mea 28.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Adam dzięki,jakbyś mógł to pocykaj proszę ten zadek Twojej szafy. Mea pewnie pikuś dla mojego portfela to nie będzie ta wymiana lacobelu. to walnij jakis uniwersalny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Gabrysiu pokazywałam ale prosze:http://imageshack.us/photo/my-images/72/20111210130747132.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/815/20111210130645718.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/41/20111210130614223.jpg/ moment bo coś sie spieprzyłohttp://img72.imageshack.us/img72/412/20111210130747132.jpg http://img815.imageshack.us/img815/2456/20111210130645718.jpg http://img41.imageshack.us/img41/1139/20111210130614223.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 O faktycznie widziałam już Twoje szafy Pati,ale dzięki.Fajnie wyszło i u nas pewnie będzie tradycyjnie czyt.tanio.Właśnie się dowiedziałam,że idzie walnąć na szafe jakąś fajną fototapetę zalaminowaną i będzie git.Najpierw zrobimy z płyty a póżniej sobie coś nakleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 28.12.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 dziekuje wszystkim za odpowiedzi odnosnie rolet. a mam teraz inne pytanie gdzie kupywaliscie bloczki fundamentowe bo znalazlam na allegro po 1,80 netto z sośnicowic do tego transport a i koles mowil ze z betonu B20. cena bardzo kuszaca ale aż za bardzo bo bylismy pytac w naszym regionie i wychodzą przynajmniej 50gr drożej za sztuke. czy ktos moze tam kupowal albo slyszal cos o nich?? Popytaj w Lubarze, ale w Radoszowach, tam na produkcji. Ja kupowałam II gat po 2 zł, wszystkie dobre ale czasem rogi pokruszone albo po ulewie popłukane wyżłobienia. Powiem tak- z reguly i tak idzie to do ziemi i niekoniecznie trzeba I gat , bo lekkich niedoróbek nie widać. A wytrzymalość taka sama bo z betonu B20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 O faktycznie widziałam już Twoje szafy Pati,ale dzięki.Fajnie wyszło i u nas pewnie będzie tradycyjnie czyt.tanio.Właśnie się dowiedziałam,że idzie walnąć na szafe jakąś fajną fototapetę zalaminowaną i będzie git.Najpierw zrobimy z płyty a póżniej sobie coś nakleję. nam tez Pawel proponowal zeby dac fototapete ale juz by tego za duzo w kuchni bylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 29.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pilna sprawa! - Muszę zrobic projekt łazienki! gdzie robiliscie?? ile liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pilna sprawa! - Muszę zrobic projekt łazienki! gdzie robiliscie?? ile liczą? w Łazienki Primo na Raciborskiej na rondzie koło Plazy, jak weźmiesz u nich jakąś rzecz to projekt gratis, ja brałam u nich całe łazienki i gres do całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 29.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pilna sprawa! - Muszę zrobic projekt łazienki! gdzie robiliscie?? ile liczą? glazura królewska 500zł TGS Gliwice 200 lub 300 nie pamiętam wszędzie do wybrania wpłacona kwota przy zakupie materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 zdecydowanie nie polecam Glazury Krolewskiej bo musialam u nich po mega cenach zostawic az 4 tys !!!! w TGSie maja najlepsze ceny i swietnych projektantow a jedzie sie tam tak samo dlugo jak w korku na kotucza!!!! tyle ze trzeba wskoczyc na autostrade /tgs jest zaraz za zjazdem na dk44/ na Żorskiej 200 tez sa mega ceny i trzeba WSZYSTKO u nich brac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 29.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 My w TGS-ie w Gliwicach płaciliśmy 100 zł za jedną łazienkę,a projekt zmienialiśmy z pięć razy.Oczywiście kupiliśmy tam płytki i za projekt nie liczyli,ceny płytek wytargowałam niższe niż w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 29.12.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Widzisz Mea jakie jesteśmy zgodne! Potwierdzam z tą Glazurą Królewską,jeszcze mi w niej powiedzieli,że tylko raz mogę coś zmienić w projekcie,generalnie to pani robi projekt a ja go powinnan zaakceptować.W TGS-ie miałam dwie łazienki projektowane w dwóch różnych kolekcjach płytek.Siedziałam tam jeden dzień z 8 godzin,oczywiście wszystko dostałam na płytce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 29.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Podbijam pytanie Miał ktoś do czynienia z oknami z normy2000 - a dokładniej z profilem pasive+ ? Ja mam okna z Normy. Na profilu Brugmann z wkładem 3 szybowym. Kupowałem ponad rok temu i wtedy nie funkcjonowała taka nazwa jak passive+. Z tego co widzę na stronce Normy to po prostu nowa nazwa handlowa okien które ja mam. Wtedy to było Platinium plus z opcją wkładu 3 szybowego. Z okien jestem b. zadowolony, kilka miesięcy temu były regulowane po zrobieniu wylewek, tynków i parapetów, otwierają się, zamykają płynnie, nic nie przepuszczają, nie wypaczają się itd. (choć gdyby po roku coś się działo to byłaby tragedia). Profil jeden z najlepszych na rynku, skrzydło klasy A, uszczelki z dobrego materiału, no i cena korzystniejsza niż u konkurencji. Dlatego je wybrałem. Współpracują z producentem rolet Mirola - też b. dobrej jakości. Trochę gorzej wygląda sprawa ekipy montującej - musiałem walczyć by wkleili mi styro we wnękach okienych przed montażem skrzynek z roletami. Robią wszystko za bardzo na czas i trochę byle jak, opiankowali też byle jak, musiałem ich wzywać przez Normę by poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 29.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki za odp. TGS - Gliwice ul.Pszczynska 202a to ten adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 29.12.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 jeszcze jedno zapytanie.... słyszeliscie cos o firmie od tynków Barnabas z Pszowa?? ile płaciliscie za tynki gipsowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 29.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pilna sprawa! - Muszę zrobic projekt łazienki! gdzie robiliscie?? ile liczą? Ja robiłem w Knurowie za 30PLN. Poprawiali kilka razy bez podbijania ceny, łazienki zrobiłem według ich projektu choć kafelki kupiłem przez internet. Kafelki które wybrałem, w sklepach w Rybniku i okolicach były o 20-30% droższe niż w internecie. Jak podawałem w sklepie cenę z internetu to mi mówili że to pewnie cena netto, bo niemożliwe by tak zejść. Dlatego nie wierzę że w normalnym sklepie można kupić poniżej cen internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam 76 29.12.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dzięki aro_32 za odpowiedź. Co do montażystów z normy2000 (nie rybnickiej) już znalazłem sporo niepochlebnych opinii. Wydaje mi się jednak że nie jest to tylko ich problem. Mało wdzięczne zajęcie, więc pewnie duża jest rotacja pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 tak to ten TGS tak jak pisalam zjazd z A1 na wezle sosnica i 3 min i jestes na miejscu a Barnabas robili wylewki u mojego ex szefa - bardzo ich chwalil i polecal ... ponoc igielka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ja dlugo myslalam o normie ale jak trzeci tydzien nie potrafilam doprosic sie wyceny /w rybniku na wodzislawskiej/ to zlalam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Widzisz Mea jakie jesteśmy zgodne! Potwierdzam z tą Glazurą Królewską,jeszcze mi w niej powiedzieli,że tylko raz mogę coś zmienić w projekcie,generalnie to pani robi projekt a ja go powinnan zaakceptować.W TGS-ie miałam dwie łazienki projektowane w dwóch różnych kolekcjach płytek.Siedziałam tam jeden dzień z 8 godzin,oczywiście wszystko dostałam na płytce. hehe ja nie dalam pani spokoju ... poprawiala tyle razy az bylam zadowolona mialam po 2-3 projekty kafli na kazda lazienke i potem robilam z tego miksa ostatnio jak bylismy w GK po kabine /nawiase mowiac jedyny zakup tanszy niz oferowane inne ceny w sieci/ to sie pani Asia przypomniala zebym wyslala jej lazienki na gotowo bo chcialaby sie pochwalic musze je wysprzatac i obfocic bo od wczoraj mam juz ledy w gornej lazience i lustra tez juz przed swietami byly wiec mozna powiedziec ze sa gotowe /z wyj dwoch kloszy ktore niestety potluklam i musze do LM po nowa lampe bo samych kloszy sie nie kupi ... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 29.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Chciałam dopytać jakie są porównywalnie ceny ceramiki w tym salonie primo na raciborskiej? dzisiaj zrobiłam pierwsze przymiarki ( czyt. pierwsze wizytacje w sklepie ) do wyboru kafli i mętlik totalny:) projekt potrzebny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts