rutinowa żona 21.11.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mea, mówisz o fixach w skrzydle? Czyli tych co wyglądają jak okna, jeno bez klamki W ramie ten plus,ze większa szyba czyli wiecej swiatła. Ale nie wiem czy róznica jest na tyle istotna,zeby w to wchodzić. Co do filmu, to momentami rzeczywiscie jest śmiesznie, ale całosciowa mnie nie zachwycił. Mielismy iśc na Listy do M,ale zabrakło biletów. A chcielismy isć na 15,40 i myslelismy,ze bedziemy sami na sali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mea, mówisz o fixach w skrzydle? Czyli tych co wyglądają jak okna, jeno bez klamki W ramie ten plus,ze większa szyba czyli wiecej swiatła. Ale nie wiem czy róznica jest na tyle istotna,zeby w to wchodzić. Co do filmu, to momentami rzeczywiscie jest śmiesznie, ale całosciowa mnie nie zachwycił. Mielismy iśc na Listy do M,ale zabrakło biletów. A chcielismy isć na 15,40 i myslelismy,ze bedziemy sami na sali:D skoro w ramie taniej a dają więcej swiatła to lepiej chyba w ramie my tez mielismy isc na Listy do M. ale juz przed południem nie było biletów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 21.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 bierz w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 21.11.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Adiqq, a uzasadnienie? A co tym,ze biorąc w ramie będę rózne wysokosci szyb w tych fixach i w drzwiach balkonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 21.11.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 My mamy w skrzydle bo mnie by denerwowało - ale to kosmetykaJa chciałam zeby wszystko jednakowe było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaPaweł1719507979 21.11.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam Wszystkich!My z mężem będziemy się budować w miejscowości Kobyla, niedaleko Raciborza i w związku z tym mam pytanie, czy znacie firmę budowlaną godną polecenia, która wybudowałaby dom jednorodzinny w systemie Wienerberger - Porotherm DRYFIX? Zależy mi na czasie.Pozdrawiam, Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam Wszystkich! My z mężem będziemy się budować w miejscowości Kobyla, niedaleko Raciborza i w związku z tym mam pytanie, czy znacie firmę budowlaną godną polecenia, która wybudowałaby dom jednorodzinny w systemie Wienerberger - Porotherm DRYFIX? Zależy mi na czasie. Pozdrawiam, Agnieszka. Witam Nareszcie ktoś z okolic raciborskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 21.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 A czy ja napisałem,że porotherm klei się na wodę ? Porównanie było odnoście postu justid,która słyszała,że przez drogi klej do silikatów,budowanie z nich jest droższe niż z porothermu a to nie jest prawdą. A że budowa z 44cm porothermu jest nieopłacalna i wg mnie rodem z poprzedniej epoki to już inna historia można wiedziec czemu nie opłaca sie budowac z 44?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 21.11.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Adiqq, a uzasadnienie? A co tym,ze biorąc w ramie będę rózne wysokosci szyb w tych fixach i w drzwiach balkonowych? uzasadnienia masz już wyżej podane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ja sie upieralam za fixem takim samym jak okno ... uwazam ze wtedy to wyglada jak trzeba ... a ta "ilosc swiatla" jest kompletnie pomijalna!!!! jedyny argument to kasa a ta tez jest niewielka ... ja stawialabym na estetyke!! zwlaszcza jak to jest salon i taras ... wszyscy beda na to patrzec z jednej i drugiej strony !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 my juz dzis zaliczylismy lekarza z maluchem i co sie dowiedzialam - optymalna wilgotnosc zdrowa dla nas i dziecka to 45-50% !!! a ja zawsze myslalam ze w granicach 35-40 ... a wg pani doktor temperatura do spania to 18-19 stopni !! - dostalam to nareszcie na pismie z pieczatka pokaze zaraz tesciowej i zabronie podkrecania termostatow no i teraz pan nam sklada telewizje - sami nie dalismy rady bylismy juz zglosic nowego macka w Leonie - internet nareszcie smiga jak nalezy po malu sie rozkrecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 21.11.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ja sie upieralam za fixem takim samym jak okno ... uwazam ze wtedy to wyglada jak trzeba ... a ta "ilosc swiatla" jest kompletnie pomijalna!!!! jedyny argument to kasa a ta tez jest niewielka ... ja stawialabym na estetyke!! zwlaszcza jak to jest salon i taras ... wszyscy beda na to patrzec z jednej i drugiej strony !! Amen Argumenty Mei i Ewuś mnie przekonują Decyzja podjęta Zwłaszcza, ze w sobotę facet,który robił pomar, tez nas namawiał do fixów w skrzydle. Zeby nie było, ze chwalił droższe, to przy kilku innych kwestiach wybrał tańsze warianty p.s. Ale dziękuję za wszystkie głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 21.11.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 no i teraz pan nam sklada telewizje - sami nie dalismy rady bylismy juz zglosic nowego macka w Leonie - internet nareszcie smiga jak nalezy po malu sie rozkrecamy Oj mea zazdroszczę, zazdroszczę Wiem, że i na nas przyjdzie pora, ale jakoś nam się to wlecze, cały czas coś wyskakuje i roboty się odkładają w czasie... ale za to my za rok będziemy się urządzać, a Ty już będziesz miała wszystko "stare" w domu żartuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.11.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 za rok ja bede upiekszala moj ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 21.11.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 za rok ja bede upiekszala moj ogrod Za rok, dwa, trzy.. i tak do usranej smierci :) Ja sie wprowadzilem w 2009 i konca robot nie widac a zaplanowane mam juz tak na 2-3 lata do przodu Jak skoncze to zaczna sie remonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.11.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Za rok, dwa, trzy.. i tak do usranej smierci :) Ja sie wprowadzilem w 2009 i konca robot nie widac a zaplanowane mam juz tak na 2-3 lata do przodu Jak skoncze to zaczna sie remonty no tak ... dom niekonczaca sie opowiesc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 21.11.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 RUTINKO popieram wizję Ewus... wg mnie jak są obok siebie to lepiej jak beda identyczne My mamy w skrzydle bo mnie by denerwowało - ale to kosmetyka Ja chciałam zeby wszystko jednakowe było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 21.11.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 a dla rozluźnienia - powiem wam że byłam dziś na filmie "Wyjazd integracyjny" - i tak się uśmiałam jak nie pamiętam kiedy, cały makijaż do poprawki po seansie nie wiedziałam że z Frycza taki jajcarz Również ogladałam i stwierdze ze "wyjazd integracyjny" to cos "a la" kac vegas ..tyle ze w gorszym wykonaniu natomiast tydzien temu bylam na "list do M" i qurcze musze przyznac ze bardzo fajna komedia queene na "list do m" idz lepiej bez makijazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Kac Vegas nie oglądałam i sie nie wybieram a List do M wydaje mi sie ze jakis bardziej liryczny niż komedia...ale moge sie mylic a na dziś mamy zaplanowane Resident Evil a jutro Avatar w 3D.......tylko kanapy jeszcze nie ma wiec na leżąco ale za to nikt mi ni ebedzie zasłaniał za to przed domem wygląda jak na poligonie po wybuchu bomby - góry kruszywa i kupeczki kostki zapowiadają ocieplenie więc moze z tarasem też zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 my juz dzis zaliczylismy lekarza z maluchem i co sie dowiedzialam - optymalna wilgotnosc zdrowa dla nas i dziecka to 45-50% !!! a ja zawsze myslalam ze w granicach 35-40 ... a wg pani doktor temperatura do spania to 18-19 stopni !! - dostalam to nareszcie na pismie z pieczatka pokaze zaraz tesciowej i zabronie podkrecania termostatow po malu sie rozkrecamy a co jest Agacie ? moja ma ciągły kaszel, najgorzej rano w grudniu czekają nas testy niestety w sypialni nie mogą miec 18 stopni bo po chwili kołdry leżą na ziemi a dzieciaki skulone na łózku...a trudno zeby je ubierac w dresy do spania...więc jest 21-22 i po prostu mocno ich nie okrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts