Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Adam...wyluzuj....przechodzisz samego siebie

Gingeros jest tu nowy więc obiektywnie podchodzi do ciebie....a rozpracował cie w kilka dni ;)

No ciesze sie ze ze mnie tak kipi ta wiedza :D ale nie wiem czemu to jest powodem takiej frustracji i niezadowolenia u innych ? :)

No chyba ze to klub poklepywaczy sie po plecach to ja sie wypisuje ;)

masz wiedzę ale sposób jej przekazania (narzucania raczej swojego zdania) jest odpychający i nie potrafisz jej przekazać w rozsadny sposób

Nie wydaje mi sie - moim zdaniem problem polega na tym ze przedstawiam zwykle argumenty przeciwko rozwiazaniom na ktore ktos sie zdecydowal i to go/ja boli :) To tez musialby wyjasnic psycholog - to jakistam rodzaj naturalnego mechanizmu obronnego czlowieka :)

Jestem pewien ze osoby ktore sie ze mna zgadzaja lub ktore sa przed budowa i szukaja wiedzy / rad jak budowac - bez problemu potrafia ta wiedze przyjac i zrozumiec.

Ktoś kiedyś bardzo mądry powiedział że : "tylko głupiec wie wszystko" :) to tyle odnośnie mojej flustracji nie ukrywam Adamie że znowu mnie zaskoczyłeś :D bo widzę że oprócz ogromnej wiedzy budowlanej posiadasz również wiedzę psychiatryczną :) aż jestem ciekaw następnej odsłony :) :cool:

Tylko kolego zapominasz ze jestesmy na forum budowlanym, a to bardzo waska dziedzina, a nie "wszystko". Ja pisze tylko o sprawach budowlanych. Na tym sie znam. Znam sie tez na internecie, informatyce, komputerach, elektronice. Uwazasz ze to "wszystko" ? :)

Tylko kolego zapominasz ze jestesmy na forum budowlanym, a to bardzo waska dziedzina, a nie "wszystko". Ja pisze tylko o sprawach budowlanych. Na tym sie znam. Znam sie tez na internecie, informatyce, komputerach, elektronice. Uwazasz ze to "wszystko" ? :)

Uważam że dalsza kontynuacja tego wątku nie ma sensu :)

zmieniajac temat

CZY KTOS NIE MIALBY OCHOTY PRZYJECHAC DO MNIE NA JAKIES MEGA PIWO /albo i cos wiecej/ I POSKLADAC MI DO KUPY SIEC ???????????????? zalamuje sie bo od wczoraj drecze sie kabelkowymi lamiglowkami i za bola jasnego nic mi z tego nie chce wyjsc !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja uważam że nie ma o co kruszyć kopii...

Adam, przedstawiłeś swoją opinię...i chwała ci za to...Gingeros ma trochę inne spojrzenie na proces powstawania JEGO domu i to jest jego sprawa...

Tym niemniej jestesmy na forum *dyskusyjnym* - pokazujac tutaj swoje rozwiazania musi liczyc sie z tym ze ktos je oceni, podda dyskusji, skrytykuje - od tego jest to forum :) A ja widze ze on to chcial tylko przyszpanowac tym wspolczynnikiem 0,14 i wysluchac samych ohow i ahow jaka to zarypista i jedyna w swoim rodzaju sciane bedzie mial ;)

Dobra, koncze bo czas na obiad :-)

Gość adiqq
Mea - ale w czym problem? Ja u siebie załatwiłem sprawę prosto - co wcale nie znaczy że idealnie - wykorzystałem wszystko to co miałem - podpiąłem router beprzewodowy i to rozwiązało wszystko...jeden komputer jest podpięty do netu przez karte sieciową bezprzewodową - ale miałem juz ją wcześniej na mieszkaniu.

zmieniajac temat

CZY KTOS NIE MIALBY OCHOTY PRZYJECHAC DO MNIE NA JAKIES MEGA PIWO /albo i cos wiecej/ I POSKLADAC MI DO KUPY SIEC ???????????????? zalamuje sie bo od wczoraj drecze sie kabelkowymi lamiglowkami i za bola jasnego nic mi z tego nie chce wyjsc !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja bym umial (jestem wszechwiedzacy!) ale niestety z czasem cienko stoje :( Pisz z czym sobie nie radzisz to Ci pomoge ;)

zmieniajac temat

Ale chodzi o RTV ??

problem jest w tym ze mam kable schodzace sie w jedno miejsce ... jak je robialm to wiedzialam co jest co a teraz 5 z nich nie potrafie zidentyfikowac ... poza tym nie wiem czy gniazdka i wtyczki mam dobrze zrobione bo pierwszy raz w zyciu to skladalam sama!! no i wpinam router ... kabel do kompika i co ?? I NIE DZIALA !!!!!!!!!!!