Gość adiqq 10.11.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 też tak uważam...ja kupowałem robena i wszystko ok...a problemy z koramikiem i creatonem też ludzie mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 sluchajcie czy ktos z was ma w domu zainstalowany spliter?? bo chce przetestowac czy moj dekoder bedzie dzialal ze spliterem i nie mam gdzie tego zrobic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 powiedzcie mi ci co mają WM - przy obecnym smogu i zadymieniu - macie je włączone ?ja wietrzę tylko w południe i potem zamykam bo wieczorem nie da sie wytrzymac na dworze...zresztą ostrzeżenia mówią same za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aklow 10.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam wszystkich od jakiegoś czasu poczytuję forum w związku z tym, że z mężem będziemy rozpoczynać budowę na wiosnę przyszłego roku dowiedziałam się tu wiele ciekawych i przydatnych rzeczy i proszę o poradę co do ceny kierownika budowy, nasz znajomy wycenił się na 1845 zł, nie wiem czy to dobra cena ? czy poszukać innego ? od razu zaznaczył, że może przyjeżdżać w każdej chwili na budowę jak tylko będziemy go potrzebowali więc jak brać czy nie brać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ja to bym uważała z tymi "znajomymi"...u nas też kilku takich było i powiem że czasem ciężej sie pracuje niż z obcymipolecany - tak, znajomy - niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 10.11.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam ja dopiero bede zaczynala przygode z budowanie i jak narazie szukam jakiegos fajnego projektanta z Rybnika ktory fajnie umie cos doradzic gdzie Wy kupowaliscie projekt?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 powiedzcie mi ci co mają WM - przy obecnym smogu i zadymieniu - macie je włączone ? ja wietrzę tylko w południe i potem zamykam bo wieczorem nie da sie wytrzymac na dworze...zresztą ostrzeżenia mówią same za siebie ja mam włączone - ale czerpnię mam tak zlokalizowaną, że nic nie łapie - na co bez wątpienia ma tez lokalizacja domu (mało bezpośrednich sąsiadów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aklow 10.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 dzięki queene to może możesz polecić kierownika sprawdzonego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aklow 10.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam ja dopiero bede zaczynala przygode z budowanie i jak narazie szukam jakiegos fajnego projektanta z Rybnika ktory fajnie umie cos doradzic gdzie Wy kupowaliscie projekt?? Pozdrawiam My robiliśmy projekt indywidualny na podstawie upatrzonego w necie, robili nam znajomi, cena była przystępna, natomiast czas oczekiwania trochę długi...jak chcesz to podam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ja robiłam wszystko - projekt i nadzór - w pracowni ag projekt u p.Marka Pańczyka na Skłodowskiej w Rybniku (cena podobna) i mogę polecić edit: ja też indywidualny na podstawie gotowca z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witam wszystkich od jakiegoś czasu poczytuję forum w związku z tym, że z mężem będziemy rozpoczynać budowę na wiosnę przyszłego roku dowiedziałam się tu wiele ciekawych i przydatnych rzeczy i proszę o poradę co do ceny kierownika budowy, nasz znajomy wycenił się na 1845 zł, nie wiem czy to dobra cena ? czy poszukać innego ? od razu zaznaczył, że może przyjeżdżać w każdej chwili na budowę jak tylko będziemy go potrzebowali więc jak brać czy nie brać ? Sama cena jest moim zdaniem dobra (choć trochę dziwna, brakuje mi tylko końcówki 99 gr ) Ale tak jak pisała queene - ze znajomymi trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 własnie dostałam info ze w BRW jest weekend bez Vat-u, jak ktoś sie wybiera na zakupy to warto wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 właśnie pojawił się kolejny artykuł na temat smogu w Rybniku i okolicyhttp://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,wdychamy-coraz-bardziej-toksyczne-powietrze,wia5-3266-15770.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.11.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Robena monza plus kładliśmy we wrześniu 2010 i był super,dekrarzem bardzo dobrze się go kładło.Myślę,że z tym wymyślaniem krzywe itp.to mają tacy fachowcy problem,którym jak to mówią "przeszkadza rąbek u spódnicy"Pustaki też niby krzywe,nie równe itp,jak ktoś umie dobrze robić to z wszystkiego zrobi.Z tymi znajomymi to już wiele razy pisałam,że zostaliśmy nieźle naciągnięci,więc tak jak Pati pisze polecani tak,ZNAJOMYM na mojej budowie mówię NIE.Cena za kierbuda jak najbardziej ok. WM mamy wlączoną cały czas i nic w domu nie śmierdzi,z tym,że tak jak Adiqq mamy czerpnię z dala od sąsiadów,w ogóle sąsiadów mamy daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 no tak, ja tez mam palących sasiadów tylko z jednej strony a oni tylko wieczorem kopcą....ale chodzi o to ze smród jest w powietrzu cały czas, jak dzis w południe wyszłam z domu to mi sie niedobrze zrobiło i chyba położenie czerpni ma małe znaczenie bo smród jest WSZĘDZIE no ale skoro u was nie śmierdzi to widac WM sobie z tym radzi ...tylko pewnie filtry beda szybciej do wymiany btw. wstawiłam do dziennika fotki salonu....prawie gotowy tylko firan brakuje...można powiedzieć że jestem usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.11.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 wiesz, gdyby był w okolicy czerpni, to by go wciągło i byłoby czuć - no chyba żeby filtry EU9 zabudować ale że mieszkam troche na odludziu, sąsiedzi co palą, to nie dość że daleko to ich domy są dużo wyżej...więc u mnie dymu praktycznie nie czuje....sporadycznie jak zahajcują w domu 100m poniżej, przy bardzo niekorzystnym kierunku wiatru...ale to tylko na dworze, czerpnię mam z drugiej strony i w domu nic nie czuć Pati - salon masz cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.11.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 queene weź poprawkę na to że reku ma dodatkowo filtry ... syf się wylapuje ... a w Boguszowicach na moim odludziu nie śmierdzi ... przynajmniej o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 tak, tylko te filtry to EU3 lub EU4 - jak mi sąsiad za płotem liście palił, to czułem w domu mimo że mam EU3....akurat czerpnia z tamtej strony jest....dlatego pisałem żartem o filtrach EU9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 10.11.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 oknoplast rozpoczyna promocję zimową (-8%)czy dopłata 1660zł za ciepły montaż ma sens? okna zwykłe, paliwem będzie eko-groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 10.11.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 co to znaczy ciepły montaż? - na kotwach w warstwie ocieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts