Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

szynka ty masz jak zwykle innowacyjne pomysly na zycie ... patrz na sprawe realnie ... dziewczyna ma bezpiecznie jezdzic i wozic dzieci !! ma tez miec mozliwosc wypadu w gory /nad morze podchodzi pod hardcore/ no i trzeba wziac pod uwage fakt "zakredytowania" czyli w miare bezawaryjne cos NA BENZYNE !! diesel ostatnio sie przestal oplacac ...

szynka ty masz jak zwykle innowacyjne pomysly na zycie ... patrz na sprawe realnie ... dziewczyna ma bezpiecznie jezdzic i wozic dzieci !! ma tez miec mozliwosc wypadu w gory /nad morze podchodzi pod hardcore/ no i trzeba wziac pod uwage fakt "zakredytowania" czyli w miare bezawaryjne cos NA BENZYNE !! diesel ostatnio sie przestal oplacac ...

UNO z silnikiem 1.0 fire spali 5l jak dobrze zadbany przy spokojnej jezdzie :) Uwierz ze taki samochodzik wytrzyma dluzej bez awarii niz jakikolwiek inny z tona elektroniki i osprzetu w sobie :) Tutaj sie poprostu nie ma co zepsuc ;) Napisala ze samochodzik do jezdzenia po miescie wiec uznalem ze potrzebuje typowego miejskiego wola (wolka) roboczego :-) Ja wiem ze UNO nie jest bryka ani ladna, ani nowoczesna ale to wlasnie taki mega tani i solidny wol roboczy ktory sluzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B i jest super tani w eksploatacji :)

Ale OK - niech kupi cytrynke czy volkswagena - pogadamy za rok ile k pln juz wlozyla w remonty ;)

Jak rozkreca biznes i fura nie musi byc reprezentacyjna (za 10k trudno zeby byla) to lepiej niech ma wiecej PLNow na inwestycje i rozkrecanie biznesu niz samochod - szybciej sie dorobi lepszego, a unacza poprostu zezlomuje bez zalu :)

UNO z silnikiem 1.0 fire spali 5l jak dobrze zadbany przy spokojnej jezdzie :) Uwierz ze taki samochodzik wytrzyma dluzej bez awarii niz jakikolwiek inny z tona elektroniki i osprzetu w sobie :) Tutaj sie poprostu nie ma co zepsuc ;) Napisala ze samochodzik do jezdzenia po miescie wiec uznalem ze potrzebuje typowego miejskiego wola (wolka) roboczego :-) Ja wiem ze UNO nie jest bryka ani ladna, ani nowoczesna ale to wlasnie taki mega tani i solidny wol roboczy ktory sluzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B i jest super tani w eksploatacji :)

Ale OK - niech kupi cytrynke czy volkswagena - pogadamy za rok ile k pln juz wlozyla w remonty ;)

Jak rozkreca biznes i fura nie musi byc reprezentacyjna (za 10k trudno zeby byla) to lepiej niech ma wiecej PLNow na inwestycje i rozkrecanie biznesu niz samochod - szybciej sie dorobi lepszego, a unacza poprostu zezlomuje bez zalu :)

To wszystko prawda co piszesz Adam ale mimo wszystko uważam że trzeba sobie samemu zapewnić minimum bezpieczeństwa a wybacz ale w uno masz małe szanse na takowe i to nie chodzi o to że Ty źle pojedziesz ale ktoś źle pojedzie i .... dość krakania

Miłego dnia wszystkim życzę :):)

Gabrysiu ale ci namieszali :)

ja bym poszukała najpierw wśród znajomych i rodziny, albo od osoby prywatnej np z ogłoszenia-zawsze to lepiej i pewniej niż z komisu

no i jak pisałam wcześniej jak znasz pande to moze przy niej zostaniesz, za 9000 kupisz nie-vana w przyzwoitym stanie

złomu bym nie brała, bezpieczeństwo zerowe, jak ci sie zepsuje na drodze to co zrobisz,

niskie opłaty to jedno a bezpieczeństwo to drugie - starego nie warto ubezpieczac (często sie nie da) ...jak ma byc tanie i stac w warsztacie...to lepiej rower kupić

z wymienionych przez Gingerosa propozycji wybierał bym focusa (jeśli chodzi o model a nie konkretnie to ogłoszenie). Jeździłem modelem z 2000 r w dieslu i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wygodny, pojemny, trzyma się drogi.

Jeśli chodzi o uprzedzenie do samochodów na F - jeździłem jak wspomniałem focusem, laguną, peugeot 207 i zero problemów,

w firmie natomiast więcej problemów miałem z Q7 czy nawet lexusem RX450h

jednym słowem nie ważna marka lesz stan techniczny danego egzemplarza.

To wszystko prawda co piszesz Adam ale mimo wszystko uważam że trzeba sobie samemu zapewnić minimum bezpieczeństwa a wybacz ale w uno masz małe szanse na takowe i to nie chodzi o to że Ty źle pojedziesz ale ktoś źle pojedzie i .... dość krakania

A sam polecasz punciaka - przeciez to to samo ;) Aaa sorki - rzeczywiscie ma poduche :) Tylko bialy.. pewnie zajechany na amen ;)

Doradźcie proszę gdzie kupić i jaką listwę zastosować do połączenia kafelek i paneli podłogowych będą to proste łączenia. Wiercić nie mogę bo mam tam podłogówkę musiało by to chyba być coś w tym stylu:

http://www.polmar.top.pl/step_flex_elastyczny_profil_podlogowy.php

ja do polaczen prostych kupilam listwy z arbitonu proste ... lacenia w drzwiach luzik - moge wiercic :) ale laczenia w salonie /panele - kafle/ chyba bede kleic i montowac na max jednym koleczku /sie boje troche!!!/

dobra dzis testowalam mopa do CO ... uwazam ze jest to trafiony zakup !! polowe machania mniej !! nie jest to najlatwiejsze odkurzanie bo bardzo przysysa mopa do podlogi ale za to swietnie zmywaja sie plamy - chyba wlasnie tak to ma dzialac :D

Ale ten mop sie moczy normalnie czy calkiem na sucho ?? :)

Doradźcie proszę gdzie kupić i jaką listwę zastosować do połączenia kafelek i paneli podłogowych będą to proste łączenia. Wiercić nie mogę bo mam tam podłogówkę musiało by to chyba być coś w tym stylu:

http://www.polmar.top.pl/step_flex_elastyczny_profil_podlogowy.php

myśmy zakupili takie listwy do łączenia własnie paneli z kafelkami :) ze względu na podłogówkę.