anutka2 29.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 aa..i kogo polecicie Kto wam robił stopnie drewniane na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 aa..i kogo polecicie Kto wam robił stopnie drewniane na schodach? mi robil swietny stolarz z pod wadowic gosc mily, terminowy i okolo 2k tanszy niz najtansz oferta w naszym regionie ... jak chcesz namiar to ci moge zapodac schody sa naprawde dopracowane i przede wszystkim ladne!! wymyslilam frezik na ledy to pan nawet pomyslal o tym jak nas "zabezpieczyc" zeby diody byly rowniutko /pokaze to na dniach o co chodzi bo wlasnie montujemy teraz diody/ tak wiec gosc bomba ... znajomym robil schody takie z konstrukcja - tez bardzo sa zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Chciałam dopytać jakie są porównywalnie ceny ceramiki w tym salonie primo na raciborskiej? dzisiaj zrobiłam pierwsze przymiarki ( czyt. pierwsze wizytacje w sklepie ) do wyboru kafli i mętlik totalny:) projekt potrzebny:) najlepsze ceny kafli dostalam w tgsie i w ceramecie w zorach - rowniu taniej niz na internecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziekuję Mea za info:) już szukam adresu tego wspomnianego cerametu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 30.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 tak to ten TGS tak jak pisalam zjazd z A1 na wezle sosnica i 3 min i jestes na miejscu a Barnabas robili wylewki u mojego ex szefa - bardzo ich chwalil i polecal ... ponoc igielka!! super!!! wieczorem zajedziemy i zobaczymy co nam przedstawią. PS: czy oni zrobią nam projekt na miejscu?? Uspokoilas mnie z tą firmą Cena chyba tez ok za gipsopwy z knaufa za 26m2 rob+ mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.12.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 dzisiaj wybrałam się do Jejkowic do semar2 i chyba znalazłam płytki moją miłość a tak sie zastanawiam:) a wy pewnie znacie odpowiedź- czy stolarze przyjeżdżający na pomiar kuchni by zrobić wstępny projekt kasują za to kasę? jeśli tak to jakich kwot należy się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.12.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Chciałam dopytać jakie są porównywalnie ceny ceramiki w tym salonie primo na raciborskiej? dzisiaj zrobiłam pierwsze przymiarki ( czyt. pierwsze wizytacje w sklepie ) do wyboru kafli i mętlik totalny:) projekt potrzebny:) wszystko u nich brałam - płytki , ceramike, wanne, z projektem włącznie sprowadzali wszystko co wymyśliłam - także płytki niedostępne w sklepach na terenie Śląska a znalezione w innym regionie Polski a nawet płytki robione specjalnie pod moje zamówienie i niedostępne w regularnej sprzedaży ceny internetowe, później już sama ustalałam ile jestem w stanie im za coś zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.12.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 dzisiaj wybrałam się do Jejkowic do semar2 i chyba znalazłam płytki moją miłość a tak sie zastanawiam:) a wy pewnie znacie odpowiedź- czy stolarze przyjeżdżający na pomiar kuchni by zrobić wstępny projekt kasują za to kasę? jeśli tak to jakich kwot należy się spodziewać? moj pan Pawel nie kasuje ... robi z taba rysunek odreczny, mierzy, wybieracie co i jak a potem robi wycene ... jak ci sie cena spodoba - zamawiacie ... jak nie - zastanawiacie sie gdzie urwac ... jak wogole to mowicie sobie dowidzenia /jeszcze nikt komu go polecilam nie powiedzial mu dowidzenia :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 gabrysia szafa dla ciebie http://www.meblegrosman.pl/szafy/d9.JPG moze kiedys sobie cos w tym stylu strzele na te moje biale drzwi ... sa troche mdle ... a do dziennika wrzucilam troche moich ledowych zdjec schodow i gornej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 30.12.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mea ja to bym jakiegoś fajnego faceta chciała na szafę a nie jakieś kwiotki.Aro skąd taka pewność,ż esklepy stacjonarne nie są w stanie zaproponować cen niższych w necie.Bzdura,ja na 200% miałam niższe i to dużo w TGS-ie.Raczej na ten projekt w TGS-ie trzeba się umówić.W Jejkowicach to chyba cermar tak? Fajne płytki tam mają,też wiele mi się podobało.No i oczywiście polecam z całego mojego dobrego serca stolarza pan Karola z Wodzisławia(chociaż ja nie wiem czy on chce,żebym go polecała,bo roboty ma zaplanowane do połowy 2012) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 30.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A u nas dzisiaj był ksiądz domek poświęcić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A u nas dzisiaj był ksiądz domek poświęcić! za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 za ile ?? He he U mnie tez czarny byl dwa dni temu. Zona chciala, zona placila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ja piewsze co sprawdzalam po przeprowadzce to to kiedy jest koleda bo jak by mi ksiadz mial wejsc na ten boordello po przeprowadzce to poczekalabym rok pogasila swiatla i uadwala ze jeszcze nie mieszkamy "D my mamy kolede dopiero 21 stycznia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 30.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 My tam superowego proboszcza mamy,zresztą tylko proboszcza mamy.Moje dziecię po kolędzie chodziło,takie najedzone wróciło,że na jedzenie już patrzeć nie mógł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 31.12.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Mea cieszę sie że też umówiłam sie z Twoim panem PaWŁEM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 31.12.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 mea z panem PAWŁEM tez jestem umówiona:) to tez po odwiedzinach Twojego dziennika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 31.12.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 za ile ?? No u nas 5-tego stycznia i nie wiem ile sie daje , kurde. A przede wszystkim życzę Wam bajecznej sylwestrowej nocy oraz wszelakich pomyślności w nadchodzącym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 31.12.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 I my życzymy udanej zabawy! A przyszły rok 2012 niech będzie jeszcze lepszy od tego co za nami Niech się nam wiedzie w życiu osobistym, zawodowym i budowlanym Wszystkiego naj dla tych, co na początku przygody budowlanej, jak i dla tych, którzy juz zamieszkują domki swoich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 31.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 MY koledę mieliśmy na początku grudnia, bodajże 4. Mam nadzieję,ze ostatnią w mieszkaniu A teraz pytanie budowlane. Jesteśmy na etapie wybierania tynkarzy. Na razie Rutino dzwonił do dwóch: polecanego przez Gabrysię i tego od Adama. No ale jako,ze nam się o tynkach przypomnialo parę dni temu,to nie bardzo wiemy (zwłaszcza ja) z czym to się je. Myslałam cały czas,ze będę cementowo- wapienne,a teraz to juz sama nie wiem. Nie zalezy mi, zeby były jakieś strasznie gładkie, no ale wiadomo ze farba ma na nich dobrze wygladać. No i co bardzo ważne mamy dwoje małych dzieci Gipsowe niby droższe,ale to juz na gotowo i wystarczy tylko pomalować, nie? A cement- wap. trzeba jeszcze czymś wykonczyć. Z jakim dodatkowym kosztem powinnismy sie liczyć? Jednym slowem, co wybraliście i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts