Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Mam pytanko czy ktoś może podać namiary na jakiegoś fachowca od kominków ?? ( oczywiście z okolic Rybnika ) nooo i od razu 2 pytanie czy ktoś może podac w przybliżeniu koszt takiego kominka - kwota rzędu ?? ( oczywiście mówię o cenie bez wkładu ) z góry dzięki za odpowiedź :)

U mnie robił "Damaro" z Rybnika ..... wpisz sobie w google kominki Damaro i powinna Ci strona wyskoczyć .... jestem bardzo zadowolona wszystko od A do Z perfekcyjnie :) robocizna wyszła około 2 tys. a reszta to już wkład i materiały :) mogę wysłać zdjęcia kominka na priv

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

No to jak jesteśmy (niektórzy) w temacie parapetówy, to u nas w sobotę będzie. Dziś zajeżdza kanapa, więc goście będą mogli się wygodnie rozsiąść. Tyle że nadal rolet brak;), choć od strony salonu raczej mogą nas podglądać bażanty i inne zwierzaki:D. Zdecydowałam się na rolety Dzień i Noc, Pati, dałam do wyceny u Twojej Teściowej:), zobaczymy, co wyliczy:)

A poza tym od czwartku MAMY KOTA.

Przybłąkał się taki mały, zastanawiam się, czy ktoś nie podrzucił. Fajny, dużo śpi i co najważniejsze, załatwia się albo na dworze albo do kuwety!

No od 20.10.2011 jest nas już troje :] Mamy syna :]

postęp z budową jest cały czas ale jakoś nie umie z aktualizować dziennika .... postaram się coś dziś powrzucać fotek wieczorem

No to czemu się nie chwalisz!!!!

GRATULUJEMY :wave:

I czekamy na zdjęcia - i te z budowy i te Młodego Budowlańca!

No od 20.10.2011 jest nas już troje :] Mamy syna :]

postęp z budową jest cały czas ale jakoś nie umie z aktualizować dziennika .... postaram się coś dziś powrzucać fotek wieczorem

gratulacje !!

ze tez sie nie boisz ze on chory bedzie ... my tu jeszcze nie opilismy jego zdrowia wiec trzeba sie spieszyc !!!