selimm 19.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Tutaj jest coś ciekawego: http://www.dekoria.pl właśnie dostałem katalog od nich klinkierka - zna ktos ceny robocizny ? 3zł od szt. to chyba nie jest normalne ps.miłego grillowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 [ klinkierka - zna ktos ceny robocizny ? 3zł od szt. to chyba nie jest normalne Normalne to nie jest ale chyba niestety prawdziwe. Ja mam kielnię, wasserwagę i nie boję się cegieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Normalne to nie jest ale chyba niestety prawdziwe. Ja mam kielnię, wasserwagę i nie boję się cegieł biorę Cię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.07.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Normalne to nie jest ale chyba niestety prawdziwe. Ja mam kielnię, wasserwagę i nie boję się cegieł biorę Cię ... Piejar uważaj! selimm szuka kogoś na gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Weź mnie póki jestem młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.07.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 o matko ..... nieźle..... ...piejar....ale Ty łatwa jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.07.2007 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To tylko cytat z Madonny PRL-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 to jak? o której robimy nalot na Edzie? jak to moi mili widzicie? coś musimy ustalić bo potem się np okaże że ja przyeżdzam, Daggulka już wychodzi a Piejar dopiero z wyrka wstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.07.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Miałem nadzieję że EDZIA coś rzuci w prywatnych mailach. U mnie niedziela wygląda tak, że rano planuję latanie modelem w Gotartowicach (kupiliśmy sobie z młodym motoszybowiec ), potem obiadek i 2 godziny nabożeństwa w świątyni F1. Od 16 godzina w świątyni tej co trzeba i po 17 byłbym wolny (Selimm nie licz an nic ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.07.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ...a Piejar dopiero z wyrka wstał Tjaaa.. i chodzi w koszuli Selimm-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ...a Piejar dopiero z wyrka wstał Tjaaa.. i chodzi w koszuli Selimm-a Piejarku moja wyobraźnia mimo tego upału zadziałała błyskawicznie, ale zeby to zobaczyć oj dałabym wiele na razie to muszę wytrzeć monitor bo splułam go totalnie ja wzorowy obywatel i katolik z rańca idę do Świątyni, a raczej koło ale moje dziecię wymyśla takie cuda, że ho ho ho, czasami mam wrażenie że włącza mu sie guziczek: "broić ile wlezie i rodziców doprowadzić do obłędu" stawiam na godzine 15 lub 16, a co na to reszta? Edziu a może masz plany na późne popołudnie i powinniśmy sie ulotnić o którejś tam bo wiesz, jak nam się baaaardzo spodoba to ja nie wiem jak Ty nas wykurzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ...a Piejar dopiero z wyrka wstał Tjaaa.. i chodzi w koszuli Selimm-a Piejarku moja wyobraźnia mimo tego upału zadziałała błyskawicznie, ale zeby to zobaczyć oj dałabym wiele na razie to muszę wytrzeć monitor bo splułam go totalnie ja wzorowy obywatel i katolik z rańca idę do Świątyni, a raczej koło ale moje dziecię wymyśla takie cuda, że ho ho ho, czasami mam wrażenie że włącza mu sie guziczek: "broić ile wlezie i rodziców doprowadzić do obłędu" stawiam na godzine 15 lub 16, a co na to reszta? Edziu a może masz plany na późne popołudnie i powinniśmy sie ulotnić o którejś tam bo wiesz, jak nam się baaaardzo spodoba to ja nie wiem jak Ty nas wykurzysz Oprócz gości z Grupy Rybnik nie mam innych planów na tę niedzielę. Z kościołem u mnie różnie, albo w sobotę wieczorkiem, albo w niedzielę rano / 10.30 /. Stawiam na godzinę 15 tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ja też tak koło 16-17 myślę .....chyba że pobłądzimy to wtedy późną nocą pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ja mysle zjechac tak pomiedzy 15-16, dam młodemu sie w domu wyspac zeby nie marudzil Edziu odpalamy grila od razu, ja nie mam w zwyczaju jesc obiadu o 12:00 wiec yyyy........ kochani nie kazcie na siebie czekac do wieczora Czy wegiel na grila przywiezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Węgiel na grilla jest Możemy od razu odpalić, ale obawiam się , ze mój mąż nie wytrzyma i przed konsumpcją nie uraczy Was wykładem na temat swojej ostatniej zabawki , czyli studni do podlewania ogrodu. . Ja osobiście już tego nie mogę słuchać, dlatego tak zależało mi na tym spotkaniu, żeby mógł się raz do woli wygadać pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Edzia, nic się nie martw....my chętnie z nim pogadamy, bo sami chcemy se taką studnię fundnąć...więc jak już zaczniemy klachać to godzina z głowy . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Węgiel na grilla jest Możemy od razu odpalić, ale obawiam się , ze mój mąż nie wytrzyma i przed konsumpcją nie uraczy Was wykładem na temat swojej ostatniej zabawki , czyli studni do podlewania ogrodu. . Ja osobiście już tego nie mogę słuchać, dlatego tak zależało mi na tym spotkaniu, żeby mógł się raz do woli wygadać pozdrawiam Edzia to ja w takim razie rzucam mojego małza na pożarcie tzn on sie sam rzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 a w ogóle to gdzie reszta towarzystwa? akwarysta Graszka1970 Sarnaa i nie wiem kto tam jeszcze selimm siedzi cicho, chyba się wystraszył Piejara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 to ja w takim razie rzucam mojego małza na pożarcie tzn on sie sam rzuci Fajnie fajnie. To idźcie sobie oglądać studnię a ja się rzucę na żarcie. Jak mnie leń opuści to pójdziemy do kościoła rano i będziemy mogli być po 16 bo widzę, że w tym kierunku to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 to ja w takim razie rzucam mojego małza na pożarcie tzn on sie sam rzuci Fajnie fajnie. To idźcie sobie oglądać studnię a ja się rzucę na żarcie. Jak mnie leń opuści to pójdziemy do kościoła rano i będziemy mogli być po 16 bo widzę, że w tym kierunku to idzie. no jak przyjedziesz tak jak sie zapowiadasz to i żarcia juz nie będzie tzn tego co ja przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts