GabrysiaBP 13.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wycie dachowych faktycznie nie należy do przyjemnych(piszę to ja posiadaczka tylko 6 dachowych)U mnie od zawsze i wszędzie ZAKAZ PALENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 miało być mycie ha,ha.Chociaż wycie przy nich też może być...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 13.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jeżeli chodzi o ziemię , może ktoś ma namiary na niedrogi transport?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 13.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 miało być mycie ha,ha.Chociaż wycie przy nich też może być...... hehe mycie i wycie ja też będę miała 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jeżeli chodzi o ziemię , może ktoś ma namiary na niedrogi transport?? mam namiar na fajnego kierowce ... juz ci pisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 hehe mycie i wycie ja też będę miała 6 ja mam tylko albo az 3 a dwa z nich od zachodu wiec zeby je umyc trzeba to zrobic rano bo popoludniu bez szans !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 mój też chodzi do kotłowni i to bardzo czesto i chetnie bo ma święty spokój i pali nie tylko groszek w kotle hehe, ja też chodze do kotłowni to takie..przytulne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 13.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mea widzę że w temacie ziemi jesteś obeznana więc może wiesz gdzie można kupić czarnoziem w dobrych pieniądzach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 hehe, ja też chodze do kotłowni to takie..przytulne miejsce Ja przestalem dwa dni temu odkad oczujnikowalem wszystkie miejsca i teraz "dogladam" kotlownie przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 U mnie też w domu się nie pali...ale piwnica to nie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mea widzę że w temacie ziemi jesteś obeznana więc może wiesz gdzie można kupić czarnoziem w dobrych pieniądzach ?? az tak dobrze ze mna nie jest ... ja po prostu musze wymyslic cos na posprzatanie swojej dzialeczki !!! aga zrobila projekt a teraz ja musze go realizowac a zwaly mi troche przeszkadzaja!! a wlasnie od rozwodu o Adze nei slychac ... ma ktos z nia kontakt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 U mnie też w domu się nie pali...ale piwnica to nie dom piwnica to taki sam dom jak kazdy inny ale zimny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 piwnica to taki sam dom jak kazdy inny ale zimny !! Ja mam podlogowke w calej piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 13.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 U nas na szczęście nikt nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 13.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 piwnica to taki sam dom jak kazdy inny ale zimny !! u mnie nie jest zimny, też mam podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 u nas piwnica to dodatkowa przestrzen prawie mieszkalna jest chłodniej ale kaloryfery idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 14.11.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 pytanie w sprawie bram garażowych segmentowych - smarowaliście bramy? trzeba tylko łączeniach paneli smarować czy prowadnice tez? poodkurzałem już całość i wziąłbym się za smarowanie, tylko nie jestem pewien czy dobrze kombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 pytanie w sprawie bram garażowych segmentowych - smarowaliście bramy? trzeba tylko łączeniach paneli smarować czy prowadnice tez? poodkurzałem już całość i wziąłbym się za smarowanie, tylko nie jestem pewien czy dobrze kombinuje... Ja smarowalem. Kupilem taki smar w sprayu ktory przy aplikacji jest rzadki i wnika we wszystkie zaglebienia, a po paru sekundach robi sie "smarem". Wysmarowalem wszystkie elementy ruchome (oprocz gumowych rolek i ich lozysk bo te maja swoj smar w srodku). Brama chodzi 2 x ciszej po takim smarowanku A gdzie Ty chcesz laczenia paneli smarowac ?? Ja tylko elementy metalowe smarowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 14.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 panele są łaczone metalowymi klamrami czy jak to się nazywa...mówię właśnie o elementach metalowych....mam taki specjalny smar w sprayu Wurth czy jakos tak się nazywaa prowadnice po których jadą rolki? - smarować czy nie?pytanie może głupie, ale fachowcy przy montażu coś mówili...nie pamiętam dokładnie i mówili że dopiero jak się skończy prace...w nabliższym czasie na pewno tam nic nie będę robić, więc najwyższy czas przesmarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.11.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 panele są łaczone metalowymi klamrami czy jak to się nazywa...mówię właśnie o elementach metalowych....mam taki specjalny smar w sprayu Wurth czy jakos tak się nazywa a prowadnice po których jadą rolki? - smarować czy nie? Ja nie smarowalem i uwazam ze nie trzeba - rolki sa gumowe i maja sie krecic a nie sie slizgac - jak posmarujesz to sie beda "ciagnac", po czasie sie pozacieraja lozyska i bedzie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts