piejar 02.07.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Lookałem za Twoją budową queene ale nic nie widać. Czy to będzie za tym betonowym płotem obok szkoły? Dziś ostatni dzień wygrzewania podłogówek na 50 degC. W końcu wybraliśmy kafelki do górnej łazienki - horror. Już zaczynałem tęsknić za komuną, kiedy były dwa modele kafli i najfajniejszy był właśnie ten za którym była krótsza kolejka . Dałem se luz z kafelkowaniem "góry". Skończymy z teściem piwnice i tyle. Niestety czasu nie można go dokupić jak go brakuje. Kuchnia już prawie prawie wybrana. Już dokładnie wiemy jaki będzie układ. Żeby jeszcze ta cena spadła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hej ludziska! tłoczno tu w grupie rybnickiej pewnie dlatego, że poniedziałek to ulubiony dzień tygodnia i wszyscy sumiennie zasuwają w pracy no ale do rzeczy szukam kogos do zrobienia sufitów z GK jak macie kogoś to poprosze o namiary wymiary tez mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hehe, w końcu i ja kogoś mam Wysłałam Malmucowemu na komórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hehe, w końcu i ja kogoś mam Wysłałam Malmucowemu na komórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 02.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 hejka,ja jestem rocznik 80:) ale znam pare osób z rocznika 78,79... ja dzisiaj dostałam umowę z energetyki i będziemy mieć prąd najpóźniej 17.09 wieć tylko 2 mc czekania:) Z wodą pewnie gorzej wyjdzie..ale jestem dobrej myśli. Znacie może jakiegoś murarza ?? albo kogoś kto się poprostu na tym zna ,my zaczniemy prawdopodobnie dopiero w połowie września...ale niestety ciężko z fachowcami:( Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Lookałem za Twoją budową queene ale nic nie widać. Czy to będzie za tym betonowym płotem obok szkoły? moja budowa jest na razie virtualna tylko chciałabym zacząć w przyszłym roku jak ceny wreszcie staną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 moja budowa jest na razie virtualna tylko chciałabym zacząć w przyszłym roku jak ceny wreszcie staną juz niektóre stoją, a inne nawet spadają - np. cement w ciągu tygodnia cena 1 tony spadła z 480 do 470 zł. z tego co mówią niektóre hurtownie są zasypane porothermem i nie moga chęctnych znaleźć tak to się musiało skończyć i nie żeby mnie to smuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 03.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam!! Mam do sprzedania 5 palet BK*/szary/ 24x24x59 z Eco-betu z oświecimia. Na palecie jest 35 sztuk. Cena 9 zł za sztukę. Ponadto jest do kupienia 200 stempli w cenie 4,5 zł za sztukę oraz trochę stali. Odbiór we własnym zakresie w Tychach. Pozdrawiam [email protected] Jarek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.07.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 sajo - nie chcę Cie straszyć - ale materiału ściennego jest w brud na rynku - to i ceny stana sie normalne Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sajo30 04.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Do sebo8877!!Nie całkiem się z tobą zgadzam. Spróbuj zadzwonić do tej firmy i zamówić materiał. Ja dzwoniłem z ciekawości i zamówienia można dopiero skłądac na listopad 2008roku http://www.ecobet.pl/ceny.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.07.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 I pewnie chcą jeszcze zaliczkę???? Głupota. Sami nakręcają panikę na rynku. Czy wiecie jak to jest u nas z odbiorem domu, tzn. w Rybniku. My musimy zgłosić tylko przed zamieszkaniem 21 dni do Nadzoru Budowlanego. Bardzo są czepliwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.07.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam serdecznie. Nie chcąc dopuścić do tego,aby Rybnik znalazł się na drugiej stronie bardzo proszę o: namiary na firmę, która zajmuje się transportem tłucznia do wysypania i utwardzenia drogi dojazdowej. Jeśli ktoś jest w posiadaniu namiarów to proszę o kontakt (bardzo pilne). Pozdrawiam. Graszka Rybnik-Ochojec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://www.cermag.com.pl/pl/sch_korzilius_etrusco.php cholera ,czemu to takie drogie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 My kupujemy stopnice weneckie klinkier Przysucha po 21,2 PLN/szt. Niestety cały materiał na schody zewnętrzne to dobre 3500 PLN. Tak nam wyszło - 5 schodów i to jeszcze długich. W Max ceramice na Paruszowcu mają fajne stopnice po 27 PLN gres Aragon. Naprawdę wyglądają nieźle, mają solidne kapinosy i są szkliwione. U nas przeważył kolor - chcemy brązowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Prondowy ,od ręki jest ten klinkier do kupienia ? http://www.klinkierprzysucha.pl/?page[0]=schody_podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.07.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Prondowy ,od ręki jest ten klinkier do kupienia ? http://www.klinkierprzysucha.pl/?page[0]=schody_podlogi PODOBNO tak, ponoć jest to tylko kwestia transportu. Proponuję telefon do MAX-Ceramika Mszana albo Rybnik Paruszowiec (tel. 0 32 422 63 57) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 06.07.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 http://www.cermag.com.pl/pl/sch_korzilius_etrusco.php cholera ,czemu to takie drogie jest Dlatego my dajemy granit płomieniowany na schody. Płytka narożna na stopień powyżej 100 zł to przestępstwo. Ponawiam pytanie o odbiór domu. Odbiory gazu, kominarza, prądu, wody i kanalizacji mam już w umowach. Bardzo są czepialscy w naszym Nadzorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Hmmm granit płomieniowany ... a ile toto kosztuje? Po moim szybkim wywiadzie internetowym wygląda na to, że poniżej 100 PLN/m2 brutto nie da rady. Selimm - jutro będę zamawiał mój klinkier to dam znać jak wyglądają terminy. Spotkałem dziś Edzię z małżonkiem w Obiboku. Zagaiłem nt spotkania. Czy temat jest aktualny ze strony szanownych forumowiczów? Edzia za mocno nie protestowała więc należy wykorzystać moment słabości . Można by się umówić że każdy przywiezie jakieś "dary stołu" tak, żeby nie stanowić zbyt dużego obciążenia dla Gospodarzy. Czas na zmianę stopki. Jeszcze dwa miesiące. Jakoś to musimy wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Niestety -ja, mogę mieć tylko coś co ma 1cm grubości w sprawie odbioru -nie wiem to jeszcze przede-mną ale chętnie sie tez dowiem Jakie- znacie salony płytek w Rybniku i okolicy 1- Kucza 2- Sanimex 3- łazienki swiata ,stary młyn 4-Cermar ,Jejkowice co jeszcze jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jakie- znacie salony płytek w Rybniku i okolicy co jeszcze jest ? Ochojec, Art Ceramika 2 - Knurów ul. Wilsona ----||---- Gliwice- Sośnica na Kujawskiej przed giełdą samochodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts