daggulka 06.06.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 txk...taaaaak? ...a ile bierzesz extra za taki dojazd??? ....no i co w cenie??? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 06.06.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Ło matko, Sebuś....Ty już nie krakaj lepiej ....bo spod ziemi nie wygrzebie ...a pod latarnie dorobić tyż mi sie nie uśmiecha daggulka a od czego są banki??? przeca od obrabiania kupujesz parę niedrogich rajstop, wiatróweczkę z gazetki za 199 zł i heejaa po kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 06.06.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 txk...taaaaak? ...a ile bierzesz extra za taki dojazd??? ....no i co w cenie??? pozdrawiam, smoczyca Wszystko zależy od charakteru i wartości usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.06.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Ło matko, Sebuś....Ty już nie krakaj lepiej ....bo spod ziemi nie wygrzebie ...a pod latarnie dorobić tyż mi sie nie uśmiecha daggulka a od czego są banki??? przeca od obrabiania kupujesz parę niedrogich rajstop, wiatróweczkę z gazetki za 199 zł i heejaa po kaskę No widzisz...Ewelinka...na to nie wpadłam txk..... to baaaardzo zbywające wyjaśnienie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.06.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 No ale fajnego avatarka sobie wstawiłem Ktoś się kiedyś dawno pytał jak wyglądam. Chyba Selim. No to tak wyglądałem jakieś 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 witam mam na oku działkę w Niedobczycach...a domek ten http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=390&IdKolekcji= lub ten http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m3f029d63c71c3 jaki sie Wam bardziej podoba ? i jeszcze pytanie o termoorganikę - ktoś ma/stosował już ?? i czy ktoś pytał w urzędzie o dopłaty do kolektorów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 08.06.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 hej...ma ktoś zamontowany kominek z płaszczem wodnym?My na razie będziemy mieli tylko 65m2 do ogrzania..planujemy w przyszłości poddasze,ale póki co tyle nam wystarczy. Znacie jakąś firmę ,która montuje takie kominki? na taka powierzchnię to chyba najlepszy sposób grzania,tym bardziej,że odpada kotłownia....doradźcie.Pozdrawiam!@! P.S. My nadal stoimy w miejscu, wreszcie mamy mapę do celów projektowych,ale sądze,że pozwolenie będzie na sierpień...a tak bym chciała już zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.06.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 queene - witaj. Domki fajne - pierwszy trochę jak z Jasia i Małgosi W drugim fajna jest ta łazienka w wykuszu. Zauważyłem też dość niską ścianę kolankową - zaledwie 98 cm. Nie jest to dobre a szczególnie w połączeniu z dachem o małym spadzie. Ja mam podobną ściankę i nachylenie 35 stopni - nie jestem zadowolony. W której części Niedobczyc będziesz budować? Ja "wykańczam się" w Radlinie więc o rzut moherem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 11.06.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witam i czy ktoś pytał w urzędzie o dopłaty do kolektorów ?? Też kiedyś przerabialiśmy ten temat - nie ma dopłat na naszym terenie. Zastanów się czy jest to opłacająca się forma użytkowania ciepłej wody. Wg mnie opłaca się dopiero jak rodzina ma 4-5 osób. Można to potraktować jak inwestycja - tak jak dach lub komin - ale te ostatnie są ekonomiczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 witam i czy ktoś pytał w urzędzie o dopłaty do kolektorów ?? Też kiedyś przerabialiśmy ten temat - nie ma dopłat na naszym terenie. Zastanów się czy jest to opłacająca się forma użytkowania ciepłej wody. Wg mnie opłaca się dopiero jak rodzina ma 4-5 osób. Można to potraktować jak inwestycja - tak jak dach lub komin - ale te ostatnie są ekonomiczniejsze. co do ekonomii to może Edzia się wypowie albo ilona75,ale już na forum chyba nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.06.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam i czy ktoś pytał w urzędzie o dopłaty do kolektorów ?? Też kiedyś przerabialiśmy ten temat - nie ma dopłat na naszym terenie..... Na Waszym nie ma ale na moim jest . W Radlinie dają "symboliczne" 1000 PLN dopłaty do instalacji ogrzewania lub CWU wykorzystujących źródła odnawialne. Dopłatę do kotła z podajnikiem już zgarnąłem Sebo - nasi górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Piejar wiym- że nasi umiom- natomiast obecnio moji to som piiiiiiiiiii Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.06.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 queene - witaj. Domki fajne - pierwszy trochę jak z Jasia i Małgosi W drugim fajna jest ta łazienka w wykuszu. Zauważyłem też dość niską ścianę kolankową - zaledwie 98 cm. Nie jest to dobre a szczególnie w połączeniu z dachem o małym spadzie. Ja mam podobną ściankę i nachylenie 35 stopni - nie jestem zadowolony. W której części Niedobczyc będziesz budować? Ja "wykańczam się" w Radlinie więc o rzut moherem domki nieaktualne - po przliczeniu przerosły mnie finansowo...obecnie stanęło już mam nadziej ostatecznie na Szmaragdzie z Krajobrazów http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=134&opcja=opis http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/widoki/render_szmaragd_1.jpg z podwójnym garażem a buduje na ulicy Hetmańskiej tj główna ulica łącząca Wodzisławską z Niedobczycami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Piejar wiym- że nasi umiom- natomiast obecnio moji to som piiiiiiiiiii Sebo8877 to nazod do Heimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.06.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 to nazod do Heimatu Tak jest, pyfko pić i zagryzać chlebym łod Maksa. queene - nikogo z nas nie było stać na swoje domy . A queene to łon czy łona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.06.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 queene domek fajny podobny do mojego ale ten komin nad oknem, mi jakoś kolizyjno-wzrokowy sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A queene to łon czy łona ? łona powiedzcie mi jak wygląda sprawa tego okna w łazience/gospodarczym na parterze..w projekcie jest ono jako całe a widziałam już też takie z murkiem pomiędzy, wiem tez ze różnie dzielone jest to okno - więcej w łazience albo więcej w gospod., ale jak to technicznie wygląda bo ten murek pomiędzy psuje mi troche efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.06.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 łona Przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 łona Przegapiłem bo to pisała w projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wewnętrzny wywiad działa jak należy a co do kosztów to tamte domki były ok 70 000 drozsze i stwierdziłam, ze wystarczy mi taki Szamragd ...szczególnie ze był moją miłością od pierwszego wejrzenia a wszystkie inne to były tylko skoki w bok jamles a ty dokładniej skad jestes - mam teściów w ochojcu i często tam bywam już mam buduję na skraju parku cystersów, trasa Gliwice-Rudy Raciborskie o parku cystersów pisałam pracę mgr a rejon wybrałes sobie cudny - ja chciałam w Rudach ale wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts