netmar 24.10.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 netmar a które meble z BRW wybrałaś, bo ja też zastanawiam się właśnie nad meblami BRW Na dzień dzisiejszy obstawiam na http://www.old.brw.com.pl/pl_index_direct.php?d_arg0=down&d_arg1=kuchnie&d_arg2=capital meble nowoczesne-> kolekcja modern line -> model Telesto ( 2 od końca) oczywiście naniosłabym zmiany typu uchwyty, inne szafki górne, jany blat. Ja jestem z tych lubujących się w ciemnych, stonowanych kolorach, wiec ten rodzaj frontów najbardziej mi odpowiada. A tak ogolnie tobrw ma bardzo fajne kombinacje rownież w innych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.10.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Na dzień dzisiejszy obstawiam na http://www.old.brw.com.pl/pl_index_direct.php?d_arg0=down&d_arg1=kuchnie&d_arg2=capital meble nowoczesne-> kolekcja modern line -> model Telesto ( 2 od końca) oczywiście naniosłabym zmiany typu uchwyty, inne szafki górne, jany blat. Ja jestem z tych lubujących się w ciemnych, stonowanych kolorach, wiec ten rodzaj frontów najbardziej mi odpowiada. A tak ogolnie tobrw ma bardzo fajne kombinacje rownież w innych modelach. Mnie na żywo bardzo spodobała się kuchnia klasyczna-> seria Sentima-> Cztery pory roku Naprawdę na żywo te meble wyglądają inaczej. Ja zaklinałam się że chcę mieć kuchnię nowoczesną, z lakierowanymi frontami, ale jak pojechaliśmy do salonu i zobaczyłam tę Cztery Pory Roku to zdębiałam - połączenie waniliowych frontów z ciemnym blatem i ciemnymi sprzętami wyglądało fantastycznie. Nie wiem czy zdecydujemy się na taką, czy może jednak wybierzemy coś nowocześniejszego - wiem jedno - najpierw muszę zobaczyć na żywo i najlepiej dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 24.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mnie na żywo bardzo spodobała się kuchnia klasyczna-> seria Sentima-> Cztery pory roku Naprawdę na żywo te meble wyglądają inaczej. Ja zaklinałam się że chcę mieć kuchnię nowoczesną, z lakierowanymi frontami, ale jak pojechaliśmy do salonu i zobaczyłam tę Cztery Pory Roku to zdębiałam - połączenie waniliowych frontów z ciemnym blatem i ciemnymi sprzętami wyglądało fantastycznie. Nie wiem czy zdecydujemy się na taką, czy może jednak wybierzemy coś nowocześniejszego - wiem jedno - najpierw muszę zobaczyć na żywo i najlepiej dotknąć Kuchnie klasyczne mają swój urok ja osobiście celuje miedzy klasyką a nowoczesnością ... liczy się efekt końcowy! Uwielbiam oglądać kuchnie tzw. katalogowe, ale tak jak napisałaś trzeba osobiście zobaczyć, dotknąć gdyż najczęściej kończy się tak ze to co miało tak pięknie wyglądać w naszych wnętrzach odbiega od katalogowego ideału Ja swoich typów na żywo jescze nie widziałam, wiec kto wie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 24.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 tak, z BRW, teraz chyba znowu jest ta promocja bez Vatu. generalnie moge polecic, dobrze wykonane, znany osprzęt...i niedrogo Niedrogo, ale pod warunkiem, ze wszystkie szafki sa standartowe i dostepne w ich ofercie. Specjalne zamowianie zabija cena:P tak bylo w przypadku wyceny naszej kuchnii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 mnie sie udało dopasowac do standardowych i jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 czy istnieje jakaś alternatywa do Eko albo Transgóru jeśli chodzi o śmieci ? z kim macie umowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 mnie sie udało dopasowac do standardowych i jest idealnie zasadniczo zawsze sie udaje jak nie zamykasz sciany co do cm ja mam jedna niestandardowa szafke /mniejsza o 3cm/ i juz w zadnym "standardzie" sie nie miescilam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 24.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 48 - 50 to nie tragedia ... tragedia to 60 !! http://www.neo24.pl/okap-gorenje-dkf-600-mn.html?aff_id=101372 Szczerze mówiąc kupując okap nie zastanawialiśmy się nad poziomem hałasu, dlatego zaraz jak to przeczytałem to sprawdziłem na necie jak ma moja teka isla. Na szczęście widzę że 42-46 w zależności od biegu na którym pracuje, czyli chyba cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.10.2011 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 czy istnieje jakaś alternatywa do Eko albo Transgóru jeśli chodzi o śmieci ? z kim macie umowy ? Ja mam Eko, nie wiem czy oprócz nich jest jakaś alternatywa... jest jeszcze chyba firma z rydułtów...naprzód http://naprzod.eu/index.php?id=wzory_umow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 25.10.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 czy istnieje jakaś alternatywa do Eko albo Transgóru jeśli chodzi o śmieci ? z kim macie umowy ? U nas w Rybniku śmieci wywozi firma ZEF pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.10.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 U nas w Rybniku śmieci wywozi firma ZEF pozdrawiam a jakie oni mają ceny? bo jak rok temu porównywałem transgór z EKO to ceny były identyczne, tylko transgór miał kosze 240l droższe... dziwne, nie potrafię ich strony znalezć...z firmy ZEF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 25.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a jakie oni mają ceny? bo jak rok temu porównywałem transgór z EKO to ceny były identyczne, tylko transgór miał kosze 240l droższe... dziwne, nie potrafię ich strony znalezć...z firmy ZEF Bo nie mają swojej strony. Mi teraz wywozi ZEF. Nie mam dobrego zdania o nich. Często zostawiają po sobie syf, rzucają kosz byle jak itp. Mają z miastem umowę, więc są pewnego rodzaju monopolistą. Czyli stronki nie potrzebują bo po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no tak, to wszystko tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.10.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja jak porównywałam kontenery na śmieci te duże to taniej wychodził z Eko. segregują tez odpady ? zreszta zaraz tam zadzwonie edit: umówiona z Eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja jak porównywałam kontenery na śmieci te duże to taniej wychodził z Eko. segregują tez odpady ? zreszta zaraz tam zadzwonie segregują, jutro jest wywóz śmieci worki można zamówić przez strone, ale nie wiem dlaczego nie wszystkie...niektóre tylko przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.10.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 segregują kubeł 240 l to 26 zł woreczki do segregacji po 2 zł szczerze to myślałam ze to droższy interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.10.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 segregują kubeł 240 l to 26 zł woreczki do segregacji po 2 zł szczerze to myślałam ze to droższy interes ja kupiłem kubeł 240l i wywoże co 2tygodnie, do tego co jakiś czas worki zamawiam na początku miałem wywóz co 4 tygodnie, ale za dużo śmieci mi szło...pewnie za mało segregowałem zobaczymy jak teraz będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 25.10.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja kupiłem kubeł 240l i wywoże co 2tygodnie, do tego co jakiś czas worki zamawiam na początku miałem wywóz co 4 tygodnie, ale za dużo śmieci mi szło...pewnie za mało segregowałem zobaczymy jak teraz będzie.... Adiqq - a po ile wywoz takiego kubła ? pytam bo musimy tez za niedługo podpisac jakąś umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no - pati wyżej napisała...dodać mogę jedynie, że wywóz dodatkowy - taki na telefon, to koszt 33złkubeł 240l kosztował około 100-110zł (rok temu)terminy wywozów u nas to środa co dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.10.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja jak porównywałam kontenery na śmieci te duże to taniej wychodził z Eko. segregują tez odpady ? zreszta zaraz tam zadzwonie edit: umówiona z Eko eko ma jeden duzy plus nad transgorem - w eko licza o faktycznych kilogramow a nie z gory cala tone jak transgor !!! ale ja mowie o wielkim kontenerez na smieci !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts