Gość adiqq 05.12.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A my w sobote przeprowadzilismy sie juz na swoje !!!!!! , Trwalo to i trwalo i ostatecznie juz u siebie. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 05.12.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A my w sobote przeprowadzilismy sie juz na swoje !!!!!! , Trwalo to i trwalo i ostatecznie juz u siebie. :wiggle:GRATULACJE:wiggle: U mnie jutro - 6.12.2011 (Mikołaj) - I rocznica mieszkania w nowym domku :o:o kiedy to minęło ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.12.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 :wiggle:GRATULACJE:wiggle: U mnie jutro - 6.12.2011 (Mikołaj) - I rocznica mieszkania w nowym domku :o:o kiedy to minęło ???????????????? U mnie 19.12.2011 bedzie juz druga rocznica eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 nasz wypoczynek nadaje sie wlasciwie do strikte awaryjnego spania ... ale materace daja rade na ewentualnosc imprezy ... klopot jest jak przyjedzie szfagierka z dzieckiem i co ?? mala bedziemy cala impreze trzymac w salonie bo tam ma spac ?? musi miec cisze i swoje miejsce ... a szfagierka jest u nas dosc czesto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 http://gotowe-projekty-domow.pl/dp_frydman.htm - tak to wygląda. Ja szukam dwóch skrzydeł po 90 cm, z tym że stalowych z bolcami. Wejście wygląda jak front kościoła:) gdybyś zwęził te drzwi lewą stroną to wejdzie duża szafa do zabudowy na całą długośc wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A my w sobote przeprowadzilismy sie juz na swoje !!!!!! , Trwalo to i trwalo i ostatecznie juz u siebie. wyczekaliście do tego grudnia wreszcie gratulacje - byłam pewna ze wprowadzicie sie przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dajcie mi telefony do szklarzy w rybniku ktorzy maja dobre ceny na lustra!! bo na tego goscia z wodzislawia czekam juz 3 tyg i nie moze dojechac !!! caly czas przeklada terminy !! a potem z montazem pewni bedzie to samo ... wiem ze gosc ma od cholery roboty ale ja juz troche swiruje bez luster w lazience!! no i musze sie wam pochwalic dzis dojechal moj wypasiony samsungowy piekarniczek moze powinnam go przetestowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.12.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 jaki model w koncu wybrałas - z Twin Convection ? u mnie ta funkcja swietnie sie sprawdza (mam ten sam co Maciek) a co do szklarzy - robie wszystko na Wodzisławskiej, pomiar w przeciagu 3 dni, oczekiwanie jakos do 2 tygodni na lustra, na szkło hartowane do 4 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 05.12.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 gdybyś zwęził te drzwi lewą stroną to wejdzie duża szafa do zabudowy na całą długośc wiatrołapu Quen też o tym myślałem z tymi drzwiami które są obecnie w projekcie ten przedsionek jest mega nieustawny ;/ ale poprawka o której mówiłaś i robi się całkiem sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 jaki model w koncu wybrałas - z Twin Convection ? u mnie ta funkcja swietnie sie sprawdza (mam ten sam co Maciek) a co do szklarzy - robie wszystko na Wodzisławskiej, pomiar w przeciagu 3 dni, oczekiwanie jakos do 2 tygodni na lustra, na szkło hartowane do 4 tyg tak z twin convection ... model BQ1S4T133 - ile placilas za swoj ?? daj telefon do tego szklarza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 05.12.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 kurde projety fajny podobny do mojego albo dazacy do mojego idealu ... musze powiedziec ze najbardziej spieprzone co mam to projekt ... ale juz do tego sie przyzwyczailam ... po prostu brakuje mi jeszcze jednego pokoju ale mam na to pewien plan chytry Mea będziesz trułą teściową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kurcze masakra od 14 nie ma prądu na Ochojcu,pierdolca można już dostać.Zaraz biorę młodego na kolację do Mc.Młode już śpią przykryte po uszy.No i kominek trzeba było awaryjnie rozpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 05.12.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 a co na to energetyka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 05.12.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Kurcze masakra od 14 nie ma prądu na Ochojcu,pierdolca można już dostać.Zaraz biorę młodego na kolację do Mc.Młode już śpią przykryte po uszy.No i kominek trzeba było awaryjnie rozpalić. jak dobrze ze sa laptopy i bezprzewodowy internet w komorce - dolk ale nieciekawa sprawa ... wiecie co jest grane ?? haha a moja tesciowa juz marudzi "co to bedzie za tragedia jak kiedys nie bedziemy mieli pradu i nawet wody na herbate nie ugotujemy !!! ... ma sie butle turystyczna i dwa palniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 05.12.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 dzogurt GRATULACJE!! co to rocznic i planów to wstepnie przeprowadzka czerwiec-lipiec 2012 gdyż na wrzesien w naszym domu szykuje sie noclegownia 16 weselników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 05.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 haha a moja tesciowa juz marudzi "co to bedzie za tragedia jak kiedys nie bedziemy mieli pradu i nawet wody na herbate nie ugotujemy !!! ... ma sie butle turystyczna i dwa palniki haha dlatego ja zastanawiam się nad indukcją + 2 palniki gazowe - problem tylko z okapem ;/:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 05.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Netmar jak często zdarzają się przerwy w dostawie prądu ?? my raczej pójdziemy tylko w indukcję jeśli raz na rok braknie prądu to jakoś bez herbaty wytrzymamy a co do pompek do CO to po prostu trzeba zainwestować w UPS zresztą zawsze jeszcze będzie kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 05.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Netmar jak często zdarzają się przerwy w dostawie prądu ?? my raczej pójdziemy tylko w indukcję jeśli raz na rok braknie prądu to jakoś bez herbaty wytrzymamy a co do pompek do CO to po prostu trzeba zainwestować w UPS zresztą zawsze jeszcze będzie kominek ja to raczej z punktu "koła zapasowego" indukcja + gaz u mnie głównym zródłem ogrzewania jest gaz wiec idac tym sladem ... zawsze dodatkowa opcja sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 05.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 U nas też będzie gazówka ale jak sobie przypomnę jak wygląda piec gazowy po wykipieniu mleka albo gulgotaniu ziemniaków to stwierdzam że dużo łatwiej w czystości utrzymać płytę ot takie lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts