, z kilku sklepów które przerobiłam polecam neo24, wiekszosc na stanie bez czekania i ekspresowa dostawa Jestem w trakcie przegladania Twojego dziennika i ... natrafiłam na kuchnie i info o szafkach itp :) wiec czytam dalej PS: queene łazienka i sypialnia piękna!!! tak glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts