Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

nasz wypoczynek nadaje sie wlasciwie do strikte awaryjnego spania ... ale materace daja rade na ewentualnosc imprezy ... klopot jest jak przyjedzie szfagierka z dzieckiem i co ?? mala bedziemy cala impreze trzymac w salonie bo tam ma spac ?? musi miec cisze i swoje miejsce ... a szfagierka jest u nas dosc czesto!!

dajcie mi telefony do szklarzy w rybniku ktorzy maja dobre ceny na lustra!! bo na tego goscia z wodzislawia czekam juz 3 tyg i nie moze dojechac !!! caly czas przeklada terminy !! a potem z montazem pewni bedzie to samo ... wiem ze gosc ma od cholery roboty ale ja juz troche swiruje bez luster w lazience!!

no i musze sie wam pochwalic :) dzis dojechal moj wypasiony samsungowy piekarniczek :) moze powinnam go przetestowac ??

jaki model w koncu wybrałas - z Twin Convection ? u mnie ta funkcja swietnie sie sprawdza :) (mam ten sam co Maciek)

a co do szklarzy - robie wszystko na Wodzisławskiej, pomiar w przeciagu 3 dni, oczekiwanie jakos do 2 tygodni na lustra, na szkło hartowane do 4 tyg

tak z twin convection ... model BQ1S4T133 - ile placilas za swoj ??

daj telefon do tego szklarza!!

Kurcze masakra od 14 nie ma prądu na Ochojcu,pierdolca można już dostać.Zaraz biorę młodego na kolację do Mc.Młode już śpią przykryte po uszy.No i kominek trzeba było awaryjnie rozpalić.

jak dobrze ze sa laptopy i bezprzewodowy internet w komorce :) - dolk :)

ale nieciekawa sprawa ... wiecie co jest grane ??

haha a moja tesciowa juz marudzi "co to bedzie za tragedia jak kiedys nie bedziemy mieli pradu i nawet wody na herbate nie ugotujemy !!! ... ma sie butle turystyczna i dwa palniki :)

Netmar jak często zdarzają się przerwy w dostawie prądu ?? my raczej pójdziemy tylko w indukcję jeśli raz na rok braknie prądu to jakoś bez herbaty wytrzymamy :) a co do pompek do CO to po prostu trzeba zainwestować w UPS ;) zresztą zawsze jeszcze będzie kominek :)

ja to raczej z punktu "koła zapasowego" indukcja + gaz ;)

u mnie głównym zródłem ogrzewania jest gaz wiec idac tym sladem ... zawsze dodatkowa opcja sie pojawia :)