Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Ha,u nas też roztopy na placu.Garaż jeszcze nie używamy,więc parkuję przed samiuteńkimi schodami.Młody się dzisiaj śmiał,że jeszcze trochę i do wiatrołapu wiadę.Jak mi się już marzy ta kostka brukowa,ale cienko to widzę,oj cienko.Roboty szukam jakbyście coś gdzieś słyszeli w Rybniku to proszę o info.

u nas tez mial byc tylko żwir a kostka pozniej....ale zrobili w końcu całośc z odroczonym terminem zapłaty ;) chociaz juz sam żwir to był komfort bo nie chodziło sie po ziemi

Rzuciłem okiem z ciekawości na Twój dziennik i na zdjęcie rozdzielnicy.

Elektrykę masz dziwnie zrobioną, tak jakby połowa gniazdek na jednej fazie, druga połowa gniazdek na drugiej fazie, trzecia faza czeka na ławce rezerwowych.

Ale w tej chwili jak to określasz wszystko gra :)

.

Ja to nie wiem jak Ty odgadujesz co do czego ?? ale myślę że oprócz gniazdek są tam jeszcze kontakty do tego 3-4 całkowicie niezależne obiegi np dla lodówki pieca itd. zresztą nie znam się na tym ale podobno zrobione jest dobrze :)

Gość adiqq

queene ja mam przed domem takie bajoro ze glowa mala ... dobrze ze wjazd zrobiony i kamieniem wysypany bo tam da sie chodzic ... reszta to szkoda gadac !!

u nas to samo - gdybysmy tego nie wysypali, to bez gumowcow ani rusz :)

no moi drodzy dzis test dla naszych dachów...oby wytrzymały bo ma wiać do 150km/h

mnie porwało taka 1,50m choinke ktora stała prze domem wkopana i obłożona kostką

ani mi nie mow ... rano lapalam moj plastikowy kosz na smieci bo sunal po ulicy ale jak jechalam do stukpuka po chleb to za mna doslownie skakaly dwa okragle metalowe kosze !!! normalnie spierdzielalam przed nimi bo balam sie ze oberwe!!! drzewa lamia sie jak zapalki !!! masakra jakas!!

od kutych - mam tylko musze zadzwonic po telefon bo mam tylko numer prywatny ... prosze przypomnij sie po weekendzie!!!

Dzięki mea będę się przypominać ;) Powiedz mi może wiesz mniej więcej jakiego rzędu to są ceny za metr, bo kompletnie nie wiem, mi głównie chodzi i prostą balustradę bez udziwnień, kwiatków itp

no moi drodzy dzis test dla naszych dachów...oby wytrzymały bo ma wiać do 150km/h

mnie porwało taka 1,50m choinke ktora stała prze domem wkopana i obłożona kostką

jak jeszcze raz wykrakasz to ci dupe skopie!!! wlasnie wracam z chwalowickiej i sie okazalo ze pol dachu nad stryszkiem polecialo !!! mariusz dzwonil po urlop i teraz kleje pape na szybko !!

jak jeszcze raz wykrakasz to ci dupe skopie!!! wlasnie wracam z chwalowickiej i sie okazalo ze pol dachu nad stryszkiem polecialo !!! mariusz dzwonil po urlop i teraz kleje pape na szybko !!

Ani nie straszcie - az tak u was wieje ?? By sie zdalo ze betonowa dachowka ciezka jest i nie powinna poleciec. U mnie zadna nie jest przykrecona, normalnie sie zaczalem obawiac co bedzie jak wroce do domu :)

nie wiem czy śmiać sie czy płakać ;)

mea ale gdzie to poleciało - na nowym czy na chwałowickiej ? bo najpierw pomyslałam ze na starym

nie wiem czy śmiać sie czy płakać ;)

mea ale gdzie to poleciało - na nowym czy na chwałowickiej ? bo najpierw pomyslałam ze na starym

NA STARYM!!!! przeciez pisze ze na chwalowickiej !!! porwalo pape znad stryszku !!

edit ... faktycznie nie doslownie napisalam ... ech emocje

w boguszowicach wieje jak cholera ale chyba dachowek nie rusza ... troche sie nam rwie internet i tv ale to zaden straszny problem :D