akwarysta 07.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Granit płomieniowany jest w różnych grubościach. Jest on alternatywą do Korzilliusa. Tam płytka na stopnicę narożną kosztuje 100 zł!Granit płomieniowany taki na 3 cm kosztuje ok. 240 zł mkw u rodzimych kamieniarzy.W necie można znaleźć taniej. Co do sklepów z płytkami - w Rybniku to wszystko, ale w Katowicach jest fajny koło Agaty.U mnie- na szczęście - temat łazienek i kuchni jest zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jakos- nie mam szczescia do tego sklepu ,koło Agaty -zawsze zamknięty jest pochwal się -jaką masz glazurę pośmiejemy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 wlasnie czytam gazetke z praktikera otwarcie 11.07 sporo promocji maja moze kogos zainteresuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 pochwal się -jaką masz glazurę pośmiejemy się Jedna łazienka to Venus Bamboo, druga to mozaika Azteca Colors B i Kappa ( kappa to podłoga) Wszystko kwestia gustu.Ale pośmiać się możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ja, mam Novabell - TDS600 i Monterrey A jakie kolorowe Ostatnio,chcialem dzwonić do Ciebie Zabrakło mi paru szt. i za cholerę nigdzie Dostać nie mogłem... Tak sobie pomyślałem, kto, jak kto Ale ta to już wszędzie była ino , phone se skasowałem - potem odzyskalem i zaś skasowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.07.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Tia...... dużo widziałam. A i tak wszystko ( prawie) w Rybniku kupiliśmy. Nawet kabinę prysznicową Hueppe za pół ceny udało mi się u nas wytargować. U góry mamy kabinę murowaną - trochę eksperyment. Zobaczymy jak będzie się użytkować. Ale jeśli ktoś chce namiary na konkretne zakupy - mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.07.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nie pytali się ale wtrącam swoje 3 grosze. Prawie wszystkie płytki kupowałem w Max Ceramice Mszana. Widać że są mocni w Cersanicie i mają dobre ceny. W dolnej łazience Tesalia, w górnej Cariba, parter Imatra. Kupiłem płytki na schody zewnętrzne ale jednak zdecydowaliśmy się na Gres Aragon. Boli stopnica za 100 PLN a mam ich aż 5 . Wynegocjowaliśmy niecałe 10% rabatu (Panel Spec Zamysłów) i w sumie mamy to co chcieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ceny tych stropnic są chore a, żeby mi się to jeszcze podobało ... http://www.gresaragon.com/ to ześ kupił ? ja, wczoraj kupiłem zwykły klinkier ..za całe 400zł poszalałem... jak mi się coś ma nie-podobać ,to przynajmniej niech to tanie jest http://www.gresaragon.com/web/zonaprivada/fotos/fotos/00373.gif nawet fajne to mosz ....pewnie grube toto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Grube to to jest. Kosztowało kupę kasy. Obyśmy nie żałowali Dziś zamówiliśmy panele, najzwyklejsze Kronopole po 30 PLN. Łazienki się kafelkują, czas biegnie szybko a robota się ślimaczy. Samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Łazienki się kafelkują, czas biegnie szybko a robota się ślimaczy. Samo życie. ano ,samo życie mnie jeszcze czeka... wyprowadzka w sierpniu ale wykończeniówkę ,to będę jeszcze pewnie z rok robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale jeśli ktoś chce namiary na konkretne zakupy - mogę pomóc. ...a to -z targowaniem ..czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kuźwa - czamu te gelyndry* som taki drogie ???? Szybko godejcie jaki mocie po wiela i kaj kupowane. Chciołech nierdzewne ale te cyny ... ____________ Słowniczek gorola: - gelynder - poręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.07.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ja na razie kupiłam schody jakos nie moge sie oswoic z tym ze poręcz kosztowałaby mnie drugie tyle bedziemy kombinowac z pręczą tak żeby było tanio i ładnie, da się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 10.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale jeśli ktoś chce namiary na konkretne zakupy - mogę pomóc. ...a to -z targowaniem ..czy bez Wszystko zależy od kasy Mnie wyprowadzka czeka do końca lipca. Już rozpoczęliśmy wstępne pakowanie - 3/4 na śmieci, 1/4 do domu. Ale z nas chomiki!!!!! My wykańczać będziemy jeszcze przez parę lat, chyba że wcześniej zmienimy kraj na "normalny".Chcemy jeszcze trochę pożyć, a tutaj chyba się nie da..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 10.07.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kuźwa - czamu te gelyndry* som taki drogie ???? Szybko godejcie jaki mocie po wiela i kaj kupowane. Chciołech nierdzewne ale te cyny ... ____________ Słowniczek gorola: - gelynder - poręcz A tu reszta słownika - mój pierwszy post na forum muratora http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1552633&highlight=#1552633 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 10.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tutaj jest coś ciekawego: http://www.dekoria.pl Czasami bez gelyndrów da się coś pokombinować Przedstawicielstwo jest w Knurowie ( jakbyś chciał pomacać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 11.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 PILNIE poszukuje firmy do wykonania studni glebinowej. Jak dostalem warunki z wodociagow to.... sie na nich obrazilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 11.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jak zobaczyliśmy ile u nas kosztowałaby studnia głębinowa- coś ponad 8 tys. bez gwarancji na jej wieczność - pokochaliśmy wodociągi za 1200 zł wcinki i zbieramy deszczówkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Tutaj jest coś ciekawego: http://www.dekoria.pl same cudne rzeczy...i te wystroje domów...ehhh..za 3 lata tam wróce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Tutaj jest coś ciekawego: http://www.dekoria.pl Czasami bez gelyndrów da się coś pokombinować Przedstawicielstwo jest w Knurowie ( jakbyś chciał pomacać ) już wiem, gdzie .......żona tam chodzi.......za często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts