GabrysiaBP 26.12.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Adam mam do Ciebie pytanie jaki masz system spowalniania albo cichego domyku w szafach zabudowanych,jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 26.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Adam mam do Ciebie pytanie jaki masz system spowalniania albo cichego domyku w szafach zabudowanych,jaki to producent? Sevroll - ale w sumie polecam poszukanie czegos innego bo on najcichszy nie jest (po przesunieciu jest takie glosne "cyk" i potem sie juz powoli i cicho domyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 26.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 26.12.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 swieta swieta i zajebiscie duzo sprzatania!!!! jeszcze tylko jutro i juz bedzie z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 27.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dzięki bardzo, a ten odbiór instalacji wewnętrznej to kiedy się robi? Na etapie odbioru budynku. To jest 1 z 30 papierków jakie musisz zgromadzić, żeby zakończyć budowę i legalnie zamieszkać. Odbiór elektryka, kominiarza, gazu, ścieków, świadectwo energetyczne, geodeta.... itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 swieta swieta i zajebiscie duzo sprzatania!!!! jeszcze tylko jutro i juz bedzie z gorki to niekulturalnych gości miałas skoro nie posprzatali po sobie ale musze przyznAC ze w tym roku miałam najlepszą wigilię ever u mnie dopiero sie zaczyna, zwalają mi sie (znaczy sie zaprosiłam ich sama ) znajomi na sylwka...i TO dopiero bedzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam 76 27.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam,Miał ktoś do czynienia z oknami z normy2000 - a dokładniej z profilem pasive+ ?Dostałem tam fajną wycenę, ale nie znam opinii o nich i tym profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 27.12.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam mam pytanie. Macie rolety w oknach? Jakie? bo musimy to zaznaczyc w projekcie a wogole nie mam pojecia jakie wybrac poradzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 macie takie schowane w warstwie ocieplenia: http://img543.imageshack.us/img543/9941/moto0008q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 27.12.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam mam pytanie. Macie rolety w oknach? Jakie? bo musimy to zaznaczyc w projekcie a wogole nie mam pojecia jakie wybrac poradzcie. Sprecyzuj pytanie. Chodzi ci o sposób montażu czy może o kolor Jaka ściana? 2 - warstwowa , 3 - warstwowa czy 1 - warstwowa. Czy dajesz wogóle jakieś ocieplenie (styro lub wełnę) na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 27.12.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Sprecyzuj pytanie. Chodzi ci o sposób montażu czy może o kolor Jaka ściana? 2 - warstwowa , 3 - warstwowa czy 1 - warstwowa. Czy dajesz wogóle jakieś ocieplenie (styro lub wełnę) na ściany? Hmm my chcemy budowac z P44 albo z BK(ma to byc zaznaczone w projekcie) sciana jednowarstwowa. chodzi o montaż mamy zaznaczyc czy chcemy i jakie chcemy ale nie mam wogole pojecia. ocieplenie pewnie w przyszlosci bedzie ale 3 albo 5 styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ds88 27.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 macie takie schowane w warstwie ocieplenia: http://img543.imageshack.us/img543/9941/moto0008q.jpg Dziekuje Bardzo o to mi chodzilo a sa to nad okienne czy natynkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 27.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Hmm my chcemy budowac z P44 albo z BK(ma to byc zaznaczone w projekcie) sciana jednowarstwowa. chodzi o montaż mamy zaznaczyc czy chcemy i jakie chcemy ale nie mam wogole pojecia. ocieplenie pewnie w przyszlosci bedzie ale 3 albo 5 styro. To daj podtynkowe. Przy murowaniu musisz pamietać coby ekipie budującej powiedzieć żeby zrobiła otwory okienne o 20 cm wyższe. Muszą ci się zmiescic puszki roletowe. Jesli chcesz dać tylko 5cm max styro to rolety takie jakie ma Oueene nic ci nie dadzą. Nie zmieszczą ci się w warstwie ocieplenia czytaj styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dokładnie - nie schowają sie w takim cieńkim ociepleniuu mnie tez otwory był powiekszone zeby rolety weszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam mam pytanie. Macie rolety w oknach? Jakie? bo musimy to zaznaczyc w projekcie a wogole nie mam pojecia jakie wybrac poradzcie. ja mam takie same jak queene - schowane w warstwie ocieplenia ... dobrze ze projektamt o tym mysli bo dobrze zaprojektuje nadproza i nie bedzie klopotow!! u nas jedna belke projektant spierdzielil i potem bylo kupe rzezbienia!! oczywiscie nad naszym okienkiem tarasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 My rozpoczynamy pracę nad szafą w pokoju gościnnym,zakupiliśmy dzisiaj 6 tandemboxów z bluma i jestem mega zadowolona.Adam niestety nigdzie nie znalazłam lepszego systemu od tego sevrolla,a faktycznie ten sevroll głośno się zachowuje.Widziałam jeszcze aluprofil,ale to dopiero porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 My rozpoczynamy pracę nad szafą w pokoju gościnnym,zakupiliśmy dzisiaj 6 tandemboxów z bluma i jestem mega zadowolona.Adam niestety nigdzie nie znalazłam lepszego systemu od tego sevrolla,a faktycznie ten sevroll głośno się zachowuje.Widziałam jeszcze aluprofil,ale to dopiero porażka. a kupowalas to gdzies na miejscu czy zamawialas ?? a my roztrzasamy temat odkurzacza ... tesciowa wymyslila ze kupi nam takiego "samobieznego" a ja uwazam ze to bzdura bo i tak po nim trzeba sprzatac ... no i wole wydac 2800 na centralny i zeby dzialalo jak trzeba niz dokupic jakis grat za 1000 i nie byc zadowolona ... no ale moja tesciowa to najchetniej kupilaby wszystko co bedzie robic za nia a potem bedzie stac i biadolic ze to "nie pracuje tak jak ona by sobie tego zyczyla ... no ale Kasi kupila takiego i sie upiera ze nam tez kupi mimo ze my NIE CHCEMY a raczej ja nie chce !! powaznie zastanawiam sie nad tym drainvaciem co kiedys szyna polecal ale nie moge o nim znalezc zadnych opinii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 na któryms z grouponów był ecovacs z kpl walizek za 1000 zl ten http://cokupic.pl/produkt/Ecovacs-D58 ja sie w sumie zastanawiam bo ma najlepsze opinie z tych samojezdzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 na któryms z grouponów był ecovacs z kpl walizek za 1000 zl ten http://cokupic.pl/produkt/Ecovacs-D58 ja sie w sumie zastanawiam bo ma najlepsze opinie z tych samojezdzących problem z tymi odkurzaczami jest taki ze one tylko zamiataja a nie maja ssania!! sorry ale nie widze sensu zeby jedzilo mi po podlodze cos co przerzuca mi syf z konta w kat i jeszcze zajada moj drogi prad ... kolezanka ma roombe - ponoc mercedes w temacie - i narzeka ze przy scianach jest pelno kotow a z kuchnia sobie wlasciwie nie radzi - znaczy z okruszkami sola itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Kupiłam w zimexie,wytargowałam dobrą cenę.Jakoś nie wierzę w dokładne posprzątanie tego roomba czy jak go tam zwał,dla mnie to takie sprzątanie tylko rynku jak mawia mój chłop.Ja tam za nic w świecie nie zamieniłabym mojego centralnego,który się doczekał wieszaka na ścianie,tzn.rura się doczekała wieszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts