ghost34 03.01.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Spóźnione ale szczere wszystkiego dobrego w nowym roku wszystkim ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiu84r 03.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Szukam ekipy do tynków gipsowych i instalacji co, wod-kan. Czy może ktoś coś powiedzieć o firmie Barnabas z Pszowa oferują tynki gipsowe knaufa i wylewki Jeżeli chodzi o C.O., wod-kan, sprawdziłem kilka firm i ich roboty moji faworyci to jak narazie:Instalmex z RybnikaiInstalacje wod-kan, co i gaz Knurów, ul. Niepodległości 122 - robota naprawdę świetnie wykonana, ale też najdrożej ze wszystkich Czy możecie jescze polecić ekipy, które warto sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tynki jest w namiarach pan Adam z Lubaru,a INSTALMEX szczerze odradzałam już kilka razy na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 instalmexu nie polecam ... kochaja klienta tylko do czasu zaplacenia im calej kasy !!mojego tez nie moge polecic mimo swietnej ceny - za duzo nerwow mnie kosztowal !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 dobrz odkurzacz kupiony teraz cekam na dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 03.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mamy prąd i wszystko gra - szczegóły w dzienniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To się ciesz,że macie prąd.Ja walcze z vattenfallem od miesiąca.Kurcze wkurzają mnie na maxa,codziennie nie mamy prądu.Przeważnie około północy,ale dzisiaj właśnie przed chwilą nie było,ostatnio 9 godzin.Drodzy mieszkańcy Ochojca,jeżeli czytacie proszę wesprzyjcie me działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 dobrz odkurzacz kupiony teraz cekam na dostawe Daj znac koniecznie jak sie bedzie sprawowal, ciekaw jestem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To się ciesz,że macie prąd.Ja walcze z vattenfallem od miesiąca.Kurcze wkurzają mnie na maxa,codziennie nie mamy prądu.Przeważnie około północy,ale dzisiaj właśnie przed chwilą nie było,ostatnio 9 godzin.Drodzy mieszkańcy Ochojca,jeżeli czytacie proszę wesprzyjcie me działania. moja teściowa zaopatrzyła sie w ledowe latarki i wstawiła do spiżarki kuchenke na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Daj znac koniecznie jak sie bedzie sprawowal, ciekaw jestem bardzo jak tylko uda sie go przed weekendem dostac to zaraz zamontujemy i bede cos wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 03.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 A ja byłem u jednego z moich nowych sąsiadów i byłem mocno zdziwiony po co mu 3 akumulatory a potem mi pokazał czary mary u wyłączył zasilanie - w każdym pomieszczeniu miał po jednym oczku ledowym i wszędzie było na tyle jasno żeby się nie zabijać o meble - problem w tym że on to planował już na etapie instalacji więc nie musiał nic potem przerabiać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ale nie chodzi mi o to,że nic nie widzę,młody też ma lampke biurkową ledową i latarki.Bardziej chodzi mi o sprzęty,które świrują,o piec,który nie wiem czy sie sam załączy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 kurde wieje jak by sie kto powiesil !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Adam,czy masz zdjęcie z bliska swoich tynków ? Dalej się waham,będzie chyba c-w na gładko ale żona chce lustro a ja nie chcę gładzi Gdzieś czytałem,że gipsowy Knauf Diamant jest twardy,czy ktoś miał styczność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Adam,czy masz zdjęcie z bliska swoich tynków ? Dalej się waham,będzie chyba c-w na gładko ale żona chce lustro a ja nie chcę gładzi Gdzieś czytałem,że gipsowy Knauf Diamant jest twardy,czy ktoś miał styczność ? Nie mam - ciezko byloby zrobic foty zeby uchwycic fakture. Powiem tak - z 1,5m faktury nie widac - wyglada jak gladz. Z metra juz widac ziarenka - jak tynk CW tylko takie bardziej wygladzone sa. Moze nawet to bardziej faktura z walka / farby, niz jakies ziarenka, bo na KG na kominku gdzie mam gladz wyglada identycznie. Ja wszystko macham sniezka grunt i walkiem z stosunkowo dlugim wlosiem, juz po gruncie wszystko ma taka specyficzna fakture ale dzieki temu wyrownuja sie rozne podloza i wygladaja tak samo (np. gipsowane ubytki pod parapetami nie odrozniaja sie od reszty tynku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 wole nie pytac ile ten diament bedzie kosztowal !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 03.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 wole nie pytac ile ten diament bedzie kosztowal !! A ja tam się zapytam Znalazłem post z kwietnia: Podam jeszcze może koszty proponowane przez naszego wykonawcę: - tynk gipsowy zwykły 22zł/m2 (mamy go na sufitach - tam się Diamanta nie stosuje) - tynk cementowo-wapienny 24zł/m2 (w naszej opinii wymaga gładzi) - tynk Diamant 25zł/m2 (do grubości 1.5cm) . Jakby tak było to nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 co wy z tymi lustrami zamiast tynku....na żadnym z gładkich tynków nie znajdziesz takiej gry światła jak na ziarenkach ja uwielbiam mój gruboziarnisty tynk wszelkie gładzie sa jak DLA MNIE takie mało naturalne...no ale co dom to inny zwyczaj chce tylko powiedziec ze nie tylko tynk jak lustro jest ładny i na topie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 arturo zapomnij o takich cenach !! ja w maju za tymki placilam 23zl a teraz pan Adam/Sylwek na starcie mowi 30 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 arturo zapomnij o takich cenach !! ja w maju za tymki placilam 23zl a teraz pan Adam/Sylwek na starcie mowi 30 !!! U nas tynkowali we wrześniu - ceny kręciły się w okolicach 24-27 zł, nam udało się znaleźć tynki za c-w za 22 zł, ale nie polecam moich tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts