queene 09.12.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ale przecież nie ty miałes na celu obrażenie ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ale przecież nie ty miałes na celu obrażenie ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.12.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Adiqq uważam, że akurat Ty nie masz za co przepraszać, wszyscy dokładnie zrozumieliśmy słowo blokers w Twoim wydaniu i nie byłoobraźliwie użyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLIVIA2 09.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Dzieki za rady , na Was jednak zawsze mozna liczyc . Palic bedziemy tylko od czasu do czasu bo w domu jeszcze nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.12.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 wiesz adiqq jak ktos cie zna i zna to nasze "mini" spoleczenstwo to wlasciwie rozumie zdecydowana wiekszosc tego co tu sie pisze w sadzie juz wzielam udzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa 09.12.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Adiqq - spokojnie, ja też od jakiegoś czasu jestem blokersem, mam pół rodziny blokersowej i jakoś nie widzę w tym problemu. Problem zdecydowanie ma ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 09.12.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam, Czy jest na forum ktoś, kto brał drewno na dach z Euroclas w Czyżowicach. Ogólnie zastanawiam się skąd pochodzi drewno które oferują. Ja bralem swego czasu mieli z czech badz slowacji jako jedni z niewielu maja impregnacje cisnieniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni określeniem "blokers" - dla mnie oznacza ono ludzi mieszkających w blokach i nie bylo moją intencją obrażanie kogokolwiek. Ja od 38 lat jestem "blokersem" i jest mi z tym dobrze Od 18 lat jestem "spokojnym blokersem",bez piór,bez katany,bez glanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No ja bede mial dokladnie tak samo Szerokosc szafy ok 3,3. Dodatkowo bedzie domurowany kawalek scianki i tam bedzie kilka wysuwanych duzych szuflad. Tym niemniej moja szafe bede robil dopiero za 2-3 m-ce wiec na efekt trzeba poczekac oj poczekamy ! wstepnie u mnie widze to tak: dluzsza czesc sciany to same wieszaki (jak sie da to 2 poziomy) natomias na mniejszych-pozostalych sciankach szuflad i szafki.... i to wszystko zamykane suwanką a jak bedzie ... zobaczymy za kilka miechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kilka fotek mojej szafy wrzucilam do dziennika!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kilka fotek mojej szafy wrzucilam do dziennika!! udaję się na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 09.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kilka fotek mojej szafy wrzucilam do dziennika!! Też rzuciłem moim zezowatym okiem;). Świetne rozwiązanie z tą szafą podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 kilka fotek mojej szafy wrzucilam do dziennika!! Mea napisz ile zaplacilas!! Moze byc na priv Bardzo ladnie wyglada ta Twoja szafa. Tym niemniej powiem szczerze ze jak ogladalem ostatnio ze cztery szafy robione przez komandora w cenie 2 x wyzszej niz ja bym mogl zrobic to fuszerka gonila fuszerke!! Bylem w szoku ze taka znana firma robi takie babole Ja to jestem jak Monk w tych tematach - wszystko musi byc perfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.12.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 to zadna tajemnica ile zaplacilam - 4500 ... ale szafa to jakby 3 szafy w jednej ... od kuchni sa polki /jedna ekstra z wejsciem od przedpokoju na ladowanie npojow - mniej noszenia :)/ dodatkowe polki na blachy z ciastami ... drzwi szklane z bialego lakobelu ... od przedpokoju wchodzi sie do szafy do srodka ... tam jest drazek na wieszaki i polki, jest miejsce na drabinke, deske do prasowania i takie tam ... na froncie od przedpokoju jest od dolu miejsce na weza od odkurzacza, 3 duze szuflady i polki ... na gorze miejsce na mariuszowe "centrum sterowania domem" czyli wszelakie routery, switche , alarmy i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 to zadna tajemnica ile zaplacilam - 4500 ... ale szafa to jakby 3 szafy w jednej ... od kuchni sa polki /jedna ekstra z wejsciem od przedpokoju na ladowanie npojow - mniej noszenia :)/ dodatkowe polki na blachy z ciastami ... drzwi szklane z bialego lakobelu ... od przedpokoju wchodzi sie do szafy do srodka ... tam jest drazek na wieszaki i polki, jest miejsce na drabinke, deske do prasowania i takie tam ... na froncie od przedpokoju jest od dolu miejsce na weza od odkurzacza, 3 duze szuflady i polki ... na gorze miejsce na mariuszowe "centrum sterowania domem" czyli wszelakie routery, switche , alarmy i takie tam Troche drogawo tak jak myslalem - no ale szafa rzeczywiscie duza i z dwoch stron zamykana. Srodek wychodzi bardzo tanio - najdrozsze sa drzwi / okucia i prowadnice No i te lustro wymyslate fajne masz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Mea a kto ci robił te szafy stolarz? Bo ja zaplacilam tyle za 4 szafy... tylko 1 bez frontow ( garderoba przy sypialni )... za to w tym 3 pelne drzwi- lustra...dlatego pytam skad taka rozpietosc czy to stolarz czy firma jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 najdrozsze sa okucia do drzwi szklanych !! komplet wyszedl prawie tysiaka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 najdrozsze sa okucia do drzwi szklanych !! komplet wyszedl prawie tysiaka!! Ale Cie naciagnal dziad jeden Spokojnie mozna to zrobic na zwyklych okuciach plus z tylu plyta 10mm dla nadania sztywnosci. Ja nawet mam bez tej plyty bo mi sie nie chcialo, taka szafencja w przedpokoju: http://szyna.civ.pl/szafa/szafencja.jpg 2,5m szeroka, w srodku dzielona na trzy czesci, fronty jak widac - troje suwanych drzwi, kazde dzielone na trzy, w srodkowych - lustro. Boczne drzwi dodatkowo maja bajer w postaci samodomykaczy (suwasz je tylko lekko na bok i sie domykaja - a'la blum choc te domykacze severina dzialaja dosc glosno). Po kosztach cala szafa to jakies 1,2k pln razem z lustrem i domykaczami Tu jeszcze fota bez srodkowych drzwi, widac jeden ze srodkow (zwykle dwie poleczki plus na gorze pawlacz i drazek na ubrania): http://szyna.civ.pl/szafa/6.jpg Tak naprawde w szafie cene podrazaja najbardziej szuflady - dobre prowadnice (jeszcze jak ktos sobie z domykaczem zazyczy) troche kosztuja, a i zabawy z montazem jest duzo wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.12.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 u mnie to wygląda tak: szafa na buty (tylko półki w srodku)http://img41.imageshack.us/img41/1139/20111210130614223.jpg szafa na nasze kurtki i inne pierdoły - po bokach drążki za lustrem półkihttp://img815.imageshack.us/img815/2456/20111210130645718.jpg przedpokój - 1 drązek, połki na dole i górzehttp://img72.imageshack.us/img72/412/20111210130747132.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 10.12.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Quen możesz dać namiar na Twojego gościa od szaf ?? może być na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts