Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Skoro piejar zobowiązał mnie do wybrania terminu spotkania to co powiecie na niedzielę 22 lipca?

Lista gości:

1. Piejar + 3

2. Daggulka - narazie sama,

3.Akwarysta 2+1+2

Proszę chętnych o dopisywanie się, zaproszeni są wszyscy bez względu na stopień zaawansowania budowy,/ Graszka/

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Jasne, ze możesz :D

Spotkanie jest na prawdziwej wsi, czyli na mojej łące gdzieś miedzy Rybnikiem a Raciborzem.

Szczegółowy dojazd prześlę na priv.

Edzia...no , jeśli tak to ok....zabieram rodzinę smoków i przybedziemy. Napisz co trza zabrać ze sobą (jakieś jedzonko, trunki). Chociaz ja już z góry mówię, że zrobię moją ulubioną sałatkę z tuńczyka i ananasa i będe maltretowac przybyłych coby jedli :lol: .

Pozdrawiam serdecznie, smoczyca.

No tak, kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :-?

Szkoda, że nie zabraliśmy się zabudowę tak jak wszyscy-wcześniej. Moglibyśmy się trochę wtopićw Wasz swojski klimat. A tak to nawet o spotkaniu niema co marzyć. :cry: Ale parę zacnych osób zdążyliśmy poznać (dobre i tyle )

Graszka no co Ty?

Spotkanie jest dla wszystkich i jest to okazja żeby się spotkać w realu i sobie o budowaniu i nie tylko porozmawiać :D

Zapraszamy :D

pozdrawiam

Edzia

Dziękuję bardzo za zaproszenie. Oczywiście skorzystam (y). Proszę o listę rzeczy za stół ofiarny :D

Skoro piejar zobowiązał mnie do wybrania terminu spotkania to co powiecie na niedzielę 22 lipca?

Proszę chętnych o dopisywanie się, zaproszeni są wszyscy bez względu na stopień zaawansowania budowy,/ Graszka/

Lista gości:

1. Piejar + 3

2. Daggulka - narazie sama,

3.Akwarysta 2+1+2

4. malmuc 2+2+ciacho+sałatka+coś na gril? (Edziu masz jakiś kojec na te moje łobuzy? :roll: )

My przyjedziemy z naszymi psami - mają 5 miesięcy i są małymi :wink: łobuzami, ale jeśli ktoś ma alergię lub wstręt do psów- dajcie znać.Są łagodne.Machają jęzorami i ogonami.....

Dziękujemy za zaproszenie.Coś przygotujemy pysznego.....

Akwarysto, mój młodszy urwis jest wychowywany z psem i każdego psiaka przytula i CAŁE szczęście nie mamy alergii na psy ( z kotem byłoby gorzej ).

Może w związku z tym będę mogła przystanąć na chwilę i porozmawiać, kiedy synuś będzie zajęty z psiaczkami :).

Malmuc, mój urwis i Twój urwis - niezły duet - myślę, że damy radę zamienić słówko :)

Kilka informacji i pytań technicznych.

Podajcie w jakim wieku macie dzieciaki?

Kto pojedzie przez Jejkowice a kto przez Orzepowice?

Na wszelki wypadek wspomnę, że mieszkam na wsi, więc szpilki i eleganckie stroje mogą być kłopotliwe :wink:

Teren jest dość spory ale nieogrodzony, do dyspozycji jest ognisko i grill,

Zamówię chleb u miejscowego piekarza, zrobię smalec i może ogóreczki małosolne, przygotuję też mięsko na grilla.

To tyle na szybko, bo jestem na urlopie i tradycyjnie net na wsi mi ciągle siada.

pozdrawiam

Edzia

Nasza Kasia ma 6 lat , podaj Edzia mi na priva adres ...mój powiedział że jak będzie miał adres to Cię znajdzie :D .

Przywiozę sałatkę tuńczykowo-ananasową, górę chipsów (jestem uzależniona :oops: ), jakieś dobre winko (więcej wezmę ...bo nas tam będzie jak mrówków :lol: )....i co jeszcze to wyjdzie w praniu (znaczy na zakupach :D ).

Pozdrawiam, smoczyca.

My przyjedziemy z naszymi maluchami, tzn. chłopaki lat 2 i 16 ( mam nadzieje, że starszy będzie chciał, bo mały póki co musi :lol: ).

Mozna powiedzieć, że mamy opiekę. Szkoda, że prawka jeszcze nie ma, Można by się winka z Dagulką (i ne tylko z Dagulką pewnie) napić :D. My jedziemy od strony Gliwic, tzn. przez Ochojec ( :D ), Golejów i pewnie przez Orzepowice.

Napisz Edzia w czym masz braki ( na stół ofiarny) to uzupełnimy.

Standartem są napoje bo dzieci piją jak smoki i słodkości.

Wygląda na to, że my będziemy w 3 osoby bo prawdopodobnie córki nie wyciągniemy. Ponieważ w gotowaniu nie jesteśmy mistrzami będziemy jeść Wasze potrawy i baardzo je chwalić :wink: .

Oczywiście przywieziemy jakąś "padlinę" na grilla i coś słodkiego.

Ziemia do Sebo, ziemia do Sebo... Zgłoś się.

Nie dostał bana ale zniknął z naszej grupy. Czyżby założył jakoś własno dla ćwierćgoroli ? :D :D :D