EDZIA 12.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Skoro piejar zobowiązał mnie do wybrania terminu spotkania to co powiecie na niedzielę 22 lipca? Lista gości:1. Piejar + 32. Daggulka - narazie sama, 3.Akwarysta 2+1+2 Proszę chętnych o dopisywanie się, zaproszeni są wszyscy bez względu na stopień zaawansowania budowy,/ Graszka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 13.07.2007 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a czy ja też mogę się wkręcic z moim małżonem i córcią? :D aha i wstyd pytać ale gdzie byłoby to spotkanie gdybyśmy się załapali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.07.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Jasne, ze możesz Spotkanie jest na prawdziwej wsi, czyli na mojej łące gdzieś miedzy Rybnikiem a Raciborzem. Szczegółowy dojazd prześlę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Edzia...no , jeśli tak to ok....zabieram rodzinę smoków i przybedziemy. Napisz co trza zabrać ze sobą (jakieś jedzonko, trunki). Chociaz ja już z góry mówię, że zrobię moją ulubioną sałatkę z tuńczyka i ananasa i będe maltretowac przybyłych coby jedli . Pozdrawiam serdecznie, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Termin zaklepany. Fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 13.07.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No tak, kto późno przychodzi sam sobie szkodzi Szkoda, że nie zabraliśmy się zabudowę tak jak wszyscy-wcześniej. Moglibyśmy się trochę wtopićw Wasz swojski klimat. A tak to nawet o spotkaniu niema co marzyć. Ale parę zacnych osób zdążyliśmy poznać (dobre i tyle ) Graszka no co Ty? Spotkanie jest dla wszystkich i jest to okazja żeby się spotkać w realu i sobie o budowaniu i nie tylko porozmawiać Zapraszamy pozdrawiam Edzia Dziękuję bardzo za zaproszenie. Oczywiście skorzystam (y). Proszę o listę rzeczy za stół ofiarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Spotkanie jest na prawdziwej wsi, czyli na mojej łące gdzieś miedzy Rybnikiem a Raciborzem. Szczegółowy dojazd prześlę na priv. to ja poproszę o mapkę chociaz ja jezdze do Rybnika przez Racibórz i gdzie ta Twoja Wieś Edziu to ja wiem, tylko gdzie ten domek dokładnie się znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Skoro piejar zobowiązał mnie do wybrania terminu spotkania to co powiecie na niedzielę 22 lipca? Proszę chętnych o dopisywanie się, zaproszeni są wszyscy bez względu na stopień zaawansowania budowy,/ Graszka/ Lista gości: 1. Piejar + 3 2. Daggulka - narazie sama, 3.Akwarysta 2+1+2 4. malmuc 2+2+ciacho+sałatka+coś na gril? (Edziu masz jakiś kojec na te moje łobuzy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 13.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 My przyjedziemy z naszymi psami - mają 5 miesięcy i są małymi łobuzami, ale jeśli ktoś ma alergię lub wstręt do psów- dajcie znać.Są łagodne.Machają jęzorami i ogonami..... Dziękujemy za zaproszenie.Coś przygotujemy pysznego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 13.07.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Lista gości: 1. Piejar + 3 2. Daggulka - narazie sama, 3.Akwarysta 2+1+2 4. malmuc 2+2+ciacho+sałatka+coś na gril? (Edziu masz jakiś kojec na te moje łobuzy?) 5. Graszka + 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.07.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Lista gości: 1. Piejar + 3 2. Daggulka - jednak z rodziną smoków ... czyli razem 3 sztuki 3.Akwarysta 2+1+2 4. malmuc 2+2+ciacho+sałatka+coś na gril? (Edziu masz jakiś kojec na te moje łobuzy?) 5. Graszka + 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.07.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 No to ja naliczyłem 18 . Jeżeli chodzi o alergię na psy to moja małżonka po prostu boi się psów ale jakoś damy sobie z tym radę. Może będzie się do mnie przytulać bardziej niż ustawa przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 14.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 My przyjedziemy z naszymi psami - mają 5 miesięcy i są małymi łobuzami, ale jeśli ktoś ma alergię lub wstręt do psów- dajcie znać.Są łagodne.Machają jęzorami i ogonami..... Dziękujemy za zaproszenie.Coś przygotujemy pysznego..... Akwarysto, mój młodszy urwis jest wychowywany z psem i każdego psiaka przytula i CAŁE szczęście nie mamy alergii na psy ( z kotem byłoby gorzej ). Może w związku z tym będę mogła przystanąć na chwilę i porozmawiać, kiedy synuś będzie zajęty z psiaczkami . Malmuc, mój urwis i Twój urwis - niezły duet - myślę, że damy radę zamienić słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Kilka informacji i pytań technicznych. Podajcie w jakim wieku macie dzieciaki? Kto pojedzie przez Jejkowice a kto przez Orzepowice? Na wszelki wypadek wspomnę, że mieszkam na wsi, więc szpilki i eleganckie stroje mogą być kłopotliwe Teren jest dość spory ale nieogrodzony, do dyspozycji jest ognisko i grill, Zamówię chleb u miejscowego piekarza, zrobię smalec i może ogóreczki małosolne, przygotuję też mięsko na grilla. To tyle na szybko, bo jestem na urlopie i tradycyjnie net na wsi mi ciągle siada. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 16.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 My przyjedziemy od strony Jejkowic. Nasza córka ma 5 lat My przywieziemy tzatziki i sałatkę grillową i coś na przepłukanie gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nasza Kasia ma 6 lat , podaj Edzia mi na priva adres ...mój powiedział że jak będzie miał adres to Cię znajdzie . Przywiozę sałatkę tuńczykowo-ananasową, górę chipsów (jestem uzależniona ), jakieś dobre winko (więcej wezmę ...bo nas tam będzie jak mrówków )....i co jeszcze to wyjdzie w praniu (znaczy na zakupach ). Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 16.07.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 My przyjedziemy z naszymi maluchami, tzn. chłopaki lat 2 i 16 ( mam nadzieje, że starszy będzie chciał, bo mały póki co musi ). Mozna powiedzieć, że mamy opiekę. Szkoda, że prawka jeszcze nie ma, Można by się winka z Dagulką (i ne tylko z Dagulką pewnie) napić . My jedziemy od strony Gliwic, tzn. przez Ochojec ( ), Golejów i pewnie przez Orzepowice. Napisz Edzia w czym masz braki ( na stół ofiarny) to uzupełnimy. Standartem są napoje bo dzieci piją jak smoki i słodkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 moja dziatwa lat: 6 i 2 ja i mąż jestesmy tak koło 18-ki to ja upichcę ciacho z jabluszkiem (dodam, że z mojego drzewa ) jakieś kielbaski, myślę że białe cieńkie bo są pycha cosik do popicia i mysle jeszcze nad salatka no i my przyjedziemy od strony: Jejkowice, Sumina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 17.07.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 HejMy mam nadzieję przyjedziemy(o ile mąż nie będzie pracował) z naszą małą Klunią,ma 1 rok i 3 mc.No i my 2.Napiszcie co przywieźć...widzę,że sałatek będzie duużo więc może cos innego:)No i jakieś piwka przywieźiemy...Aha ,my jedziemy od strony Rud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.07.2007 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Wygląda na to, że my będziemy w 3 osoby bo prawdopodobnie córki nie wyciągniemy. Ponieważ w gotowaniu nie jesteśmy mistrzami będziemy jeść Wasze potrawy i baardzo je chwalić . Oczywiście przywieziemy jakąś "padlinę" na grilla i coś słodkiego. Ziemia do Sebo, ziemia do Sebo... Zgłoś się. Nie dostał bana ale zniknął z naszej grupy. Czyżby założył jakoś własno dla ćwierćgoroli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts