wrzosowa 28.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja po prostu kocham labradorki /te krotkowlose/ i juz klamka zapadla poza tym u mnie jest opcja TYLKO NA DUZE PSY !! w gre wchodzilby rasowy owczarek niemiecki jesli juz nie labus Też lubię duże psiska, my mamy labka - biszkopta, a właściwie 5-cio letnią labczycę i robi dokładnie to samo co psina Queenie (może tylko bez efektów niszczycielskich) przy nas jej nie wolno włazić na kanapę, ale gdy tylko zamykają się drzwi... oczywiście po powrocie ściemnia, że to nie ona. Planowałam kupno drugiej labczycy po przeprowadzce do domu, ale wtedy nie było na świecie jeszcze juniora. Junior jest jednak na tyle absorbujący, że nie wyobrażam sobie (przynajmniej dzisiaj) posiadania jeszcze szczeniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 28.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja bym się zastanowił z tym młodym pieskiem na nowy dom. Potem te piekne drzwi wejściowe zasłonięte płytą g-k, bo piesek drapie, auta podrapane, rośliny wyrwane.. Młody psiak ma mnóstwo pomysłów i energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 sluchajcie jak widze energie i pomysly Agatki to tak sobie mysle ze jeszcze jedno dziecko w domu tez bym przezyla a moze akurat beda ta energie wyladowywac na sobie nawzajem ?? druga rzecz ze przynajmniej narazie u nas caly czas jest ktos w domu /tesciowa/ wiec raczej skakanie po drzwiach i kanapach odpada pomijam taki drobny szczegol ze ona nie zgadza sie na psa w domu i z tego tez powodu ja bardzo chce miec duzego zwierzaka ps czy ja wspominalam juz cos o mojej wielkiej "sympatii" do tesciowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 28.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mea - nie raz... masz rację, to dobry argument za posiadaniem duuuużego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mea daj proszę namiar na tą laske z Rybnika od firanek,ja też uwielbiam firanki,ale na razie mam takie zwykłe z lyroya za 29 zeta i babci tak się nie podobają,bo kwiatków na nich nie ma.Mea i też się do Ciebie będę uśmiechała o te firanki.Pieska bardzo chcemy,ale ma to być beagle i póki co jeszcze na pewno go nie będzie.Beagle to wariaty więc liczę na rozróby.Z innej beczki,wczoraj odebrałam sprawozdanie z badania wody i mam się zupełnie nie przejmować,nic nam nie szkodzi.Pojedyncze bakterie z grupy coli,ale nie kałowe,podwyższony mangan troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Gabrysia to ta zwykła cola a nie E. cola, tak ? u nas tej zwykłej wyszło 6 jednostek...i ta jest niegroźna ? a co do psa i małego dziecka - para idealna, na podobnym poziomie więc świetnie sie dogadują....moja dzisiaj pokazywała psu samolot...a ze nie patrzył to wzięła go za morde i zadarła mu głowe do góry był szczęśliwy jak go puściła a ja prawie posiusiana ze śmiechu z kanapą załątwione, wysłac poczta do producenta i odeślą mi z nowym pokryciem (na szczescie kanapa z funkcja spania wiec poducha przymocowana na rzepach do zdejmowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 28.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 doprecyzuje - pies w domu MUSI byc !!! u nas bedzie piekny Labradorek sasiedzi juz maja brazowego wiec nasz musi byc biszkoptowy no i samiec /bedziemy po sasiedzku miec mlode :)/ ha ha widzę ze moj mąż nie jest osamotniony w chęciach posiadania biszkoptowego labradorka ja natomiast choruję i jestem jak najbardziej "za" pokaznym dobremanem miałam i chęc mieć!! wiec...zapowiada się mały zwierzyniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 28.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 mam pytanie... stosując ogrzewanie podlogowe (w całym domu) montowaliscie również grzejniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mea daj proszę namiar na tą laske z Rybnika od firanek,ja też uwielbiam firanki,ale na razie mam takie zwykłe z lyroya za 29 zeta i babci tak się nie podobają,bo kwiatków na nich nie ma.Mea i też się do Ciebie będę uśmiechała o te firanki.Pieska bardzo chcemy,ale ma to być beagle i póki co jeszcze na pewno go nie będzie.Beagle to wariaty więc liczę na rozróby. Z innej beczki,wczoraj odebrałam sprawozdanie z badania wody i mam się zupełnie nie przejmować,nic nam nie szkodzi.Pojedyncze bakterie z grupy coli,ale nie kałowe,podwyższony mangan troszke. Laska od firanek : poniedziałek,środa oraz piatek w godz.9.00-16.00 wtorek -czwartek w godz. 9.00-17.00 ul. Gliwicka 311 tu jest jej oferta na allegro !! http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7369752 jesli chodzi o firanki to zalezy co bys chciala ... mam sprawdzone kilka sklepow gdzie kupuje czasem cos ladnego ale np woale najlepiej zamawiac na necie bo u nas za 6zl w zyciu nie kupisz a na marszczona firanke /taka na tasmie smok/ trzeba wziac 2 lub 2,5 szerokosci okna wiec wyjdzie ladnych kilka metrow !! tak sie zastanawiam ... jak byscie byly zainteresowane tym firankowym przedsiewzieciem to moze zrobimy sobie firankowy temat ... powrzucamy nasze pomysly, ja wam powiem ile czego tzreba i takie tam ... co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 mam pytanie... stosując ogrzewanie podlogowe (w całym domu) montowaliscie również grzejniki?? ze niby po co ?? jedyne ktore jest sens to drabinki w lazienkach !! ale im w zupelnosci wystarczy obieg letniej wody ktory idzie na podlogowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 mam pytanie... stosując ogrzewanie podlogowe (w całym domu) montowaliscie również grzejniki?? po co Ci grzejniki, przy calym domu w podlogowce? Planujesz gaz, PC czy wegiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 28.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ze niby po co ?? jedyne ktore jest sens to drabinki w lazienkach !! ale im w zupelnosci wystarczy obieg letniej wody ktory idzie na podlogowke Lub wsadzone grzalki elektryczne, ktore spokojnie podgrzeja ci taka drabinke w kazdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 28.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 po co Ci grzejniki, przy calym domu w podlogowce? Planujesz gaz, PC czy wegiel? gaz + rozprowadzenie z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 28.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 hej, hej to mua skąd macie drzwi wewn? szukam białych drzwi. Ładnych Psa bym bardzo chciała. To syn ama alergię. I ch.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mea myślę,że spokojnie możemy tutaj powrzucać nasze pomysły firankowe,przecież od czegoś to forum jestno nie.A i faceci będą bardzo szczęsliwi,bo będą tyle z tego rozumieli co ja z PC .ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE! Jestem jak najbardziej za takim wątkiem firankowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 28.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a ile kasy chcesz na nie wydac i co cie interesuje ?? ja mam jedno nieuzywane ale w srednim stanie ... Mea, nie ukrywam, że chcę jak najtaniej- wiadomo jak stoimy z kasą. Miałam takie z Jasienicy, stare 18 lat i kilka lat temu podarowałam a teraz by się przydało. Drewniany blacik i gięte tralki- super wygodne, składane, dwufunkcyjne. Gdyby ktoś właśnie takie posiadal, to mąż by odnowił ( drewno się da ) i git. No ale tu sama "młodzież" i chyba takich stołków nie macie. Szperam po allegro i nowe są już po 100 zł- ale tylko do 15 kg- tak więc dziecku długo nie posłuży. Kurde stare rzeczy były trwalsze i na dłużej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 28.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 u mnie fotelik też w użyciu, ale sporadycznie, mysle ze do końca roku i out z nim polecam ten najzwyklejszy z IKEA za 49 zl Jak nie znajdę jakiegoś używanego to pewnie kupię właśnie takie. Martwi mnie, że te nowoczesne krzesełka są na "krótki" termin. Np. tylko dla malucha do 15 kg wagi, a przecież taki stołeczek jest potrzebny dla 2 latka też- dasz kartki, klocki, farby na blacik i brzdąc się bawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mea, nie ukrywam, że chcę jak najtaniej- wiadomo jak stoimy z kasą. Miałam takie z Jasienicy, stare 18 lat i kilka lat temu podarowałam a teraz by się przydało. Drewniany blacik i gięte tralki- super wygodne, składane, dwufunkcyjne. Gdyby ktoś właśnie takie posiadal, to mąż by odnowił ( drewno się da ) i git. No ale tu sama "młodzież" i chyba takich stołków nie macie. Szperam po allegro i nowe są już po 100 zł- ale tylko do 15 kg- tak więc dziecku długo nie posłuży. Kurde stare rzeczy były trwalsze i na dłużej......... w ikea za plastikowe płaciłam 49 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 z tymi 15kg to taka sciema troche ... Agata wazy prawie 15 i skacze na tym krzeselku jak szalona .. . a co do drewnianego starego krzeselka ... mamy takie w domu - tesciowa za 5zl kupila na targu ... odmalowalismy i teraz robi za stolik do rysowania ... szczerze mowiac ja go nie lubie ale nei wiem czy sie tesciowa zgodzi go oddac ... zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 watek firankowy zalozony - zapraszam chetnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts