Ewus1719503518 26.10.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Na jaką podłogę ??? tzn gdzie bo od tego zależy grubość, i jeszcze jedna ważna rzecz jak wspomniałam to grubość ok 3-4 mm więc podłoże czyli beton musi być idealny, ale taka grubość to już cena od około 80 zł netto w górę zależy od producenta, Generalnie wychodzi drogo i pytanie gdzie to chcesz, to Ci napiszę czy będziesz się potem wkurzać. A najlepiej sobie kiedyś podjedź i zobacz u mnie, organoleptycznie i wtedy Ci wyjaśnie zalety i wady. Foty chyba mam zrobione, bo chciał P. Paweł i kamieniarz, ale nie mam kiedy wysłać )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Foty chyba mam zrobione, bo chciał P. Paweł i kamieniarz, ale nie mam kiedy wysłać )) podeslij do mnie - wysle mu razem z moimi za kilka dni !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 26.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 podeslij do mnie - wysle mu razem z moimi za kilka dni !! Zaraz poszukam , maila mi daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 26.10.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mam epoksyd basf'a (austria ?), na garaz ok. ale rysuje sie tzn np. pod ciezszym sprzetem przesuwanym jak np. zageszczarka po zoli. warstwa malowana/rozciagana walkiem. i tak jak ktos juz wspomnial trza miec idealna wylewke bo wszystko wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 poznałam co to mieszkanie "na gruncie"...miałam dziś dwa mega pająki w domu...a jako osoba z arachnofobią....to było straszne...wiem że nie powinno sie ich zabijać...ale ja ich do domu nie zapraszałam...jeden wlazł przez taras a drugi przez garaż chyba...tego drugiego "upiłam" - popsikałam ajaxem i zesztywniał...miał prawie 7 cm średnicy !!od dziś zapalam wszystkie światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 tak mysle hipotetycznie o np salonie i kuchni ... kafle to tania wersja kolo 50zl/m2 ... do tego 30 za polozenie, klej fuga ... mysle ze to porownywalna sumka ... a wyglada oryginalnie, jest cieple i nadaje sie na podlogowke ... moze w drugim domu kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 26.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Na jaką podłogę ??? tzn gdzie bo od tego zależy grubość, i jeszcze jedna ważna rzecz jak wspomniałam to grubość ok 3-4 mm więc podłoże czyli beton musi być idealny, ale taka grubość to już cena od około 80 zł netto w górę zależy od producenta, Ewus, hipotetycznie zakladajac, interesuje mnie takie cos w garazu, czy warstwa 3-4mm wystarczy? Jaki to ma kolor koncowy i czy ta cena ok 80zl/m2 to jest z robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 26.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 aro_32 i quenne jeśli teraz p. Damian wam tynkuje, to jesli moge wiedziec o ile predzej zamawialiscie u niego termin ??? Coś około czerwca się umawiałem. Tyle że na sierpień. Ostatecznie przeniosłem na wrzesień, a wyszło w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 26.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 przyszłam do was z drinkiem, przycupnę sobie i poczytma o życiu mam krwawą mery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 krwawa to u mnie była gonitwa za pająkiemsorry ale nie moge dojsc do siebie zeby takiego gada gonic po korytarzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 26.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Sprzeczać się nie będę, bo i po co . My jako firma kładziemy te żywice od 20 lat, czołowych producentów - więc uwierz mi na bieżąco jestem, nie chciałam się wymądrzać I znam wszystkie wady i zalety tej powłoki ) sama mam ale w pomieszczeniach gospodarczych. I wiem jak wygląda i po ilu latach użytkowania w różnych warunkach. Ale jakby nie było są to powłoki przemysłowe - więc bardzo trwałe. I na końcu nie to jest ładne co jest ładne , tylko co się komu podoba ). Jak pytałem jedną ekipę co robią takie wypasione żywice ok. 3mm grub. to mi rzucili cenę 300PLN za 1m2. Jakiś pewny niemiecki materiał z zabezpieczeniem przeciw żółknięciu. Chciałem (i dalej chcę) to mieć w garażu ale ta cena odpada. Czy można coś trwałego w tej technologii uzyskać za 100-120PLN tak by 20 lat mieć z tym spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 26.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 o, a u mnie tynkuje pan Adam forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 26.10.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Queene dobrze, że to ty jego a nie na odwrót, wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 26.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ja już planuję mały, jednoosobowy, parterowy domek dla siebie na starość więcej wódki sobie muszę dolać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 26.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 czuję się osamotniona, co wy, śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa 26.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Z moich informacji cena żywicy epoksydowej zaczyna się od 65zł netto (taka najtańsza - jak dla mnie bardziej garażowa), wszystko zależy od wielkości inwestycji. Normalne, że jeśli do położenia jest 20m2 to cena będzie wyższa. To są ceny materiału z robocizną (więc wg mnie całkiem nieźle wychodzi w porównaniu z płytkami). Kolory - praktycznie pełna paleta.Taka jaką mamy w mieszkaniu (na piasku kwarcowym) wyjdzie ok. 150zł/m2 i z tą naprawdę nic się nie dzieje. W domu w przeważającej większości planujemy właśnie żywicę (bo się sprawdziła), będzie tylko odrobinę drewna i może (ale to pod wielkim znakiem zapytania) w jednym pomieszczeniu beton. Z poliuretanem na pewno damy sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 o, a u mnie tynkuje pan Adam forumowy a nie ma u ciebie przypadkiem pana Franka ?? jak jest to mozesz odemnie dac mu w pysk a jak zapyta za co to poprawic /dzołk ofkorz/ do dzis mi sie czkawka odbija a co do drinka ... nareszcie moge sie czegos napic mrauuu tylko czemu jak q mam alkohol w sypialni i nie moge nic wyciagnac bo mloda obudze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 czuję się osamotniona, co wy, śpicie? dzieciaki uspałam i wreszcie mam jakis tam luz (poza wypatrywaniem pająków serio mam fobie ) a na starość to wyłączysz góre i masz parter do używania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ja tez tu siedze i nadrabiam serialowe zaleglosci z okolo roku i nadal chce mi sie drinka ... chyba powinnam pojsc spac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 27.10.2011 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja tez tu siedze i nadrabiam serialowe zaleglosci z okolo roku i nadal chce mi sie drinka ... chyba powinnam pojsc spac ... ja też nadrabiam serialowe zaległości.....w przerwach między pilnowaniem młodego...Mea, co oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts