agreston 07.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 agreston firma od satelit: AS-TON na Kosciuszki 32 4235208 pytalam i montaz anteny na kominie kosztuje kolo 100 Dzięki bardzo Monika Napisz jak tam kolano, może być priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dzis ci nie napisze ... jutro jade do strzelczyka i licze ze przywioze pomyslne wiesci i adios kule !! narazie padam ze zmeczenia po rahabilitacji ... a jak ktos chce zobaczyc moj salon ... wiecie gdzie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 07.11.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 W nawiązaniu do samoczynnego załączania się agregatu prądotwórczego rozmawiałem z kolegami z pracy i oni bardziej proponują zabudować w szafach z bezpiecznikami moduł SZR - "System załączania rezerw " dla zainteresowanych :http://www.szr.pl/ Dzięki Apacz,ale ta wersja jest dla mnie za droga.muszę wymyślić coś innego.Mam jeszcze trochę czasu ponieważ wprowadzimy się najwcześniej w marcu,a nie jak planowaliśmy teraz na początku grudnia.Trzeba poczekać na kasę. ps.Gratuluję potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.11.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dzis ci nie napisze ... jutro jade do strzelczyka i licze ze przywioze pomyslne wiesci i adios kule !! narazie padam ze zmeczenia po rahabilitacji ... a jak ktos chce zobaczyc moj salon ... wiecie gdzie szukac Mea bede wdzieczny jak sie szybko uporasz z ta zaciskarka - tak to jest ze lezala rok nieuzywana i akurat jak pozyczylem to by sie przydala Wlasnie odpalilem serwerek ktory lezal przez cala budowe i byl przerzucany z miejsca na miejsce, po doczyszczeniu wyglada jak nowy i odpalil z buta! A to piekna (mimo ze na dzisiejsze czasy antyczna) maszyna bo compaq dl360 - 2 x PIII 1Ghz z 2,5GB ECC RAMem, 2 x 73GB SCSI i full karta zdalnego dostepu (kvm over ip i takie tam). Moze chodzic bez wiatraka i na moje potrzeby jest az za mocna. A maszyna bedzie miala za zadanie przede wszystkim zbierac i przetwarzac dane dot. dzialania pompy ciepla, temperatur, przeplywow, zuzycia energii i takich tam. No i przydaloby sie doprowadzic do porzadku tez siec w moim domku i wpiac ten serwerek plus w koncu mojego PLC do sieci. Jak to zrobie to bede tez mial w koncu opcje zdalnego sterowania przez Internet calym oswietleniem i nie tylko w domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 08.11.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Sprytne. Nie będzie trzeba wstawać sprzed kompa żeby światło włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 szynek daj mi z tydzien pliz !!! ja nie aka sprawna reka i zanim to obczaje to chwile minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 08.11.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Przepraszam ze sie wtrace Mea chodzi ci o zaciskarke do rj'tek to mam jakas chinska zabaweczke swego czasu dzialala mi sie nie spieszy wiec moge ci pozyczyc na dluzej jak sie u Adama pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 help jak trzeba ustawic kabelki we wtyczce rj45 ?? zeby pasowalo do zestawu B !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Przepraszam ze sie wtrace Mea chodzi ci o zaciskarke do rj'tek to mam jakas chinska zabaweczke swego czasu dzialala mi sie nie spieszy wiec moge ci pozyczyc na dluzej jak sie u Adama pali. moze skorzystam skoro adamowi sie spieszy ja tych kabelkow mam ze tak powiem od zaje ... wiec teraz na szybko zrobie te ktore beda potzrebne na juz a potem bede sie po malutku bawic dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A możecie tak przełożyć na ludzki - co robicie ?? Ja tam bym ten salon polukała Mea, ale nie wiem gdzie )) Te kolory Twoje mi się marzy obejrzeć ))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 08.11.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no ja też chętnie, ale wczoraj lekarz powiedział, że wszystko ok, ale jeszcze przez 2 tygodnie mam zapomnieć o kierowaniu samochodem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A możecie tak przełożyć na ludzki - co robicie ?? Ja tam bym ten salon polukała Mea, ale nie wiem gdzie )) Te kolory Twoje mi się marzy obejrzeć ))). no to zapraszam domek stoi w Boguszowicach dzis juz tam nie pojade ale jutro i do soboty pewnie tak wiec zapraszm ... jak bedziesz sie wybierac to ci dokladnie wytlumacze jak jechac ewus przekladajac na ludzki to co robie - robie koncowki na kablach internetowych !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no ja też chętnie, ale wczoraj lekarz powiedział, że wszystko ok, ale jeszcze przez 2 tygodnie mam zapomnieć o kierowaniu samochodem.. ja dzis jade na wizyte ... mam nadzieje ze mi juz pozwoli bez kul chodzic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 08.11.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 mea weś wyczyść sobie skrzynkę bo chyba masz pełną i PM nie idą do ciebie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 mea weś wyczyść sobie skrzynkę bo chyba masz pełną i PM nie idą do ciebie :] juz powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.11.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 help jak trzeba ustawic kabelki we wtyczce rj45 ?? zeby pasowalo do zestawu B !! od lewej: bialo-pomaranczowy, pomaranczowy, bialo-zielony, niebieski, bialo-niebieski, zielony, bialo-brazowy, brazowy Patrzac oczywiscie na wtyczke od strony zaciskow, zaciski u gory, kabel na dole EDIT: tu masz obrazka: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTtDFLOKpZ50b8fMt0E2KVCqXVapa6PiFDhdMVrcSncj5lnax49jmvpZY_Lw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.11.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no to zapraszam domek stoi w Boguszowicach dzis juz tam nie pojade ale jutro i do soboty pewnie tak wiec zapraszm ... jak bedziesz sie wybierac to ci dokladnie wytlumacze jak jechac ewus przekladajac na ludzki to co robie - robie koncowki na kablach internetowych !! Jak się wyrobię czasowo, bo teoretycznie powinnam mieć dużo więcej czasu a realnie mam dużo mniej. I nie potrafię wyjaśnić anomalii. Matko dobrze, że ja na końcówce internetu mam router i żadnych "intylygentnych' bo zapewne nie obsłużyłabym swego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ja nawet nie wiem co mam...wyszłam z założenia ze nie musze znać sie na WSZYSTKIM ważne że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.11.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 moze skorzystam skoro adamowi sie spieszy ja tych kabelkow mam ze tak powiem od zaje ... wiec teraz na szybko zrobie te ktore beda potzrebne na juz a potem bede sie po malutku bawic dalej OK jakos bardzo specjalnie sie nie spiesz - pozyczylem se troche kabli z roboty to jakos te pare dni obstoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 08.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 robimy głosowanie dachówka czarna czy grafitowa? złamana biel na elewacji, stolarka orzech. Wiem że Adam ma grafit, Queene czarną a my ? mamy dwie dachówki w domu i juz mnie głowa boli od patrzenia na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts