queene 09.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 sluchajcie gdzie oprocz allegro warto kupic materace do lozka ?? juz pomijam fakt ze wszedzie 180x200 sa na zamowienie bo w standardzie ich nie ma!! kupujesz materac bez próbowania ?? ja bym sie nie odważyła my kupiliśmy na promocji w Agacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 kupujesz materac bez próbowania ?? ja bym sie nie odważyła my kupiliśmy na promocji w Agacie tak jak pisalam 180 sa tylko na zamowienie wiec de facto nie sprobuje go i tak ... ze o zajefajnej reoznicy w cenie sie nei bede wypowiadac ... za 180 nie licza sobie mniej niz 1000 i to za byleco !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mea nie chciałabym się wymądrzać,ale 180x200 jak dla mnie to standard jest,my też taki mamy,dwustronny lato-zima,przeznaczony dla osób 80+ i jest rewelka,kosztował normalnie 990 a akurat była promocja na 890! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 http://allegro.pl/materac-janpol-wenus-kieszeniowy-180x200-gratis-i1874741966.htmltaki mamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 09.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 sluchajcie gdzie oprocz allegro warto kupic materace do lozka ?? juz pomijam fakt ze wszedzie 180x200 sa na zamowienie bo w standardzie ich nie ma!! Mea wiem ze to glupie ,ale cos czuje ze ja z tego skorzystam cytuje bo to nie moj patent "kumpel posiedzial w orzeszu pod fabryka janpol, jak wychodzili pracownicy to zagail czy by sie nie dalo kupic materaca taniej no i wyszlo ze sie da 50% taniej, niz w agacie ,wzieli na rabat pracowniczy 100 im odpalil i wszyscy zadowoleni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 o to mogłam jechać posiedzieć pod Janpolem,bo kupowałam wtedy cztery na raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mea wiem ze to glupie ,ale cos czuje ze ja z tego skorzystam cytuje bo to nie moj patent "kumpel posiedzial w orzeszu pod fabryka janpol, jak wychodzili pracownicy to zagail czy by sie nie dalo kupic materaca taniej no i wyszlo ze sie da 50% taniej, niz w agacie ,wzieli na rabat pracowniczy 100 im odpalil i wszyscy zadowoleni" to juz zaczyna mi sie podobac !!! janpol ma jedne z lepszych materacy !! ja bym tez musiala wziac ten 80+ ... ten co gabrysia pokazala to moj faworyt juz od dawna!! wiem juz za nie kupie wiecej materaca w JYSKu ... poprzedni byl do wywalenia po 2 latach uzytkowania ... a wybulilismy za niego grubo ponad tysiaka /za 140!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ja potrzebuje jeden ale nei chce brac byleczego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 09.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 tak jak pisalam 180 sa tylko na zamowienie wiec de facto nie sprobuje go i tak ... ze o zajefajnej reoznicy w cenie sie nei bede wypowiadac ... za 180 nie licza sobie mniej niz 1000 i to za byleco !! Co ty mowisz przeca to czy on ma 100 czy 160 czy 180 to jeden pies, wybierasz sobie testując jaki jest i zamawiasz właściwą wielkość. Koniecznie trzeba testować, Agata ma duży wybór Janpolu i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mea jak chcesz to możesz u mnie przetestować,tylko ze swoim mężem,mojego do testu nie pożyczam ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 09.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mea ma racje, czesto panowie naganiacze zapominaja dodac calkiem waznych elementow, ktore kosztuja potem krocie... Lepiej porownywac element po elemencie i ilosc do ilosci z kilku wycen, zrobic swoja tabelke i wtedy macie czysty poglad kto co wam chce sprzedac a o czym zapomnial Słusznie Mea i dzogurt mówicie. Ja właśnie tak zrobilam, element po elemencie sztukowo porównywałam te wyceny- jedyną różnicą był rozmiar okien dachowych 118:140, oraz rynny 125;150. Dachówki podstawowe , skrajne , gąsiory, kominki, grzebienie, blachy, taśmy itd oraz ilość membrany są bardzo porównywalne. Aż się zdziwiłam, że wszyscy sprzedawcy tacy zgodni. Ale mimo wszystko bardzo Wam dziękuję, że czuwacie i pilnujecie, żeby tacy jak ja- nowicjusze- nie popełniali głupich błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 09.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 to juz zaczyna mi sie podobac !!! janpol ma jedne z lepszych materacy !! ja bym tez musiala wziac ten 80+ ... ten co gabrysia pokazala to moj faworyt juz od dawna!! Materace Janpol są do kupienia w BRW na ul.Kadłubka w Niedobczycach. Zjeżdża się obok Nissana z Wodzisławskiej i jedzie do magazynów Black Red White. Super sklep- kto nie był - POLECAM. Mają tam wyposażenie wnętrz i materace oczywiście. Jak cenowo, nie wiem, trzeba podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.11.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 u nas był problem bo ja lubie miękkie takie zapadające sie (jak w hotelach ) a mój M woli twarde....no i po kilkunastu próbach znaleźliśmy JEDEN który spełnił nasze wspólne oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 nicto moze tylko na stronie maja w ofercie do 160 a w sklepie i 180 ... pojade i zobacze /tylko kiedy??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 09.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Moje pytanie będzie pewnie monotematyczne ale czy ktoś może mi wysłać na prv info jak należy wklejać fotki na forum ? w FAQ jest to tak idiotycznie opisane że może ktoś ma bardziej przejrzystą instrukcję do tej operacji ?? z góry dziękuję za wyrozumiałość i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mea jak chcesz to możesz u mnie przetestować,tylko ze swoim mężem,mojego do testu nie pożyczam ha,ha nie omieszkam tego zacytowac mojemu mezowi - pewnie sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.11.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Moje pytanie będzie pewnie monotematyczne ale czy ktoś może mi wysłać na prv info jak należy wklejać fotki na forum ? w FAQ jest to tak idiotycznie opisane że może ktoś ma bardziej przejrzystą instrukcję do tej operacji ?? z góry dziękuję za wyrozumiałość i pomoc Wysłałam Ci priva mam nadzieję że będzie zrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.11.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 magda nie do konca masz racjez tymi rynnami bo ztego co ja czytalam po forum i co mowili dekarze to rynny z gamrata lubia byc krzywe i z cala pewnoscia sie odbarwiaja brzydko po jakims czasie !! dlatego warto jednak doplacac do Marleya ... Wiesz co ja takie same informacje miałam na temat Robena Flaming, a jednak jak go kupiliśmy to dekarz aż był zdziwiony -on też zarzekał się, że Roben krzywy, zły, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Madzia bo chodzi o powtarzalnosc czasem ma sie farta, ale w zeszlym roku jak sie rozgladalem za dachowka to mi znajomi w hurtowni odradzali wlasnie robena spowodu krzywych dachowek, ktorych za grzyba nie szlo polozyc i na wlasne oczy widzialem sterte reklamacji z czego 90% to byl roben. A w koncu niewiele drozej mozna miec koramic'a czy creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No ok zgadzam się, jak człowiek ma pecha to i na prostej drodze złamie sobie nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts