mea 04.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mea a masz w okolicy gdzieś jakiegoś koparkowego - bo z tego co pamiętam to jesteś tak jakby z drugiej strony Rybnika patrząc z mojej strony mam goscia za 70 zah ... do dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 04.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jeśli dobrze pamiętam Mea to okolice Rybnik-Południe tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ha,u nas też roztopy na placu.Garaż jeszcze nie używamy,więc parkuję przed samiuteńkimi schodami.Młody się dzisiaj śmiał,że jeszcze trochę i do wiatrołapu wiadę.Jak mi się już marzy ta kostka brukowa,ale cienko to widzę,oj cienko.Roboty szukam jakbyście coś gdzieś słyszeli w Rybniku to proszę o info. u nas tez mial byc tylko żwir a kostka pozniej....ale zrobili w końcu całośc z odroczonym terminem zapłaty chociaz juz sam żwir to był komfort bo nie chodziło sie po ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jeśli dobrze pamiętam Mea to okolice Rybnik-Południe tak ? Boguszowice queene ja mam przed domem takie bajoro ze glowa mala ... dobrze ze wjazd zrobiony i kamieniem wysypany bo tam da sie chodzic ... reszta to szkoda gadac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 04.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Rzuciłem okiem z ciekawości na Twój dziennik i na zdjęcie rozdzielnicy. Elektrykę masz dziwnie zrobioną, tak jakby połowa gniazdek na jednej fazie, druga połowa gniazdek na drugiej fazie, trzecia faza czeka na ławce rezerwowych. Ale w tej chwili jak to określasz wszystko gra . Ja to nie wiem jak Ty odgadujesz co do czego ?? ale myślę że oprócz gniazdek są tam jeszcze kontakty do tego 3-4 całkowicie niezależne obiegi np dla lodówki pieca itd. zresztą nie znam się na tym ale podobno zrobione jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 04.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 kurde wlasnie uporalam sie z gora prasowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy777 05.01.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mam pytanko - czy ktoś z was nie ma ziemi na zbyciu ?? ewentualnie może macie namiary na kogoś kto potrafi załatwić ziemię ? Ja mam dość znaczną-(myślę że spokojnie 100T) ilość ziemi z wykopów (taki nieco gliniasty piasek) ale w rydułtowach. Jakby co to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 05.01.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 queene ja mam przed domem takie bajoro ze glowa mala ... dobrze ze wjazd zrobiony i kamieniem wysypany bo tam da sie chodzic ... reszta to szkoda gadac !! u nas to samo - gdybysmy tego nie wysypali, to bez gumowcow ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no moi drodzy dzis test dla naszych dachów...oby wytrzymały bo ma wiać do 150km/hmnie porwało taka 1,50m choinke ktora stała prze domem wkopana i obłożona kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 05.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Macie kogoś solidnego i w miarę niedrogiego od balustrad kutych zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Macie kogoś solidnego i w miarę niedrogiego od balustrad kutych zewnętrznych? od kutych - mam tylko musze zadzwonic po telefon bo mam tylko numer prywatny ... prosze przypomnij sie po weekendzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.01.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no moi drodzy dzis test dla naszych dachów...oby wytrzymały bo ma wiać do 150km/h mnie porwało taka 1,50m choinke ktora stała prze domem wkopana i obłożona kostką ani mi nie mow ... rano lapalam moj plastikowy kosz na smieci bo sunal po ulicy ale jak jechalam do stukpuka po chleb to za mna doslownie skakaly dwa okragle metalowe kosze !!! normalnie spierdzielalam przed nimi bo balam sie ze oberwe!!! drzewa lamia sie jak zapalki !!! masakra jakas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 05.01.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 od kutych - mam tylko musze zadzwonic po telefon bo mam tylko numer prywatny ... prosze przypomnij sie po weekendzie!!! Dzięki mea będę się przypominać Powiedz mi może wiesz mniej więcej jakiego rzędu to są ceny za metr, bo kompletnie nie wiem, mi głównie chodzi i prostą balustradę bez udziwnień, kwiatków itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.01.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nic nie mówcie głośno,ja czekam na jakiekolwiek info od mojego chłopa,który o 11 miał lecieć z Niemiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 05.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nic nie mówcie głośno,ja czekam na jakiekolwiek info od mojego chłopa,który o 11 miał lecieć z Niemiec..... Gabrysia skrzynka pelna wiec PM nie moge wyslac z wieksza ilosci stron ale polecam: http://www.flightradar24.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzięki,jest w Pyrzowicach,tzn.chłop jest,ale bagaż nie doleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no moi drodzy dzis test dla naszych dachów...oby wytrzymały bo ma wiać do 150km/h mnie porwało taka 1,50m choinke ktora stała prze domem wkopana i obłożona kostką jak jeszcze raz wykrakasz to ci dupe skopie!!! wlasnie wracam z chwalowickiej i sie okazalo ze pol dachu nad stryszkiem polecialo !!! mariusz dzwonil po urlop i teraz kleje pape na szybko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 jak jeszcze raz wykrakasz to ci dupe skopie!!! wlasnie wracam z chwalowickiej i sie okazalo ze pol dachu nad stryszkiem polecialo !!! mariusz dzwonil po urlop i teraz kleje pape na szybko !! Ani nie straszcie - az tak u was wieje ?? By sie zdalo ze betonowa dachowka ciezka jest i nie powinna poleciec. U mnie zadna nie jest przykrecona, normalnie sie zaczalem obawiac co bedzie jak wroce do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 jak jeszcze raz wykrakasz to ci dupe skopie!!! wlasnie wracam z chwalowickiej i sie okazalo ze pol dachu nad stryszkiem polecialo !!! mariusz dzwonil po urlop i teraz kleje pape na szybko !! nie wiem czy śmiać sie czy płakać mea ale gdzie to poleciało - na nowym czy na chwałowickiej ? bo najpierw pomyslałam ze na starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nie wiem czy śmiać sie czy płakać mea ale gdzie to poleciało - na nowym czy na chwałowickiej ? bo najpierw pomyslałam ze na starym NA STARYM!!!! przeciez pisze ze na chwalowickiej !!! porwalo pape znad stryszku !! edit ... faktycznie nie doslownie napisalam ... ech emocje w boguszowicach wieje jak cholera ale chyba dachowek nie rusza ... troche sie nam rwie internet i tv ale to zaden straszny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts