Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Pilnie szukam dobrego stomatologa w Rybniku,najlepiej z NFZ.Macie kogoś polecanego.

Mój sprawdzony to Leszek Gorywoda na Chwałowickiej , za Hajdą po prawej jadąc od Rybnika masz instalatorstwo- to tam. Nieco poniżej sklepu ALDI. Leczę tam od lat całą rodzinkę i jesteśmy zadowoleni. Za plombę w ramach NFZ płaciłam 70 zł, usunięcie zęba 25, leczenie kanałowe 130zł. Chyba niedrogo?

Aaaaa! Takie buty :) Bedziecie plytki kleic pewnie ?

Ja mam jeden schodek tylko (w postaci wylanej plyty) i chyba caly ten "podest" zrobie z kostki granitowej juz, bez kombinowania z kaflami :)

docelowo tak ale nie teraz :) troche juz zimno i za szybko robia sie egipskie ciemnosci :) wczoraj walczylismy przy halogenia ale i tak bylo ciemno :) ale trzeba bylo to zrobic bo to nad piwnioca takie nieocieplone nie moglo zostac na zime ... jeszcze jak wyschnie to potraktujemy caly podest mapelastickiem zeby nie przeciekalo przy rynnie !! no a schody zrobimy ostatecznie na wiosne :)

hejka

czy znas sie ktos na Satel-u CA10, chodzi mi dokladnie o to jak zresetowac haslo serwisowe, bo trzeba zmienic czas wejscia i strefy, a nasz "wspanialy" instalator od alarmu zapomnial ( przynajmiej tak twierdzi ) haslo i chce nas naciagnac na nowe ustawienie calej centrali :)

doczytałem sie w instrukcji dla instalatora ze mozna zewrzyc zworke J19, ale tu sie rodzi pytania ? czy za jej pomoca mozna tylko resetnąć hasło czy ustawienia też od razu padną ?

potrzebuje pomocy !! zna sie ktos na geberitach ?? mam model basic i oba dzis mi ciekna caly czas!!

caly dzien nie bylo wody i potem nalecialo mi syfu do spluczek !! i teraz nie chca sie zablokowac i oba caly czas ciekna!! macie pomysl co moglo sie zablokowac i co moge z tym zrobic ???