queene 08.12.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No az nie takie jednomyslne, ale fakt faktem jest, ze mamy wiele wspolnych rzeczy w domu bez wzajemnej konsultacji. Mysle, ze wynika to poprostu z dobrego gustu, no nie Queene? o gustach sie nie dyskutuje ale skoro mamy taki sam (dobry ) to sie zgodze po prostu przemyślane wszystko dokładnie i dokonanie najlepszych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.12.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mam pytanie - czy jak przychodziła wam dostawa płytek, to czy każdą paczke otwieraliście i sprawdzaliście czy płytki nie sa uszkodzone, popekane, czy tez mieliście nadzieję, że wszystko będzie ok. Na co zwracaliście uwage przy odbiorze, nr kalibracji, data produkcji, nr odcienia - co mam sprawdzać. Choci mi o duże płytki podłogowe. nie otwierałam gresu, metodą potrząsania sprawdzałam czy cos nie jest potłuczone i pilnowałam zeby wszystkie były z jednej partii produkcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.12.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 juz bym miala na czym spac !!!!!!!!!! to na czym śpisz teraz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.12.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 to na czym śpisz teraz ?? na starym i malym materacu ... a nowe wielkie lozeczko stoi z boku bo ni mamy materaca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 08.12.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Bronku, dzień dobry kierbudowi podoba się moja więźba, jest porządnie postawiona przez ekipę z głową. działówki czas stawiać. murarz nie bardzo chce z tych krótkich dwunastek silikatowych budować. Ale nie będzie miał wyjścia, bo te pólmetrowe a'la ytong to jedynie na mazurach powstają i mnie nie stać. A na silke sie uparłem i nic tego nie zmieni:) Dziś pierwsze spotkanie z pierwszym elektrykiem. wyglądało porządnie i chyba będzie drogo. kurdę, chciałbym się z kablami w dyszce zmieścić (odkurzacz ma osobną pozycję w budżecie). TV, prąd, alarm, internet... gadał i gadał w sobotę przerazi mnie instalator wodkan&co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kurcze Mea gdzie Ty ten materac zamawiałaś?? My nasze trzy w lipcu zamówiliśmy na allegro i dostawa była na następny dzień,a teraz zamawiałam do gościnnego pokoju(w końcu go mamy)i czekałam dwa dni.Nawet kurier mi go w sobotę przywiózł.Mea kto Ci robił tą szafę?? Adam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kurcze Mea gdzie Ty ten materac zamawiałaś?? My nasze trzy w lipcu zamówiliśmy na allegro i dostawa była na następny dzień,a teraz zamawiałam do gościnnego pokoju(w końcu go mamy)i czekałam dwa dni.Nawet kurier mi go w sobotę przywiózł.Mea kto Ci robił tą szafę?? Adam? Ja nie!! Niech zaluje bo by miala pare stow w kieszeni!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kurcze Mea gdzie Ty ten materac zamawiałaś?? My nasze trzy w lipcu zamówiliśmy na allegro i dostawa była na następny dzień,a teraz zamawiałam do gościnnego pokoju(w końcu go mamy)i czekałam dwa dni.Nawet kurier mi go w sobotę przywiózł.Mea kto Ci robił tą szafę?? Adam? zamowilam na allegro ... szukalam zeby byl podklad na materac gratis i przesylka w cenie 911zl ... ale pojechali po bandzie maksymalnie ... a szafe mi pawel grosman robil ... wierzcie ze wymyslic ta szafe zeby byla funkcjonalna to byla wyzsza szkola jazdy ... poza tym mam szklane drzwi wiec i inne okucia, lustro w cenie ... mysle ze nie przeplacilam wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 08.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Bronku, to dopiero twój trzeci post tutaj i każdy w pretensjach. A nawet się nie przywitałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 08.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mea, jak Ci idzie szycie gardin? Podpatrzyłaś te wachlarze? Ciekawi mnie twój pomysł na okna, czekam na nowinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mea, jak Ci idzie szycie gardin? Podpatrzyłaś te wachlarze? Ciekawi mnie twój pomysł na okna, czekam na nowinki. idzie mi jak po grudzie ... jutro musze dokupic flizeline ... tasme do zaslonek i jeszcze kilka pierdol ... jak tylko moj malzonek zabierze sie za wieszanie karniszy to pokaze wam efekty co do wachlarzy ... szczerze mowiac mnie sie one nie podobaja i narazie nie rozkimalam jak je szyc ... ciegle mam w glowie temat przelotek i paneli bo glownie te bede robila!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.12.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 a szafe mi pawel grosman robil ... wierzcie ze wymyslic ta szafe zeby byla funkcjonalna to byla wyzsza szkola jazdy ... poza tym mam szklane drzwi wiec i inne okucia, lustro w cenie ... mysle ze nie przeplacilam wiele No spoko spoko, zartuje se. Chyba i tak bym czasu nie mial, zarobiony jestem Ostatnio projektowalem szafe do mojej sypialni - taka pod schodami co bedzie mozna do niej wejsc. To tez bedzie wyzsza szkola jazdy, zobaczymy jak wyjdzie A tak BTW to kto piecze swoj chleb ? Od ~3 miesiecy mam automat i nie kupujemy juz chleba ze sklepu. PYCHA. I ten zapach rano mmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 09.12.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 zamowilam na allegro ... szukalam zeby byl podklad na materac gratis i przesylka w cenie 911zl ... ale pojechali po bandzie maksymalnie ... a szafe mi pawel grosman robil ... wierzcie ze wymyslic ta szafe zeby byla funkcjonalna to byla wyzsza szkola jazdy ... poza tym mam szklane drzwi wiec i inne okucia, lustro w cenie ... mysle ze nie przeplacilam wiele Daj zdjecie tej szafy .Może tez w pszyszłości skorzystamy z usług grosmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A tak BTW to kto piecze swoj chleb ? Od ~3 miesiecy mam automat i nie kupujemy juz chleba ze sklepu. PYCHA. I ten zapach rano mmm Ja czasami piekę chleb ale w zwykłym piekarniku, w zwykłej blaszce i ze zwykłej mąki - bez zakwasu. Pięć minut przygotowywania, dwa małe bochenki upieczone w 40 min. PYCHA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ostatnio projektowalem szafe do mojej sypialni - taka pod schodami co bedzie mozna do niej wejsc. To tez bedzie wyzsza szkola jazdy, zobaczymy jak wyjdzie ) ooo super!!! jestem ciekawa efektu koncowego!! Ja mam w planach wstawienie scianki dzialowej w sypialni (na calej dlugosci sciany zrobienić szafę-garderobę taką do ktorej bedzie mozna wejsc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 a szafe mi pawel grosman robil ... wierzcie ze wymyslic ta szafe zeby byla funkcjonalna to byla wyzsza szkola jazdy ... poza tym mam szklane drzwi wiec i inne okucia, lustro w cenie ... mysle ze nie przeplacilam wiele mea mozna ja w Twoim dzienniku zobaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.12.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No spoko spoko, zartuje se. Chyba i tak bym czasu nie mial, zarobiony jestem Ostatnio projektowalem szafe do mojej sypialni - taka pod schodami co bedzie mozna do niej wejsc. To tez bedzie wyzsza szkola jazdy, zobaczymy jak wyjdzie A tak BTW to kto piecze swoj chleb ? Od ~3 miesiecy mam automat i nie kupujemy juz chleba ze sklepu. PYCHA. I ten zapach rano mmm Ja od kilku lat normalnie w piekarniku z zakwasu, wyrastanie trwa ok 15 - 20 godzin. Piekę tylko z mąki powyżej 1850 orkisz i żytnia + inne jak mąka płaskurki, czy mielony len , orzechy, siemię , słonecznik, sezam, płatki owsiane. Cuda można dodawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.12.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 mea mozna ja w Twoim dzienniku zobaczyc?? zdjecia porobione musze to tylko zapodac do dziennika ... wieczorem powinny byc ... ale dam wam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.12.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ja sie przymierzalam do kupienia wypiekacza ale wybralam karchera do okien moze kiedys szynka a z jakiej firmy masz ?? ponoc nie kazdy dobrze piecze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 takie wypiekacze to świetna rzecz...kupiłam mamie w zeszłym roku i jak piecze to zawsze sie wprosze może wrzucicie jakies PROSTE I SZYBKIE przepisy...chętnie wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts