queene 28.10.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 wiesz co Pepper jest idealny jak jesteśmy w domu.....nawet nie spojrzy na kanape, praktycznie śpi na parapecie i go nie ma.....ale jak wychodzimy to mu szajba odbija....wiem bo widze gdzie jest poskakane, czasem drzwi gdzieś drapnie... musze go zacząć zamykac w piwnicy...tam mam starą kanape z mieszkania wiec niech sobie tam leży.....za duże strtaty żeby biegał luzem edit: ale pies w domu powinien byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 edit: ale pies w domu powinien byc doprecyzuje - pies w domu MUSI byc !!! u nas bedzie piekny Labradorek sasiedzi juz maja brazowego wiec nasz musi byc biszkoptowy no i samiec /bedziemy po sasiedzku miec mlode :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 28.10.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 to młode będą łaciate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 labradory są swietne...ale ogromne !! mamy w rodzinie ale tego długowłosego...moja Maja i ten pies mają "twarz" na tej samej wysokości co bywa kłopotliwe miałam już kilka dużych psów...i jednak małe są praktyczniejsze choć ja od dziecka marzyłam o bernardynie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja po prostu kocham labradorki /te krotkowlose/ i juz klamka zapadla poza tym u mnie jest opcja TYLKO NA DUZE PSY !! w gre wchodzilby rasowy owczarek niemiecki jesli juz nie labus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 chlopaki macie te mierniki zurzycia pradu ... zerknijcie co to warte ?? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-7F8B8085-5D3EA867/lidl_pl/hs.xsl/index_22320.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 28.10.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja znowu jestem fanka firan i wlasnie dlatego ze tak domowo jest wtedy ... rolety sa za bardzo biurowe!! Calkowicie sie z Toba zgadzam! Ja jestem fanka prostoty ale firanki to element typowo dekoracyjny wiec mozna poszalec. Juz wymyslilam co chce, musze jeszcze wycenic moje pomysly w jednym z salonow... Hm ciekawe czy szybko zejde na ziemie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no mój podobnie wygląda, funkcje chyba identyczne, tyle że mniej kosztował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Calkowicie sie z Toba zgadzam! Ja jestem fanka prostoty ale firanki to element typowo dekoracyjny wiec mozna poszalec. Juz wymyslilam co chce, musze jeszcze wycenic moje pomysly w jednym z salonow... Hm ciekawe czy szybko zejde na ziemie:P a znasz taki salon MEA pokaż jej co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no mój podobnie wygląda, funkcje chyba identyczne, tyle że mniej kosztował... ile z przesylka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a znasz taki salon MEA pokaż jej co chcesz proste firanki to jak najbardziej !! chetnie podorabiam cos na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.10.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ile z przesylka ? z przesyłką coś koło 45zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 z przesyłką coś koło 45zł czyli zasadniczo na to samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.10.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 do mnie nie - bo byłem uziemiony - kurier mi przyniósł do ręki, a tak musiałbym się autobusami tłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 queene gdzie w rybniku mozna kupic ten "czysty gres" ? czy to zmywa farbe z gresu czy raCZEJ MAM SIE SZYKOWAC NA SZOROWANIE DRAPACZKA?? ups sorki za caps ale przenioslam sie na malego lapka i takie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 w każdym markecie, medremie, max-ceramice - praktycznie wszedziegeneralnie za pierwszym razem i tak plamy nie schodzą bez drapania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 28.10.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no ja mam tez podobny i tanszy,,, kupiony na allegro, tylko niestety mialem pecha, bo po rozpakowanie i wsadzeniu do gniazdka nie dzialal i musialem odeslac, a za pare dni dostalem drugi, ktory juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 28.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no ja kupilem a tydzien poźniej sie ukazal w gazetce z lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 28.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 queene gdzie w rybniku mozna kupic ten "czysty gres" ? czy to zmywa farbe z gresu czy raCZEJ MAM SIE SZYKOWAC NA SZOROWANIE DRAPACZKA?? ups sorki za caps ale przenioslam sie na malego lapka i takie efekty farby ci nie zmyje ,ale uwazaj na ceny w marketach w obi kupilem za 33 a jak kupowalem plytki w salonie na rybnickiej to lezal za 21 ,dobrze ze paragon mialem to grzecznie wrocilem w obi bo az tyle tym sukinkotom nie dam zarobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 farby ci nie zmyje ,ale uwazaj na ceny w marketach w obi kupilem za 33 a jak kupowalem plytki w salonie na rybnickiej to lezal za 21 ,dobrze ze paragon mialem to grzecznie wrocilem w obi bo az tyle tym sukinkotom nie dam zarobic. w ktorym salonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts