EDZIA 29.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Edzia - mi pasuje 23-24 lipiec 2007 z mpojom małżowinką Sebo mi też teoretycznie pasuje ten termin, tylko wolałąbym zrobić to w weekend a 23-24 lipca to poniedziałek wtorek. Więc albo 21-22 lipca, albo 28-29 lipca. Bo w sierpniu będziej u mnie trudniej z wolnymi weekendami, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 29.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jeśli chodzi o panele deske i okna.drzwi to mogę polecić firmę REWON z ul. Wiejskiej....bardzo solidna firma i duży wybór, proponuję powołać sie na panią która chce budować dom na Hetmańskiej A kto oprócz mnie buduje się na Hetmańskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Aaaale, no ja oczywiście tez reflektuję ...jeśli chodzi o termin to dowolnie, też nie planujemy wyjazdu wkacyjnego (budowa.....budowa.....budowa..... ). Noooo, i sama będe mogła przyjechać jeśli cos wypali mojej staremu..... prawko w poniedziałek odbieram . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 daga !!!!!!!zdalas ? gratuluje tera dziolcha .........trasa na Bytom musisz poznac p.s. ale wam zazdroszcze tej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 froschka....no, zdałam co zazdroszczę ... ja też nie z Rybnika a przyjęli mnie jak swoją.... Ciebie tez przyjmą ....ino pisz, pisz, pisz..... Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 daga !!!!!!!zdalas ? gratuluje tera dziolcha .........trasa na Bytom musisz poznac p.s. ale wam zazdroszcze tej grupy nie zazdrość ino sie wkludź, potrzebujymy ....potka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Aaaale, no ja oczywiście tez reflektuję ...jeśli chodzi o termin to dowolnie, też nie planujemy wyjazdu wkacyjnego (budowa.....budowa.....budowa..... ). Noooo, i sama będe mogła przyjechać jeśli cos wypali mojej staremu..... prawko w poniedziałek odbieram . Pozdrawiam, smoczyca. Daggulka - gratulacje !!! Kobitki muszą sobie same radzić także za kierownicą. Moje prawko jest już pełnolenie i nie wiem jak bym sobie bez niego poradziła. Mąż też człowiek i lubi wypić piwko ze znajomymi )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 daggulka gratulacje! teraz mów jakim pojazdem się poruszasz ? nie będę Cię wyprzedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Graszka1970 kopiesz już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 29.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i szerokości na drogach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 dzięki, dzięki....za gratki jo mom ino cicquecento (czerwone ) ..... ale, na mnie samą i dzieciaki wystarczy....mój małż ma swoje w przyszłym tygodniu juz sama se bede smigac i nikogo sie prosić pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mąż też człowiek i lubi wypić piwko ze znajomymi Ludzko żona. Mo szczynście tyn Twój chop froschka - herzlich wilkomen (czy jakoś tak ). Kaj je tyn Twój fajny seksowny avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Więc albo 21-22 lipca, albo 28-29 lipca. Mnie pasują obydwa terminy. Jeżeli chodzi o skład osobowy to nie więcej niż 2-3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 dzieki p.s. avatar czeko na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) mosz to i na pogórze podkarpacki mogiesz przyjechać na wczasy froszka - jo miyszkołech w Radlinie 28 lot - tera mie wygnało pod Rzeszów - ale si enie przjmuja - pisza jak swój - a tutejsi grupowicze som OK i mie nie wygoniajom Co do spotkanio to planujcie jak Wom pasuje - jak yno byda mog to tam wpadna do Wos Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 29.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) Po drogach kere jo zbudowoł w Leszczynach też możecie jeździć Yno jest jedyn problym - ekipa była tako że nie chciało sie im dobrze zagynszczać podkładu.... Efekt - autym na niskim zawieszyniu do Leszczyn lepij sie nie wybiyrać Można za to zbierać pourywane kołpaki i tłumiki i handlować tym na allegro Ale te odcinki kere jo ubijoł są OK - jak żech dostoł zagynszczarka to moje drogi żech sie dobrze ubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Graszka1970 kopiesz już ? Jeszcze nie kopie bo mąż czasu nie ma nawet zadzwonić i zapytać. Ale droga już jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Graszka1970 kopiesz już ? Jeszcze nie kopie bo mąż czasu nie ma nawet zadzwonić i zapytać. Ale droga już jest ) coś mi się wydaje, że na wiosne zaczniemy....... przy tym tempie rozmów........ a kysz, a kysz......żeby się moje słowa w ....... obróciły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jeśli chodzi o panele deske i okna.drzwi to mogę polecić firmę REWON z ul. Wiejskiej....bardzo solidna firma i duży wybór, proponuję powołać sie na panią która chce budować dom na Hetmańskiej A kto oprócz mnie buduje się na Hetmańskiej?? w planach...ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) Po drogach kere jo zbudowoł w Leszczynach też możecie jeździć Yno jest jedyn problym - ekipa była tako że nie chciało sie im dobrze zagynszczać podkładu.... Efekt - autym na niskim zawieszyniu do Leszczyn lepij sie nie wybiyrać Można za to zbierać pourywane kołpaki i tłumiki i handlować tym na allegro Ale te odcinki kere jo ubijoł są OK - jak żech dostoł zagynszczarka to moje drogi żech sie dobrze ubił Pieronie u Nos sie jeździ Walcami po drogach a u Wos zagynszczarkami ??? Jo godom o drogach krajowych Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts