Gość adiqq 11.01.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 na jankowicki uważaj z tego co wiem to orzech nie pali sie za ciekawie :/ no i kopci na żółto Mea - poczekaj aż wrócę do roboty(od poniedziałku) - to ci dam znać co on jest teraz wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pytanie do "węglowców" Tak z czystej ciekawości,co przemówiło do Was za węglem a nie np.za prawie bezobsługowym pelletem ? Jak dla mnie pellet miażdży węgiel pod każdym wzgędem(opłacalności również) Jakie wady widzieliście w nim skoro zdecydowaliście się na węgiel ? Przyznam się,że przerzucić ok.5 ton węgla w zimie i tak kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt lat pod rząd to nie lada sztuka,nie widzę siebie w wieku 70 lat z wiaderkami siłującego się z podajnikiem No ale ja "blokers" tzn.wygodny jestem od urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 No ale ja "blokers" tzn.wygodny jestem od urodzenia uuuuuuuu, skąd ja znam to słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.01.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 uuuuuuuu, skąd ja znam to słowo Celowo użyte,żeby podgrzać atmosferę Żartuję,ale nie widzę nic zdrożnego w takim określeniu ludzika mieszkającego w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.01.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mea - poczekaj aż wrócę do roboty(od poniedziałku) - to ci dam znać co on jest teraz wart powiedz jakie poklady biora to juz sporo bede wiedziala lider ja chce brac groszek boruta!! a ze zasiarczony - mam nadzieje z em i ceramicznego komina nie zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 powiedz jakie poklady biora to juz sporo bede wiedziala lider ja chce brac groszek boruta!! A ze zasiarczony - mam nadzieje z em i ceramicznego komina nie zje 408/1,409/1,501/3,502/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Celowo użyte,żeby podgrzać atmosferę Żartuję,ale nie widzę nic zdrożnego w takim określeniu ludzika mieszkającego w bloku hehe,byś się zdziwił jak niektórzy ludzie mają pokrętną logikę przyjdziesz w końcu z tym wiskaczem do Adama, to ci wyklaruje temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 słyszeliście o Kubicy...znowu sezon w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 przyjdziesz w końcu z tym wiskaczem do Adama, to ci wyklaruje temat No właśnie,kiedyś w końcu muszę się wybrać na obiazd rybnicki słyszeliście o Kubicy...znowu sezon w plecy Wierzę,że jeszcze w tym sezonie Kubica będzie w padoku,narazie jako kierowca testowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 11.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 możesz sprawdzić w rybniku na grunwaldzkiej idzie dość tanio kupić (swojądrogą też muszę) gość konkret gwarancja no negocjować mozna i z tego co mi mówili nie trzeba całych 5 metrów W którym miejscu na Grunwaldzkiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 W którym miejscu na Grunwaldzkiej ? a gdzie jest grunwaldzka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 11.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mea obok szkoły SP10 albo inaczej za Realem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 albo inaczej za Realem no to juz mi cos mowi ... dla mnie za realem jest zebrzydowicka ... ide na mape to se poszukam edit: teraz zasadnym jest pytanie " w ktorym miejscu na grunwaldzkiej ??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 11.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 edit: teraz zasadnym jest pytanie " w ktorym miejscu na grunwaldzkiej ??" A skąd pomysł że zadaję bezzasadne pytania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mea chyba mowa o el-składzie(tam wszystko zamawiałam z elektryki do domu)to jest w pawilonie,do którego dojazd jest za blokiem Dabrowki 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tylko ja tam zupelnie po znajomości kupowalam już taśmę ledową pod wannę i nie była najtańsza z tego co pamietam,ale nie wiem jutro podjade zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A tak wracając do kotłów , to czy faktycznie nikt pelletem tu nie pali ? "Eko"groszkowi mówię zdecydowane nie, rurze z gazem mówie zdecydowane nie, pozostaje pellet, lub PC Widzę, ze na Śląsku pellet to nie jest najmodniejszy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tylko ja tam zupelnie po znajomości kupowalam już taśmę ledową pod wannę i nie była najtańsza z tego co pamietam,ale nie wiem jutro podjade zapytam to zapytaj o radiowy sterownik do rgb na 10m tasmy !! jak kolo 140 zl to bym podjechala kupic !! a po znajomosci czesto jest drozej niz nie po znajomosci ... ot zycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 12.01.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Pytanie do "węglowców" Tak z czystej ciekawości,co przemówiło do Was za węglem a nie np.za prawie bezobsługowym pelletem ? Jak dla mnie pellet miażdży węgiel pod każdym wzgędem(opłacalności również) Jakie wady widzieliście w nim skoro zdecydowaliście się na węgiel ? Przyznam się,że przerzucić ok.5 ton węgla w zimie i tak kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt lat pod rząd to nie lada sztuka,nie widzę siebie w wieku 70 lat z wiaderkami siłującego się z podajnikiem No ale ja "blokers" tzn.wygodny jestem od urodzenia My właśnie bardzo poważnie zastanawiamy się nad pelletem. Szukamy kotła w którym można spalić ekogroszek i pellet oraz dodatkowo mieć możliwość spalenia drewna. Jest kilka takich kotłów, na razie czekam na wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 12.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Niestety nie jest to takie proste. http://www.forumbudowlane.pl/vt/10087/15/eko-groszek-czy-pelet?postdays=0&postorder=ascidzie tego pelletu jednak znacznie więcej niż węgla. Kocioł na pellet powinien być też wyraźnie droższy, bo produkty spalania są bardziej agresywne (łobuzy!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts