mea 05.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 U nas też będzie gazówka ale jak sobie przypomnę jak wygląda piec gazowy po wykipieniu mleka albo gulgotaniu ziemniaków to stwierdzam że dużo łatwiej w czystości utrzymać płytę ot takie lenistwo po tysiac ktoc tak !!!! czkawka odbijalo mi sie juz domywanie spalonego tluszczu z garnkow z zewnatrz ... domywanie warstw spalonego tluszczu zewszad w kuchni !!! ze o przytopionych lyzkach i uchwytach nie wspomne ... a piec ... NEVER AGAIN !!! na te kilka razy w roku naprawde kuchenka turystyczna daje rade na 2 palnikach na upartego mozna caly obiad ugotowac wiem bom campingowe dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 meaSzklarz J.K. Jankiewicz S.C. - Rybnik, Wodzisławska 101Tel.: (32) 422-47-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 mea Szklarz J.K. Jankiewicz S.C. - Rybnik, Wodzisławska 101 Tel.: (32) 422-47-23 dzieki !! jutro tam dzwonie ... nie ma na co juz czekac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 06.12.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No to wszystkim małym i dużym samych dobrych rzeczy z okazji dnia Świętego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 06.12.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Żona marudzi że tez indukcyjna , ja jestem za gazówką. Ale zaczynam się zastanawiać.Ile taki coś jest droższe w utrzymaniu? Chodzi mi o to ile prądu to to bierze?Teraz jest gazowa i jakoś się przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 06.12.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Hmmm nie wiem czy to wychodzi drożej czy taniej ? są na forum ludzie którzy pewnie Ci to dokładnie przeliczą - wiem tylko tyle że indukcja bardzo szybko grzeje i że jest łatwa w utrzymaniu bo płyta się aż tak nie nagrzewa jak w tradycyjnej płycie tym samym nic nie przywiera a w takich dyskusjach z połową zawsze powtarzam " Święty spokój nie ma ceny " :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 06.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 dajcie mi telefony do szklarzy w rybniku ktorzy maja dobre ceny na lustra!! bo na tego goscia z wodzislawia czekam juz 3 tyg i nie moze dojechac !!! caly czas przeklada terminy !! a potem z montazem pewni bedzie to samo ... wiem ze gosc ma od cholery roboty ale ja juz troche swiruje bez luster w lazience!! [...] Polecam Top Silver. Ciecie luster w kazdy piatek wiec my czekalismy 2 dni:D Cena bardzo dobra, podjechac koles w sumie chcial tego samego dnia co zamawialam ale nie bylo takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 06.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A my mamy kuchenkę gazową - cztery palniki - i nie narzekam. Nie mam problemów z czyszczeniem, nie przypalam łyżek, nie przypalam uchwytów. Garnki myję w zmywarce. I jest ok. Ani razu nie pomyślałam o indukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 06.12.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 dzogurt, gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 06.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Co do pokojów gościnnych itp. u nas na górze mamy 4 sypialnie - po jednej dla dwóch córek, jedna nasza, a jedna zapasowa, właśnie dla gości "noclegowych" (albo na wszelki wypadek, gdyby jeszcze jedno dziecko się pojawiło;)). Poza tym na dole w salonie narożnik rozkładany, na którym po imprezie też można wygodnie się wyłożyć. My zawsze mieliśmy rodzinkę daleko i zawsze kupowaliśmy meble, myśląc o tym, że ktoś będzie u nas nocować, dlatego żadnych "wypoczynków" typu sofa+fotele nie mieliśmy. Mało praktyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 06.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Żona marudzi że tez indukcyjna , ja jestem za gazówką. Ale zaczynam się zastanawiać.Ile taki coś jest droższe w utrzymaniu? Chodzi mi o to ile prądu to to bierze?Teraz jest gazowa i jakoś się przyzwyczaiłem miałem gazową długie lata, teraz mam indukcję - i jedno jest pewne - nigdy więcej gazowej....nawet jeśli gazowa jest trochę tansza eksploatacyjnie, to jednak łatwość utrzymania w czystości - bezcenne A w razie braku prądu - to butla turystyczna gdzieś w rezerwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A u mnie już był Mikołaj i przyniósł bony... a Wy byliście grzeczni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 06.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A u mnie już był Mikołaj i przyniósł bony... a Wy byliście grzeczni? a bylismy i dostałam prezent.... sniadanko do łóżka i dwa rozrabiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.12.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 a bylismy i dostałam prezent.... sniadanko do łóżka i dwa rozrabiaki [/img] Ależ cudne )) Mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Polecam Top Silver. Ciecie luster w kazdy piatek wiec my czekalismy 2 dni:D Cena bardzo dobra, podjechac koles w sumie chcial tego samego dnia co zamawialam ale nie bylo takiej potrzeby. daj namiar !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.12.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pewnie chodzi o to: http://www.silvertop.pl/ Wujek GOOGLE zawsze pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 06.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jak jest z tą ulga budowlaną.? Można rozliczać raz w ciągu całej budowy czy raz kazdego roku kalendarzowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 06.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 daj namiar !!! Adres: Cegielniana 4b, 44-200 Rybnik Tel.: (32) 423-01-96 Fax: (32) 423-01-96 E-mail: [email protected] Strona www: http://www.silvertop.pl Prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jak jest z tą ulga budowlaną.? Można rozliczać raz w ciągu całej budowy czy raz kazdego roku kalendarzowego? Możesz rozliczać raz w roku kalendarzowym, z tym że jest limit pięcioletni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 06.12.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ależ cudne )) Mikołajki ano są kofaniutkie tyle ze straszne rozrabiaki!!! dobrze ze zima idzie bo grube rajstopki przydadzą sie na zadrapane nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts