dzogurt 09.11.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Po latach jak zacznie cos smierdziec przypomnij sobie i pierwsze co sprawdz to ten napowietrznik jasne, bede pamietac, albo raczej przypomne sobie jak zacznie wonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 09.11.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Też chciałem o to zapytać. Tzn. wiem, że kanaliza powinna mieć odpowietrzenie tyle że nie wiem gdzie. Projektu instalacji nie mam, hydraulik zrobi jak mu będzie pasowało. Tylko czy teraz zamontować dachówkę z kominem nad którąś łazienką? Czy potem wymieni się którąś ze zwykłych dachówek na taką z kominkiem?gdzie dać dachówkę antenową? gdzieś za komin i potem talerz tv-sat do komina przytwierdzić? A obok tej pierwszej dać drugą antenową na linię telefoniczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 09.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 rynny Marley czy Gamrat, oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 rynny Marley czy Gamrat, oto jest pytanie TAŃSZE Na pewno znajdziesz wielu zwolenników Marleya i wielu zwolenników Gamrata, myślę że nie ma jakiś ogromnych różnic między tymi rynnami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 09.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 brawo madzia, bardzo dobra odpowiedź dziś w sklepie popytam i z moim fachowcem pogadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 brawo madzia, bardzo dobra odpowiedź Dziękuję Bo wiecie, zastanawia mnie a wręcz nawet wkurza dlaczego ludzie zastanawiają się nad wyborem między dwoma, równoważnymi rzeczami, które mają takie same parametry. To jak wybieranie między chlebem a bułką - co kto lubi - jedno i drugie to pieczywo. Po co sobie stwarzać problemy! U nas sprawa była jasna, np wybierając dachówkę wiedzieliśmy tylko że będzie ceramiczna. A potem wybieraliśmy między ofertami różnych producentów - wybraliśmy najtańszą, choć wielokrotnie słyszeliśmy że Roben jest krzywy, itp. A jeszcze jedno - jakby powiedziała mea - to jest jak zastanawianie się nad wyższością świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą czy jakoś tak to było Echh się ludzi poznaje na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Też chciałem o to zapytać. Tzn. wiem, że kanaliza powinna mieć odpowietrzenie tyle że nie wiem gdzie. Projektu instalacji nie mam, hydraulik zrobi jak mu będzie pasowało. Tylko czy teraz zamontować dachówkę z kominem nad którąś łazienką? Czy potem wymieni się którąś ze zwykłych dachówek na taką z kominkiem? gdzie dać dachówkę antenową? gdzieś za komin i potem talerz tv-sat do komina przytwierdzić? A obok tej pierwszej dać drugą antenową na linię telefoniczną? do celtykow sa plastikowe kominki /tanie/ i da sie bez problemu podmienic jak wyciegniecie rurke na gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 magda nie do konca masz racjez tymi rynnami bo ztego co ja czytalam po forum i co mowili dekarze to rynny z gamrata lubia byc krzywe i z cala pewnoscia sie odbarwiaja brzydko po jakims czasie !! dlatego warto jednak doplacac do Marleya ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 podobno kiedys był problem z odbarwianiem i odkształcaniem, teraz konkurencja jest taka że wszyscy robią dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alioth 09.11.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Czesc!Oddam płyty OSB - idealne na zamknięcie otworow okiennych i drzwi przed zima. Do tego 1,6 rolki siatki lesnej. Wszystko gratis.Odbior Gliwice - Wilcze Gardło.Tel.665323030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 my dzis zamknelismy temat paneli jutro zamykamy temat malowania i konczymy prace elektryczne do weekendu ... przyszly tydzien sprztanie i od piatku przeprowadzka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 rutino ja mam dachówkę z brassa- grafitową , matową do tego rynny z Marleya również garfitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 netmar a co masz w planie dac w te dlugie otwory ?? okna czy luksfery ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 netmar a co masz w planie dac w te dlugie otwory ?? okna czy luksfery ?? okna fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 09.11.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ładny domek.budowlaniec mój stwierdził że od kilku lat gamrat jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 nie zapomnij sobie zostawic odpowiedniej ilosci miejsca na dole!! jedna ze spieprzonych rzeczy u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 sluchajcie gdzie oprocz allegro warto kupic materace do lozka ?? juz pomijam fakt ze wszedzie 180x200 sa na zamowienie bo w standardzie ich nie ma!! kolejne pytanie ... czy skarbowka zwracala wam vat co do dania czy kilka dni/tygodni wczesniej ?? kurna tak by mi sie teraz te pieniadze przydaly ze szok !!! wniosek skladalam 1 sierpnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 09.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 sluchajcie gdzie oprocz allegro warto kupic materace do lozka ?? juz pomijam fakt ze wszedzie 180x200 sa na zamowienie bo w standardzie ich nie ma!! kolejne pytanie ... czy skarbowka zwracala wam vat co do dania czy kilka dni/tygodni wczesniej ?? kurna tak by mi sie teraz te pieniadze przydaly ze szok !!! wniosek skladalam 1 sierpnia ... zadzwoń i się spytaj - ja jak dzwoniłem, to trafiłem na miła panią która powiedziałą mi że wysyłają np. 14 i 28 w danym miesiącu. Jak będzie bardzo miła, to może dowiesz się nawet coś więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 zadzwoń i się spytaj - ja jak dzwoniłem, to trafiłem na miła panią która powiedziałą mi że wysyłają np. 14 i 28 w danym miesiącu. Jak będzie bardzo miła, to może dowiesz się nawet coś więcej.... poszukam telefonu do skarbowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.11.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja jeszcze muszę poczekać do 5 grudnia na dowód i też oddam o zwrot vatu może jeszcze coś skapnie.Chociaż przypuszczam,że łatwo nie będzie,bo pewno będą nas sprawdzać czy w Katowicach nie rozliczaliśmy. Czy ma ktoś z Was zestawienie co można odliczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts