Gość adiqq 05.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 jutro jest niedziela!! jedyny swiety dzien kiedy NIE ROBI SIE NA BUDOWIE !! a swoja droga to ja przy robocie tesciowej dostane do dekla ... mowie jej co ma robic a ona sie zabiera za jedyne okna przy ktorych jeszcze bedzie malowane !! no i wez tu czlowieku nie dostan pierdolca ... a potem ma do mnie pretensje ze ona juz umyla ramy a ja znowu je uciapralam farba ... nosz qrwa mac ... Mea - coś nie widzę w twoim przypadku mieszkania z tą teściową....moja jest czasami wkurzająca, ale widzę że przy twojej to anioł z tymi teściami i rodzicami to jest takie powiedzenie - 3km - za daleko żeby pieszo przyszli, a za blisko żeby samochodem przyjechali Ja akurat mam dom blisko mojego domu rodzinnego(rodzice+3 braci - 400m) ale ma to więcej zalet niż wad - w moim przypadku o mieszkaniu z teściową mogę powiedzieć to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 u mnie dzis pierwsza impreza połączenie parapetówy z urodzinami małej wiec test jak wszystko jest urządzone...oczywiscie wszystkiego nie zdążyliśmy ale szczerze to nie spedza mi to snu z powiek wkurza mnie tylko ze stół nie dojechał i będzie stary...ale w ramach rekomensaty mam obszycie tej poszarpanej pufy skórą gratis...więc kilkaset zł do przodu... no nic...to ide pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.11.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Moje odwieczne zdanie 100 km od rodziców i 200 od teściów - to najlepsze odległości. Ja kiedys znalem zasade ze najlepsza tesciowa to jest 100 metrow od domu i 2 pod ziemia Ja na szczescie mam super tesciowa, dobrze gotuje (z czego czesto korzystamy my i pies), nie wtraca sie, przy budowie zrobila z siostra i tesciem najgorsza robote - ocieplenie welna, wiec u mnie ta zasada nie obowiazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 05.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 a u mnie też dzisiaj imprezka jak tylko żona wróci z zakupów to też ide pichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 05.11.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ja mam też super teściową, w zasadzie ma jedną wadę jak jest u mnie - za dobrze gotuje i podaje pod dziób Mniam, jak ja lubię kuchnię mojej teściowej, ale wiadomo co za tym idzie i gdzie to idzie ))) Poza tym teściowa odwiecznie uzupełnia naszą piwnicę przetworami z własnej działki czyli b. ekologicznie i przepysznościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 05.11.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 a swoja droga to ja przy robocie tesciowej dostane do dekla ... mowie jej co ma robic a ona sie zabiera za jedyne okna przy ktorych jeszcze bedzie malowane !! no i wez tu czlowieku nie dostan pierdolca ... a potem ma do mnie pretensje ze ona juz umyla ramy a ja znowu je uciapralam farba ... nosz qrwa mac ... Hehe jak bym słyszała swojego męża - zawozi mojego tatę na działkę, daje mu listę zadań, a popołudniu wraca wkurzony do domu, bo dziadek zrobił co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Moje odwieczne zdanie 100 km od rodziców i 200 od teściów - to najlepsze odległości. . Dokładnie Chociaż na teściów nie narzekam a wręcz przeciwnie to nie wyobrażam sobie mieszkania pod jednym dachem z jednymi czy drugimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.11.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A ja dzis gotowalam pierwszy obiad w mojej nowej kuchni !!! kurde indukcja to skrajnie inna bajka ... kurczak niedopieczony a ryz rozgotowany ... troche mi zajmie zanim sie naucze tak btw to ma ktos plyte elektroluksa ?? mam przy poszczegolnych polach takie oznaczenia U 1-9 P A ... i nie bardzo wiem co one znacza a instrukcja gdzies zakopana ... moze ktos pomoc ??? no i u nas zaczyna byc widac koniec !!! panele na gorze ulozone, pol salonu tez ... zostala garderoba, u tesciowej i druga polowa salonu ... do malowania sa schody ... i kilka lamp do pozakladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 szynka daruj ze nei zajechaalm .. .kurna zwyczajnei zapomnialam !! zdzwonimy sie i przyjade bo to kurka ja bede potrzebowala robic kabelki ... bede w wodziu wponiedzialek moze sie uda wpasc do ciebie kto sie zna troche na telewizji ?? dostalismy do cyfry+ konwerter na dwa kabelki ... czy zeby podlaczyc na 4 telewizory to potrzebuje konwertera na 4 kable ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 szynka daruj ze nei zajechaalm .. .kurna zwyczajnei zapomnialam !! zdzwonimy sie i przyjade bo to kurka ja bede potrzebowala robic kabelki ... bede w wodziu wponiedzialek moze sie uda wpasc do ciebie Spoko spoko. kto sie zna troche na telewizji ?? dostalismy do cyfry+ konwerter na dwa kabelki ... czy zeby podlaczyc na 4 telewizory to potrzebuje konwertera na 4 kable ?? Ja;) Konwerter na dwa kabelki = konwerter z dwoma tunerami czyli z PVR (mozliwosc nagrywania). Jak chcesz moc ogladac na kazdym TV co innego to oprocz oczywiscie multiswitcha musisz miec do kazdego telewizora osobny tuner. Oprocz tego musisz dzielic jakos ten sygnal - czyli splitter z tyloma zakonczeniami ile bedzie odbiornikow (http://allegro.pl/listing.php/search?string=%28spliter+splitter%29&category=0). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 05.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mea nic się nie bój, nacuczysz się szybciej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mea nic się nie bój, nacuczysz się szybciej niż myślisz Rozpracuja to szybko z tesciowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 05.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jak robiliście tarasy? Chcę wylać płytę betonową pod taras i myślę żeby osadzić ją na fundamencie w postaci kilku zbrojonych słupów w ziemi. Wszystko po to by się nie rozłaziło i nie pracowało za bardzo pod wpływem mrozu. No i jeszcze jak to zaizolować - bo chyba byłoby wskazane? Mądre uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 05.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A ja dziś postanowiłem, że za 3 tygodnie przeprowadzka Środek prawie gotowy, do tego czasu dokończy się kuchnia i balustrada na pietrze. Zewnętrze gorzej dopiero się panowie zabiorą niedługo ale to już ich wina mój tynk stoi od 2 miesięcy. Nawet już z lampkami widze powoli koniec choć parę jeszcze zostało, nawymyślałem światełek to teraz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 05.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A my mamy strop zalany!uzbrojony po zęby choć w parterówce taki niepotrzebny..Z ciekawości rozejrzałem się za wiązarami, wyszło maks 13tys zł taniej niz mój strop i więźba tradycyjna.Tyle, że jak mnie najdzie to docieple sobie piątką połacie i mam mega strych. który mi się na pewno przyda, najpewniej w momencie, gdy mama przyprowadzi sie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 uff wszystko pomyte, dzieci śpią...wreszcie swięty spokój ale wszystko świetnie sie udało a na parapetówę dostałam m.in. to (co chciałam ) http://www.redonion.pl/inc_redonion/static/images/produkty/663.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 05.11.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 no tak, moi goście też własnie poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.11.2011 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 uff wszystko pomyte, dzieci śpią...wreszcie swięty spokój ale wszystko świetnie sie udało a na parapetówę dostałam m.in. to (co chciałam ) http://www.redonion.pl/inc_redonion/static/images/produkty/663.jpg Mowilas ze boisz sie pajakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 uff wszystko pomyte, dzieci śpią...wreszcie swięty spokój ale wszystko świetnie sie udało a na parapetówę dostałam m.in. to (co chciałam ) http://www.redonion.pl/inc_redonion/static/images/produkty/663.jpg Ale śliczny Starck będzie idealny w Twojej kuchni )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 06.11.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 wiem ze wyjde na debila ale do czego to cos sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts