Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

A co to jest ? :)

Oczywiście poza dodatkową kasą budżetową(z moich podatków) dla niektórych ;)

odpierwiastkuj sie od tej kasy bo gdyby spolka nie oddawala do tego budrzetu prawie wszystkich naszych wypracowanych srodkow to tacy jk ty nie mieliby o czym wogole gadac !!!

a barborka to przede wszystkim swieto swietej barbary !! i my swietujemy to swieto bardzo hucznie :) w koncu na nas zyja w tym czasie browary i gorzelnie ze o producentach golonki nie wspomne :)

Pytanie do tych co mieszkają.

Jeżeli macie umywalki czy tez WC w róznych kształtach - okrągłe, bardziej kwadratowe jakie macie doświadczenia z uzytkowania i utrzymywania w czystości . Polecacie jskies konkretne modele, które sie u Was sprawdziły

ja mam obie umywalki z kola ale rozne modele - obie czyszcza sie super !!!

kibelkow szukalam takich zeby mialy jak najmniej zakamarkow i mam madalene viva a na dole nie pamietam ale tez cos z kola :)

odpierwiastkuj sie od tej kasy bo gdyby spolka nie oddawala do tego budrzetu prawie wszystkich naszych wypracowanych srodkow to tacy jk ty nie mieliby o czym wogole gadac !!!

a barborka to przede wszystkim swieto swietej barbary !! i my swietujemy to swieto bardzo hucznie :) w koncu na nas zyja w tym czasie browary i gorzelnie ze o producentach golonki nie wspomne :)

szkoda, ze to nie FB bo bym dal: "I like it!" :) Brawo Mea Niech zyje golonka i barborka :D

Pytanie do tych co mieszkają.

Jeżeli macie umywalki czy tez WC w róznych kształtach - okrągłe, bardziej kwadratowe jakie macie doświadczenia z uzytkowania i utrzymywania w czystości . Polecacie jskies konkretne modele, które sie u Was sprawdziły

u mnie wszedzie i wszystko z Roca Hall

wc/bidet świetne do czyszczenia

umywalki - troche gorzej bo sa kwadratowe i w rogach gromadzi sie "brudek", ale jak sie bardziej pusci wode (u mnie jest słabe ciśnienie, może dlatego nie daje rady tego spłukać) to sie wypłukują te rogi

ale jeśli mam polecac to lepiej cos bardziej zaokrąglonego w umywalkach