Gość Arturo72 23.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Oni przyjechali z Chemnitz, a urodzili się tam, kiedy to miasto nazywało się jeszcze Karl-Marx-Stadt, więc... To trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 23.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja byłam u znajomych i krupnik pękł...... A ja jeszcze whiskacza sobie walne. Udany dzien byl to mozna sie troche odprezyc na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A ja wcinam tabletki u upajam się L4 a pod koniec przyszłego tygodnia mają stawiać - mam nadzieję że do tego czasu już będę w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 to tylko ja taka grzeczna zbieram siły na piątek http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 23.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To proponuję trenować przed piątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 u nas ciezki tydzien zacznie sie od poniedzialku ... barborka nadchodzi WIELKIMI KROKAMI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 23.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 barborka nadchodzi WIELKIMI KROKAMI !! A co to jest ? Oczywiście poza dodatkową kasą budżetową(z moich podatków) dla niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.11.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ..............i wreszcie jakiś deszcz spadnie Przepraszam, to moja wina. Jeszcze tylko dwa tygodnie, mówią moi cieśle, i może padać aż do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.11.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wy tu się upijacie a my zaliczylismy "Przed świtem" Polecam fanom Sagi i miłośnikom takich filmów! PS. Ktoś wie kiedy będzie ostatnia część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.11.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A co to jest ? Oczywiście poza dodatkową kasą budżetową(z moich podatków) dla niektórych odpierwiastkuj sie od tej kasy bo gdyby spolka nie oddawala do tego budrzetu prawie wszystkich naszych wypracowanych srodkow to tacy jk ty nie mieliby o czym wogole gadac !!! a barborka to przede wszystkim swieto swietej barbary !! i my swietujemy to swieto bardzo hucznie w koncu na nas zyja w tym czasie browary i gorzelnie ze o producentach golonki nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pytanie do tych co mieszkają. Jeżeli macie umywalki czy tez WC w róznych kształtach - okrągłe, bardziej kwadratowe jakie macie doświadczenia z uzytkowania i utrzymywania w czystości . Polecacie jskies konkretne modele, które sie u Was sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pytanie do tych co mieszkają. Jeżeli macie umywalki czy tez WC w róznych kształtach - okrągłe, bardziej kwadratowe jakie macie doświadczenia z uzytkowania i utrzymywania w czystości . Polecacie jskies konkretne modele, które sie u Was sprawdziły ja mam obie umywalki z kola ale rozne modele - obie czyszcza sie super !!! kibelkow szukalam takich zeby mialy jak najmniej zakamarkow i mam madalene viva a na dole nie pamietam ale tez cos z kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 24.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 odpierwiastkuj sie od tej kasy bo gdyby spolka nie oddawala do tego budrzetu prawie wszystkich naszych wypracowanych srodkow to tacy jk ty nie mieliby o czym wogole gadac !!! a barborka to przede wszystkim swieto swietej barbary !! i my swietujemy to swieto bardzo hucznie w koncu na nas zyja w tym czasie browary i gorzelnie ze o producentach golonki nie wspomne szkoda, ze to nie FB bo bym dal: "I like it!" Brawo Mea Niech zyje golonka i barborka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.11.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pytanie do tych co mieszkają. Jeżeli macie umywalki czy tez WC w róznych kształtach - okrągłe, bardziej kwadratowe jakie macie doświadczenia z uzytkowania i utrzymywania w czystości . Polecacie jskies konkretne modele, które sie u Was sprawdziły u mnie wszedzie i wszystko z Roca Hall wc/bidet świetne do czyszczenia umywalki - troche gorzej bo sa kwadratowe i w rogach gromadzi sie "brudek", ale jak sie bardziej pusci wode (u mnie jest słabe ciśnienie, może dlatego nie daje rady tego spłukać) to sie wypłukują te rogi ale jeśli mam polecac to lepiej cos bardziej zaokrąglonego w umywalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.11.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wy tu się upijacie a my zaliczylismy "Przed świtem" Polecam fanom Sagi i miłośnikom takich filmów! PS. Ktoś wie kiedy będzie ostatnia część? i jak i jak ? mój syn (ma 9 lat) tez jest fanem sagi ale słyszalam o scenie porodu i sie waham czy go zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.11.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dzieki dziewczyny. Do łazienki goscinnej planuję okrągłą Roca Urbi i WC Roca Meridian (ten mniejszy)Tez czytałam o tych kwadratowych umywalkach, trudniejsze w utrzymaniu czystości . Musze zajrzec na ten roca Hall - ale on chyba własnie trochę kwadratowy jest i na madalene viva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A jakie macie deski - zwykłe czy samoopadające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 samo/wolnoopadające bo opadają naprawde wolno i moja mała często im "pomaga" bo nie chce sie jej czekac żeby wodę spłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 24.11.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 My mamy Roca Nexo a na dole Cersanit jakis. Obie sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 My mamy Roca Nexo a na dole Cersanit jakis. Obie sa ok mnie sie nexo podobala ... ale w koncowej wersji braklo kasy my mamy deski zwykle ... do madaleny nie bylo wolnoopadajacej ... a do kola kupilam w komplecie zwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts