sylwiap-w29 06.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Mam pytanko czy ktoś może podać namiary na jakiegoś fachowca od kominków ?? ( oczywiście z okolic Rybnika ) nooo i od razu 2 pytanie czy ktoś może podac w przybliżeniu koszt takiego kominka - kwota rzędu ?? ( oczywiście mówię o cenie bez wkładu ) z góry dzięki za odpowiedź U mnie robił "Damaro" z Rybnika ..... wpisz sobie w google kominki Damaro i powinna Ci strona wyskoczyć .... jestem bardzo zadowolona wszystko od A do Z perfekcyjnie robocizna wyszła około 2 tys. a reszta to już wkład i materiały mogę wysłać zdjęcia kominka na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.11.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No super a jakieś namiary? Ja wiem miej więcej jak ustawić ale po prostu nie lubie łazić po dachu i nie będe tego sam montował na pewno jutro tam bede to popytam ... telefon gdzies mi sie zapodzial ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 06.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja polecam Wilczoka, szybko, ładnie i dobra współpraca. Cena rzeczywiście zależy od rodzaju kominka, obudowy itp., Natomiast przestrzegam i odradzam przed Galerią Kominków, że tak się powtórzę podpisuję się pod tym obiema łapami ...... też odradzam Galerię Kominków !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 07.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No to jak jesteśmy (niektórzy) w temacie parapetówy, to u nas w sobotę będzie. Dziś zajeżdza kanapa, więc goście będą mogli się wygodnie rozsiąść. Tyle że nadal rolet brak;), choć od strony salonu raczej mogą nas podglądać bażanty i inne zwierzaki:D. Zdecydowałam się na rolety Dzień i Noc, Pati, dałam do wyceny u Twojej Teściowej:), zobaczymy, co wyliczy:)A poza tym od czwartku MAMY KOTA. Przybłąkał się taki mały, zastanawiam się, czy ktoś nie podrzucił. Fajny, dużo śpi i co najważniejsze, załatwia się albo na dworze albo do kuwety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 do nas dzis zajada meble z agaty ... ech koniec z robota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 do mnie jutro (mam nadzieje) wreszcie stolik pod rtv i stół.........no i naprawiona pufa generalnie nudno troche sie robi bo wszystko juz wybrane i nie ma nad czym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 generalnie nudno troche sie robi bo wszystko juz wybrane i nie ma nad czym myśleć :) No tak znowu musicie się przestawiać- tyle się działo a teraz powrót do szarej rzeczywistości Czyli nie ma się co śpieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 no nie ale powiem wam że mam już 2 zlecenia na aranżację pomieszczeń....więc jeśli AGA z ogrodem to może ja zacznę z wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 W nawiązaniu do samoczynnego załączania się agregatu prądotwórczego rozmawiałem z kolegami z pracy i oni bardziej proponują zabudować w szafach z bezpiecznikami moduł SZR - "System załączania rezerw " dla zainteresowanych :http://www.szr.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Apacz jak tam żonka? A może już jest Was troje? A jak u Was postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 chyba na pazdziernik miała termin jesli dobrze pamiętam... móiwlismy ze Skorpionki to niezłe urwisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.11.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Apacz jak tam żonka? A może już jest Was troje? A jak u Was postępy na budowie? No od 20.10.2011 jest nas już troje :] Mamy syna :] postęp z budową jest cały czas ale jakoś nie umie z aktualizować dziennika .... postaram się coś dziś powrzucać fotek wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 07.11.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No od 20.10.2011 jest nas już troje :] Mamy syna :] postęp z budową jest cały czas ale jakoś nie umie z aktualizować dziennika .... postaram się coś dziś powrzucać fotek wieczorem No to czemu się nie chwalisz!!!! GRATULUJEMY I czekamy na zdjęcia - i te z budowy i te Młodego Budowlańca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 gratulacje to kończ ten dom...zasadź drzewo...i obowiązki wypełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 07.11.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No Piotrek, gratulacje!!!!!!!!!!!!! Życzymy zdrowia dla mamy i malucha, oby ten świat był dla niego przyjazny:) Wszystkiego najlepszego!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.11.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No od 20.10.2011 jest nas już troje :] Mamy syna :] postęp z budową jest cały czas ale jakoś nie umie z aktualizować dziennika .... postaram się coś dziś powrzucać fotek wieczorem gratulacje !! ze tez sie nie boisz ze on chory bedzie ... my tu jeszcze nie opilismy jego zdrowia wiec trzeba sie spieszyc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 agreston firma od satelit:AS-TON na Kosciuszki32 4235208 pytalam i montaz anteny na kominie kosztuje kolo 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 07.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 chyba na pazdziernik miała termin jesli dobrze pamiętam... móiwlismy ze Skorpionki to niezłe urwisy wiem coś na ten temat Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dziękuję w imieniu swoim i żony :] oraz dla zainteresowanych update dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 07.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 jakby ktoś potrzebował to mam na wielopolu do oddania piasek okolo 10 t plus ziemia sredniej jakosci okolo 15 t ,transport i zaladunek po stronie odbierajacego , idealne np, na podniesienie terenu , piasek np. do zasypania fundamentow. wiecej info na [email protected] lub 883987700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts