tomek_jab 02.06.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Wielka prośba do wszystkich, którzy mają namiary na tynkarzy (tynki zewnętrzne, cementowo wapienne, ok. 300 m2 w Marklowicach). Potrzebuję je zrobić w tym roku a nikogo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.06.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Tomku... to masz problem.... nie wiem czy kogoś znajdziesz.... moja rada: poszukaj w gazecie "jarmark"(wychodzi chyba co wtorek)....tam się ogłaszają firmy.... zajrzyj też na allegro . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zitka 03.06.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Poszukuję namiarów na sprawdzonych fachowców budujacych z Ytonga, okolice Cieszyna, Pszczyny, Jastrzębia, Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Poszukuję namiarów na sprawdzonych fachowców budujacych z Ytonga, okolice Cieszyna, Pszczyny, Jastrzębia, Żor ech...co by tu powiedzieć ? może tradycyjnie Anglia czy Irlandia ? Jak sprzedaje przed upływem 5 lat mieszkanie to nalezy sie tym posrancom 10% kwoty uzyskanej za mieszkanie -uniknąć tego można przeznaczając środki na budowę pytanie brzmi -czy samą robociznę tez można odliczyć ? bo co urząd to sprzeczne info dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Selimm! Proponuję, żebyś zwrócił się do nich z pisemną prośbą o wyjaśnienie.Będą musieli Ci odpowiedzieć też na piśmie... , a wtedy ktoś będzie musiał to podbić. Sprawa powinna być wtedy jasna. Inaczej - to jedna baba drugiej babie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.06.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Moim zdaniem nieważne czy robocizna czy materiał. Masz wydać na cel budowlany. Jak masz fakturę za robociznę to załączaj. Sam niedługo będę testował ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Pismo złożone ale -oni mają czas na odpowiedz -odpowiedz może stanowić urzędowski bełkot z którego nic nie wynika ustawę czytałem ,ale na mój gust można to dowolnie interpretować płotu nie można odliczyć ,kuchni tez nie ...podobno tylko to co stanowi nierozerwalną całość domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Selimm spróbuj tam: Krajowa Informacja Podatkowa 0 801 055 055 z komórki (22) 330 0330 lub [email protected] Może tam coś mądrego powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Selimm czamu Ty zawsze zadowosz taki trudne pytania Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 05.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich budujących Już wkrótce ruszam z budową (okolice Ustronia) Wiekszosc materialow zaklepana ale obecnie chetnie odkupie m.in. deski do szalunkow oraz pozostalosci stali zabrojeniowej. Jesli ktos cos ma bardzo licze na pomoc i kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Witam ludziska Kuźwa ...strop mi dziś zalewają ..... za miesiąc już dach będzie . Stanluk....jeśli chodzi o deski do szałunków....np. u mnie jest tak, że je wykorzystam do deskowania dachu i do sufitu nad poddaszem (trza będzie jeszcze pewnie dokupić )...i założę się że większość ludzi też te deski wykorzystuje w różny sposób....tak, że ciężko ci będzie znaleźć kogoś kto odsprzeda. Stal..... jest zawsze wyliczana z projektu...z regu;ly w miarę dokładnie, więc też będziesz miał ciężko zdobyć. pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Kuźwa ...strop mi dziś zalewają ..... za miesiąc już dach będzie . To chyba alleluja a nie kuźwa co nie ? Ja dziś odbieram parapety i kafle do dolnej łazienki. Walczymy też z kanalizacją. Pieprzona glina, wczoraj łaziłem po kostki w ciapie bo mi wykopy zalało. A gumiaczków nie miałem. Przydałoby się trochę słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Piejar....no tak, allleluja ...masz rację ....ino kasa idzie jak woda..... jak tak dalej pójdzie to mnie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Piejar....no tak, allleluja ...masz rację ....ino kasa idzie jak woda..... jak tak dalej pójdzie to mnie braknie Założa sie o krzinka piwa że Cie braknie....?! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ło matko, Sebuś....Ty już nie krakaj lepiej ....bo spod ziemi nie wygrzebie ...a pod latarnie dorobić tyż mi sie nie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Za miesiąc byda w Radlinie to Przijada do Zebrzydowic wypic ta krzinka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 06.06.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ło matko, Sebuś....Ty już nie krakaj lepiej ....bo spod ziemi nie wygrzebie ...a pod latarnie dorobić tyż mi sie nie uśmiecha A ludzie godajom że to ponoć fajno robota Nic yno przijymne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Za miesiąc byda w Radlinie to Przijada do Zebrzydowic wypic ta krzinka Sebo8877 Nooo, Sebuś....zapraszam txk....no nie wiem czy to taka fajna robota ....praca z klientem zawsze jest uciążliwa.... ....wiem bo pracuję z ludźmi ...ino nie w tym fachu pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Piejar....no tak, allleluja ...masz rację ....ino kasa idzie jak woda..... jak tak dalej pójdzie to mnie braknie Ja już mam postój z braku kasy. Niestety pojawił się problem ze sprzedażą mieszkania. Póki co mam kupione sporo materiałów i będę je "utylizował" czyli kafelkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 06.06.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 txk....no nie wiem czy to taka fajna robota ....praca z klientem zawsze jest uciążliwa.... ....wiem bo pracuję z ludźmi ...ino nie w tym fachu pozdrawiam, smoczyca ja też pracuję z ludźmi... pod warunkiem że chcą ze mną współpracować Nawet dojeżdżam do moich klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts