queene 14.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pilnie szukam dobrego stomatologa w Rybniku,najlepiej z NFZ.Macie kogoś polecanego. ja chodze u mnie do Moroń-Zysko, ale wątpie czy z NFZ jeszcze cos wolnego bedzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.12.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 padam na ryjek ... ale pokonalismy dzis wylewke na schodach !! mam nadzieje ze to jest dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 padam na ryjek ... ale pokonalismy dzis wylewke na schodach !! mam nadzieje ze to jest dobrze zrobione Jaka kurna wylewke na schodach !? Na jakich schodach - piwnicznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Jaka kurna wylewke na schodach !? Na jakich schodach - piwnicznych?? nie nei ... na ganku nad schodami wejsciowymi ... tam trzeba bylo dac folie , styro i wylewke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 nie nei ... na ganku nad schodami wejsciowymi ... tam trzeba bylo dac folie , styro i wylewke ... Aaaaa! Takie buty Bedziecie plytki kleic pewnie ? Ja mam jeden schodek tylko (w postaci wylanej plyty) i chyba caly ten "podest" zrobie z kostki granitowej juz, bez kombinowania z kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 własnie przeleciał nad nami najwiekszy samolot pasazerski swiata...chyba sobie zamowie lunete pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 14.12.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pilnie szukam dobrego stomatologa w Rybniku,najlepiej z NFZ.Macie kogoś polecanego. Mój sprawdzony to Leszek Gorywoda na Chwałowickiej , za Hajdą po prawej jadąc od Rybnika masz instalatorstwo- to tam. Nieco poniżej sklepu ALDI. Leczę tam od lat całą rodzinkę i jesteśmy zadowoleni. Za plombę w ramach NFZ płaciłam 70 zł, usunięcie zęba 25, leczenie kanałowe 130zł. Chyba niedrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aaaaa! Takie buty Bedziecie plytki kleic pewnie ? Ja mam jeden schodek tylko (w postaci wylanej plyty) i chyba caly ten "podest" zrobie z kostki granitowej juz, bez kombinowania z kaflami docelowo tak ale nie teraz troche juz zimno i za szybko robia sie egipskie ciemnosci wczoraj walczylismy przy halogenia ale i tak bylo ciemno ale trzeba bylo to zrobic bo to nad piwnioca takie nieocieplone nie moglo zostac na zime ... jeszcze jak wyschnie to potraktujemy caly podest mapelastickiem zeby nie przeciekalo przy rynnie !! no a schody zrobimy ostatecznie na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.12.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 hejka czy znas sie ktos na Satel-u CA10, chodzi mi dokladnie o to jak zresetowac haslo serwisowe, bo trzeba zmienic czas wejscia i strefy, a nasz "wspanialy" instalator od alarmu zapomnial ( przynajmiej tak twierdzi ) haslo i chce nas naciagnac na nowe ustawienie calej centrali doczytałem sie w instrukcji dla instalatora ze mozna zewrzyc zworke J19, ale tu sie rodzi pytania ? czy za jej pomoca mozna tylko resetnąć hasło czy ustawienia też od razu padną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.12.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 albo czy zna ktos jakiegos dobrego magik-a w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 15.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 preem82 moze to cos pomoze jest do CA-5 ale moze zadzialac:http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1389181.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.12.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dzieki juz czytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 kiedy mozna chodzic po wylewce ?? doba starczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.12.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 kiedy mozna chodzic po wylewce ?? doba starczy ?? doba to przy anhydrytach, w piwnicy chodzilismy po 3 dniach dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.12.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 kiedy mozna chodzic po wylewce ?? doba starczy ?? Jak bedzie twarda Sprawdz palcem W lato to po paru godzinach mozna chodzic, teraz na pewno dluzej! 2 dni bym dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak bedzie twarda Sprawdz palcem W lato to po paru godzinach mozna chodzic, teraz na pewno dluzej! 2 dni bym dal pod reka juz jest twarda ale stanac na niej sie jeszcze nei odwazylam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 potrzebuje pomocy !! zna sie ktos na geberitach ?? mam model basic i oba dzis mi ciekna caly czas!!caly dzien nie bylo wody i potem nalecialo mi syfu do spluczek !! i teraz nie chca sie zablokowac i oba caly czas ciekna!! macie pomysl co moglo sie zablokowac i co moge z tym zrobic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.12.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 rozkreć ten automat spustowy i przeczysc uszczelki, pewnie tam został jakis brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.12.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 rozkreć ten automat spustowy i przeczysc uszczelki, pewnie tam został jakis brud sialala ... wszystko zrozumialam .. ja wiem jak sciagnac klapke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ... hmm .... aaa teraz mnie niema w domu,,,, jak wroce to zerkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts