DagaAdam 13.11.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Tak tak jestem bardzo zły na siebie :D:D No wlasnie chyba jestes skoro tak na mnie wyskoczyles z ta alfa i omega - to sie fachowo nazywa frustracja PS. z psychologii nie jestem niestety guru wiec nie opisze Ci dokladnie mechanizmu dzialania tegoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Adam...wyluzuj....przechodzisz samego siebie Gingeros jest tu nowy więc obiektywnie podchodzi do ciebie....a rozpracował cie w kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Adam...wyluzuj....przechodzisz samego siebie Gingeros jest tu nowy więc obiektywnie podchodzi do ciebie....a rozpracował cie w kilka dni No ciesze sie ze ze mnie tak kipi ta wiedza ale nie wiem czemu to jest powodem takiej frustracji i niezadowolenia u innych ? No chyba ze to klub poklepywaczy sie po plecach to ja sie wypisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 masz wiedzę ale sposób jej przekazania (narzucania raczej swojego zdania) jest odpychający i nie potrafisz jej przekazać w rozsadny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.11.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ktoś kiedyś bardzo mądry powiedział że : "tylko głupiec wie wszystko" to tyle odnośnie mojej flustracji nie ukrywam Adamie że znowu mnie zaskoczyłeś bo widzę że oprócz ogromnej wiedzy budowlanej posiadasz również wiedzę psychiatryczną aż jestem ciekaw następnej odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 masz wiedzę ale sposób jej przekazania (narzucania raczej swojego zdania) jest odpychający i nie potrafisz jej przekazać w rozsadny sposób i tutaj się podpiszę wszystkimi kończynami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 masz wiedzę ale sposób jej przekazania (narzucania raczej swojego zdania) jest odpychający i nie potrafisz jej przekazać w rozsadny sposób Nie wydaje mi sie - moim zdaniem problem polega na tym ze przedstawiam zwykle argumenty przeciwko rozwiazaniom na ktore ktos sie zdecydowal i to go/ja boli To tez musialby wyjasnic psycholog - to jakistam rodzaj naturalnego mechanizmu obronnego czlowieka Jestem pewien ze osoby ktore sie ze mna zgadzaja lub ktore sa przed budowa i szukaja wiedzy / rad jak budowac - bez problemu potrafia ta wiedze przyjac i zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ktoś kiedyś bardzo mądry powiedział że : "tylko głupiec wie wszystko" to tyle odnośnie mojej flustracji nie ukrywam Adamie że znowu mnie zaskoczyłeś bo widzę że oprócz ogromnej wiedzy budowlanej posiadasz również wiedzę psychiatryczną aż jestem ciekaw następnej odsłony Tylko kolego zapominasz ze jestesmy na forum budowlanym, a to bardzo waska dziedzina, a nie "wszystko". Ja pisze tylko o sprawach budowlanych. Na tym sie znam. Znam sie tez na internecie, informatyce, komputerach, elektronice. Uwazasz ze to "wszystko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja uważam że nie ma o co kruszyć kopii...Adam, przedstawiłeś swoją opinię...i chwała ci za to...Gingeros ma trochę inne spojrzenie na proces powstawania JEGO domu i to jest jego sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Adam, a tak pół żartem - jaki jestes znak zodiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Tylko kolego zapominasz ze jestesmy na forum budowlanym, a to bardzo waska dziedzina, a nie "wszystko". Ja pisze tylko o sprawach budowlanych. Na tym sie znam. Znam sie tez na internecie, informatyce, komputerach, elektronice. Uwazasz ze to "wszystko" ? Uważam że dalsza kontynuacja tego wątku nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 zmieniajac temat CZY KTOS NIE MIALBY OCHOTY PRZYJECHAC DO MNIE NA JAKIES MEGA PIWO /albo i cos wiecej/ I POSKLADAC MI DO KUPY SIEC ???????????????? zalamuje sie bo od wczoraj drecze sie kabelkowymi lamiglowkami i za bola jasnego nic mi z tego nie chce wyjsc !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja uważam że nie ma o co kruszyć kopii... Adam, przedstawiłeś swoją opinię...i chwała ci za to...Gingeros ma trochę inne spojrzenie na proces powstawania JEGO domu i to jest jego sprawa... Tym niemniej jestesmy na forum *dyskusyjnym* - pokazujac tutaj swoje rozwiazania musi liczyc sie z tym ze ktos je oceni, podda dyskusji, skrytykuje - od tego jest to forum A ja widze ze on to chcial tylko przyszpanowac tym wspolczynnikiem 0,14 i wysluchac samych ohow i ahow jaka to zarypista i jedyna w swoim rodzaju sciane bedzie mial Dobra, koncze bo czas na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Adam, a tak pół żartem - jaki jestes znak zodiaku? Nie - bliznieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mea - ale w czym problem? Ja u siebie załatwiłem sprawę prosto - co wcale nie znaczy że idealnie - wykorzystałem wszystko to co miałem - podpiąłem router beprzewodowy i to rozwiązało wszystko...jeden komputer jest podpięty do netu przez karte sieciową bezprzewodową - ale miałem juz ją wcześniej na mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 zmieniajac temat CZY KTOS NIE MIALBY OCHOTY PRZYJECHAC DO MNIE NA JAKIES MEGA PIWO /albo i cos wiecej/ I POSKLADAC MI DO KUPY SIEC ???????????????? zalamuje sie bo od wczoraj drecze sie kabelkowymi lamiglowkami i za bola jasnego nic mi z tego nie chce wyjsc !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bym umial (jestem wszechwiedzacy!) ale niestety z czasem cienko stoje Pisz z czym sobie nie radzisz to Ci pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nie - bliznieta ale dlaczego napisałeś - Nie? wcale nie chciałem napisać że jesteś Baran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 zmieniajac temat CZY KTOS NIE MIALBY OCHOTY PRZYJECHAC DO MNIE NA JAKIES MEGA PIWO /albo i cos wiecej/ I POSKLADAC MI DO KUPY SIEC ???????????????? zalamuje sie bo od wczoraj drecze sie kabelkowymi lamiglowkami i za bola jasnego nic mi z tego nie chce wyjsc !!! RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale chodzi o RTV ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ale dlaczego napisałeś - Nie? wcale nie chciałem napisać że jesteś Baran Aaa kurcze przeczytalem cos w stylu "czy jestes zodiakiem?" :) Za duzo postow, za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.11.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 problem jest w tym ze mam kable schodzace sie w jedno miejsce ... jak je robialm to wiedzialam co jest co a teraz 5 z nich nie potrafie zidentyfikowac ... poza tym nie wiem czy gniazdka i wtyczki mam dobrze zrobione bo pierwszy raz w zyciu to skladalam sama!! no i wpinam router ... kabel do kompika i co ?? I NIE DZIALA !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts