Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

gabrysia ja tez mam czas chodzic z dzieckiem na sanki !! wcale telewizja mi tego nie ogranicza!!! ale nei powiem jestesmy /zwlaszcza moj maz/ mega skreceni na punkcie elektroniki wszelakiej - a do arturo pilam bo kilka postow wyzej pisal ze ma 3 telewizory !! majac tyle odbiornikow odgornie pomyslalabym o pociagnieciu im niezbednych kabli b o po co robic syf potem!!!

z innej beczki czy wiecie gdzie w Rybniku można kupić bilety na Gunses Roses??

Może być tak, że tych biletów nie kupisz. Istnieje duża szansa, iż Gunsi w Rybniku nie zagrają. Dlaczego?

Dociekliwym podpowiem tylko tyle : Barcelona.

I nie żebym się cieszył bo chciałem się wybrać. Oby moje informacje się nie sprawdziły.

ale ty cały czas piszesz w ten sposób ;)

nikt do ciebie nie bije....Gabrysia po prostu ma inne podejście do życia i inne zainteresowania...no i 3 dzieci... ;)

właśnie - bliźniaki to kolejna zaleta - bawią się ze sobą i nie potrzebuja kompa, PS i rodziców też rzadziej angażują ;) ale syna Twojego Gabrysiu to bym zaprosiła do siebie zeby pokazał mojemu że bez kompa też można sie dobrze bawić...ile ma lat ?

Gość adiqq
hmm Mea czy Ty przypadkiem nie jesteś wodnikiem ??

jak dla mnie to raczej wygląda na znak Barana :p

(chociaż znam kilku wodników i też mają takie ciągotki :p)

i widzicie co te górnictwo z ludzmi robi :p

Katka na Żorskiej za Praktikerem przed światłami z ulicą Brzezinską po prawej stronie jest taka mała budka tam w cenie panelu masz montaż podobno dobrze robią ?

Potwierdzam, u mnie montaż paneli w czterech pomieszczeniach wraz z listwami ok 50m2 - 3,5 godz! szybko, sprawnie i ceny bardzo dobre

zaglądam :) zrobie jakies nowe fotki jak bedzie zmiana dekoracji czyli zniknie swiąteczna :)

mam już wreszcie moje lasy brzozowe w korytarzu, niestety jest problem z drzwiami wiec dostalismy tymczasowe zwykłe szklane w jakieś tam maki...ale od razu czuc ze w wiatrołapie jest chłodniej więc dużo dają a na moje brzozy poczekam bo maszyna jest we włoskim serwisie :/

poza tym nic nowego, ciągle nie dorobilismy sie mebli do sypialni :/

Gabrysia - zabawy na śniegu z dzieciaki to mega fun....samej by mi sie nie chciało...a nie ma to jak zrobić orła na ziemi :D

buuu a ja nadal czekam na odp. odnosnie płytek :)

Gość adiqq
mea chyba jest rybką.....i co mnie dziwi bo ja też :D

Monika zaklej sobie tą jedyneczke na klawiaturze :p zrobisz wszystkim dobrze :D

już kiedyś pisałem, ale powtórzę - znak zodiaku to tylko położenie słońca w naszym horoskopie...a ważne też są Ascendent,planety/znaki dominujące itp, itd - znak zodiaku jest tylko jednym z wielu czynników - np. ja zodiakalny skorpion, mam dominujący znak Wagi,a wredna natura skorpionia jest dopiero na drugim planie :p