Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

U nas też będzie gazówka ale jak sobie przypomnę jak wygląda piec gazowy po wykipieniu mleka albo gulgotaniu ziemniaków to stwierdzam że dużo łatwiej w czystości utrzymać płytę :) ot takie lenistwo :)

po tysiac ktoc tak !!!! czkawka odbijalo mi sie juz domywanie spalonego tluszczu z garnkow z zewnatrz ... domywanie warstw spalonego tluszczu zewszad w kuchni !!! ze o przytopionych lyzkach i uchwytach nie wspomne ... a piec ... NEVER AGAIN !!! na te kilka razy w roku naprawde kuchenka turystyczna daje rade :) na 2 palnikach na upartego mozna caly obiad ugotowac :) wiem bom campingowe dziecko :)

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Hmmm nie wiem czy to wychodzi drożej czy taniej ? są na forum ludzie którzy pewnie Ci to dokładnie przeliczą :) - wiem tylko tyle że indukcja bardzo szybko grzeje i że jest łatwa w utrzymaniu bo płyta się aż tak nie nagrzewa jak w tradycyjnej płycie tym samym nic nie przywiera a w takich dyskusjach z połową :) zawsze powtarzam :D " Święty spokój nie ma ceny " :D:D:D:D

dajcie mi telefony do szklarzy w rybniku ktorzy maja dobre ceny na lustra!! bo na tego goscia z wodzislawia czekam juz 3 tyg i nie moze dojechac !!! caly czas przeklada terminy !! a potem z montazem pewni bedzie to samo ... wiem ze gosc ma od cholery roboty ale ja juz troche swiruje bez luster w lazience!!

[...]

Polecam Top Silver. Ciecie luster w kazdy piatek wiec my czekalismy 2 dni:D Cena bardzo dobra, podjechac koles w sumie chcial tego samego dnia co zamawialam ale nie bylo takiej potrzeby.

Co do pokojów gościnnych itp. u nas na górze mamy 4 sypialnie - po jednej dla dwóch córek, jedna nasza, a jedna zapasowa, właśnie dla gości "noclegowych" (albo na wszelki wypadek, gdyby jeszcze jedno dziecko się pojawiło;)). Poza tym na dole w salonie narożnik rozkładany, na którym po imprezie też można wygodnie się wyłożyć. My zawsze mieliśmy rodzinkę daleko i zawsze kupowaliśmy meble, myśląc o tym, że ktoś będzie u nas nocować, dlatego żadnych "wypoczynków" typu sofa+fotele nie mieliśmy. Mało praktyczne;)

Gość adiqq
Żona marudzi że tez indukcyjna , ja jestem za gazówką. Ale zaczynam się zastanawiać.Ile taki coś jest droższe w utrzymaniu? Chodzi mi o to ile prądu to to bierze?Teraz jest gazowa i jakoś się przyzwyczaiłem

miałem gazową długie lata, teraz mam indukcję - i jedno jest pewne - nigdy więcej gazowej....nawet jeśli gazowa jest trochę tansza eksploatacyjnie, to jednak łatwość utrzymania w czystości - bezcenne

A w razie braku prądu - to butla turystyczna gdzieś w rezerwie...