Gingeros 25.11.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dziękuję za info Preem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 sporo o tych szybach sie dowiedzialam ... u szklarza taki stolik wyszedlby sporo ... pytalam w wodzislawiu i bez rewelacji ... moze podjade jeszcze do boguszowic ... tam byly stoly na miejscu do kupienia kurde ale jestem skonana ... caly dzien na wysokich obrotach bo agata jest chora i pol dnia przeryczala mi na rekach !!! poza tym jestem po nieprzespanej nocy i chyba padam na dziob !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 25.11.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 zajzyj sobie na stronke : http://glass24.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=tlenek+ceru tam tez masz krążek filcowy za 69 zl, lub ponizej masz caly zestaw : tlenek ceru + krązek za 110 zł A co do proporcji, to musisz zrobic z tego taki rzadki budyń naniesc na szybe i polerować, co chwila dodajac troszke wody, zeby niejechalo na sucho Oooo dzieki stary za info - nie wiedzialem ze jest cos co skutecznie poleruje szklo a tu popatrz Czego to nie wymysla Przyda sie wypucowac zjechana przez wycieraczki szybe w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ma ktos z was dywany shaggy ?? te takie dlugowlose ?? ciekawa jestem jakie to jest w uzytkowaniu ... jak z odkurzaniem ?? editkurna ale sie tam wichura zerwala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 wieje strasznie,aż tak groźnie się zrobiło.Mea mój młody ma taki dywan na środku pokoju i spoko a jest w kolorze oczojebny zielony.W sumie to go raczej rzadko odkurzam,no ale u nas nie ma jedzenia w pokojach to i za bardzo nie ma się jak ubrudzić.My mamy w sypialni,ale taki składany z takich kostek,tylko on raczej malutki,trzepnę go raz na tydzień przy odkurzaniu i po temacie.Wiesz,że ja w sprawach sprzątania muszę mieć mało i prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja chce dywan do sypialni ... taki przytulny i nadajacy sie do wylozenia na podlodze ... taki 220x170 jednokolorowy i do tego dwa malutkie pod lozko ... no i drugi temat to dywan do pokoju agatki ale tam chyba czegos krotkowlosego bede szukac bo ona potzrebuje plac do zabawy a nie do wylegiwania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Widzisz mea a na teściową krzyczałaś,że chce dywan..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Widzisz mea a na teściową krzyczałaś,że chce dywan..... jak ci to wytlumaczyc po co mi ten dywan ... ty domyslna baba jestes no i na gorze nie mam podlogowki w pokojach wiec dywan bedzie bardzo sluszny w przeciwienstwie do pokoju tesciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Oj będzie się działo na tym dywanie,będzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 26.11.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Pozdro z zajęć. ..anatomia po parapetowie do rana brzmi jak czeski film...ale plus taki że nie musze sprzatac po mea co bylo Agatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Pozdro z zajęć. ..anatomia po parapetowie do rana brzmi jak czeski film...ale plus taki że nie musze sprzatac po mea co bylo Agatce? agata ma od tygodnia paskudne zapalenie krtani i za pozno dostala antybiotyk ... charczy jak lokomotywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 26.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Zdrowia dla małej życzę, hmmmmmmmmmmm może kupie też dywan do sypialni Mea - mówisz , że trzeba ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 26.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 jak ci to wytlumaczyc po co mi ten dywan ... ty domyslna baba jestes Ja wiem po co - zeby Mariusz mial gdzie spac jak z kumplami po robocie popije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 26.11.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 O nie ja swojego Mariusza to bym do sypialni nie wpuściła nawet na dywan jakby wrócił po imprezce z kolegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.11.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Zdrowia dla małej życzę, hmmmmmmmmmmm może kupie też dywan do sypialni Mea - mówisz , że trzeba ???? nie tyle "trzeba" co "przydaje sie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.11.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ja wiem po co - zeby Mariusz mial gdzie spac jak z kumplami po robocie popije czesciej jak go agata z lozka wycisnie!! poza tym jak popije to wole miec go na oku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 26.11.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mea, bój się Boga!!! Sama to dywaniki do baraszkowania, a mamusi tego odmawiasz:P Moze pozna jakiegoś fajnego pana, to co, na twardych panelach ma leżeć? A na poważnie to nie pomogę,bo na dywanach się kompletnie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 26.11.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 O nie ja swojego Mariusza to bym do sypialni nie wpuściła nawet na dywan jakby wrócił po imprezce z kolegami. nooo Gabi chłop nie wielbłąd i czasem napić się musi więc nie bądź taka Hetera bo znałem taką jedną parę gdzie.... jak to śpiewało PapaDance "Choć to bajka uwierzcie że wcale dobrze to nie skończyło się .... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 a co to chlopy maja wylacznosc na picie ?? ja tam wychodze z zalozenia ze kazdy kiedys sie musi napic !! mam pytanie do tych co sie niedawno przeprowadzali albo pamietaja te czasy ... czy wy tez nie mogliscie wykopac sie z workow ???? ja jestem zalamana!! pokonalam dzis dopiero pierwsze dwa wory a skrzynki nie ruszone !!! ja rozumien ze czekam na szafe na dole ale na gorze teoretycznie mam co powinnam a nie moge znalezc chwili zeby sie za to wziac ... tlumacze sobie ze agata chora i wogole ale ja non stop /na miare sil swoich niewielkich/ cos dziubie a EFEKTOW BRAK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 26.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 ot, życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts