Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

sporo o tych szybach sie dowiedzialam ... u szklarza taki stolik wyszedlby sporo ... pytalam w wodzislawiu i bez rewelacji ... moze podjade jeszcze do boguszowic ... tam byly stoly na miejscu do kupienia :)

kurde ale jestem skonana ... caly dzien na wysokich obrotach bo agata jest chora i pol dnia przeryczala mi na rekach !!! poza tym jestem po nieprzespanej nocy i chyba padam na dziob !!!

zajzyj sobie na stronke : http://glass24.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=tlenek+ceru

tam tez masz krążek filcowy za 69 zl, lub ponizej masz caly zestaw : tlenek ceru + krązek za 110 zł

A co do proporcji, to musisz zrobic z tego taki rzadki budyń naniesc na szybe i polerować, co chwila dodajac troszke wody, zeby niejechalo na sucho :)

Oooo dzieki stary za info - nie wiedzialem ze jest cos co skutecznie poleruje szklo a tu popatrz :) Czego to nie wymysla :-) Przyda sie wypucowac zjechana przez wycieraczki szybe w samochodzie ;)

wieje strasznie,aż tak groźnie się zrobiło.Mea mój młody ma taki dywan na środku pokoju i spoko a jest w kolorze oczojebny zielony.W sumie to go raczej rzadko odkurzam,no ale u nas nie ma jedzenia w pokojach to i za bardzo nie ma się jak ubrudzić.My mamy w sypialni,ale taki składany z takich kostek,tylko on raczej malutki,trzepnę go raz na tydzień przy odkurzaniu i po temacie.Wiesz,że ja w sprawach sprzątania muszę mieć mało i prosto.

ja chce dywan do sypialni ... taki przytulny i nadajacy sie do wylozenia na podlodze ... taki 220x170 jednokolorowy i do tego dwa malutkie pod lozko ... no i drugi temat to dywan do pokoju agatki ale tam chyba czegos krotkowlosego bede szukac bo ona potzrebuje plac do zabawy a nie do wylegiwania sie :)

O nie ja swojego Mariusza to bym do sypialni nie wpuściła nawet na dywan jakby wrócił po imprezce z kolegami.

nooo Gabi chłop nie wielbłąd i czasem napić się musi :) więc nie bądź taka Hetera bo znałem taką jedną parę gdzie.... jak to śpiewało PapaDance

"Choć to bajka uwierzcie że wcale dobrze to nie skończyło się .... "

a co to chlopy maja wylacznosc na picie ?? ja tam wychodze z zalozenia ze kazdy kiedys sie musi napic !!

mam pytanie do tych co sie niedawno przeprowadzali albo pamietaja te czasy ... czy wy tez nie mogliscie wykopac sie z workow ???? ja jestem zalamana!! pokonalam dzis dopiero pierwsze dwa wory a skrzynki nie ruszone !!! ja rozumien ze czekam na szafe na dole ale na gorze teoretycznie mam co powinnam a nie moge znalezc chwili zeby sie za to wziac ... tlumacze sobie ze agata chora i wogole ale ja non stop /na miare sil swoich niewielkich/ cos dziubie a EFEKTOW BRAK !!!