GabrysiaBP 17.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 z innej beczki czy wiecie gdzie w Rybniku można kupić bilety na Gunses Roses?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 17.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Gabi w Empiku nie mają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.01.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Nie wiem,nie byłam tam.Pomyślałam,że może ktoś wie,bo koleżanka z daleka prosiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 na rybnik.com.pl podają ze w Rybnickim Centrum Kultury mają być dostępne ja głosowałam za Stingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 gabrysia ja tez mam czas chodzic z dzieckiem na sanki !! wcale telewizja mi tego nie ogranicza!!! ale nei powiem jestesmy /zwlaszcza moj maz/ mega skreceni na punkcie elektroniki wszelakiej - a do arturo pilam bo kilka postow wyzej pisal ze ma 3 telewizory !! majac tyle odbiornikow odgornie pomyslalabym o pociagnieciu im niezbednych kabli b o po co robic syf potem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 mea ty na co dzień też tak krzyczysz jak w postach ? wykrzykniki to chyba zamiast spacji ci sie wbijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Gosia 17.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 z innej beczki czy wiecie gdzie w Rybniku można kupić bilety na Gunses Roses?? Może być tak, że tych biletów nie kupisz. Istnieje duża szansa, iż Gunsi w Rybniku nie zagrają. Dlaczego? Dociekliwym podpowiem tylko tyle : Barcelona. I nie żebym się cieszył bo chciałem się wybrać. Oby moje informacje się nie sprawdziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.01.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dziękuję Tomek,ale ja to w ogóle nie jestem w temacie,czy mają grać czy nie.Tylko koleżanka prosiła mnie,żebym jej sprawdziłą gdzie można kupić a mnie się nie chce po Rybniku latać (zwłaszcza w taką pogodę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 mea ty na co dzień też tak krzyczysz jak w postach ? wykrzykniki to chyba zamiast spacji ci sie wbijają ogolnie jestem krzykliwa to fakt ale w tym wypadku bylo to jak najbardziej zamierzone bo to bylo do mnie uderzenie ze siedze przy tv zamiast isc z dzieckiem na spacer !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ale ty cały czas piszesz w ten sposób nikt do ciebie nie bije....Gabrysia po prostu ma inne podejście do życia i inne zainteresowania...no i 3 dzieci... właśnie - bliźniaki to kolejna zaleta - bawią się ze sobą i nie potrzebuja kompa, PS i rodziców też rzadziej angażują ale syna Twojego Gabrysiu to bym zaprosiła do siebie zeby pokazał mojemu że bez kompa też można sie dobrze bawić...ile ma lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 17.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam poszukuję dobrej, przede wszystkim sprawdzonej ekipy od montażu paneli z okoli Rybnika, Żor, Jastrzębia, albo namiaru na sklep w którym w cenie paneli jest montaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 17.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Katka na Żorskiej za Praktikerem przed światłami z ulicą Brzezinską po prawej stronie jest taka mała budka tam w cenie panelu masz montaż podobno dobrze robią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 17.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ale ty cały czas piszesz w ten sposób święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.01.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 no to musicie sie przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 18.01.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hmm Mea czy Ty przypadkiem nie jesteś wodnikiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 18.01.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hmm Mea czy Ty przypadkiem nie jesteś wodnikiem ?? jak dla mnie to raczej wygląda na znak Barana (chociaż znam kilku wodników i też mają takie ciągotki ) i widzicie co te górnictwo z ludzmi robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 18.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Katka na Żorskiej za Praktikerem przed światłami z ulicą Brzezinską po prawej stronie jest taka mała budka tam w cenie panelu masz montaż podobno dobrze robią ? Potwierdzam, u mnie montaż paneli w czterech pomieszczeniach wraz z listwami ok 50m2 - 3,5 godz! szybko, sprawnie i ceny bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 mea chyba jest rybką.....i co mnie dziwi bo ja też Monika zaklej sobie tą jedyneczke na klawiaturze zrobisz wszystkim dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 18.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 zaglądam zrobie jakies nowe fotki jak bedzie zmiana dekoracji czyli zniknie swiąteczna mam już wreszcie moje lasy brzozowe w korytarzu, niestety jest problem z drzwiami wiec dostalismy tymczasowe zwykłe szklane w jakieś tam maki...ale od razu czuc ze w wiatrołapie jest chłodniej więc dużo dają a na moje brzozy poczekam bo maszyna jest we włoskim serwisie :/ poza tym nic nowego, ciągle nie dorobilismy sie mebli do sypialni :/ Gabrysia - zabawy na śniegu z dzieciaki to mega fun....samej by mi sie nie chciało...a nie ma to jak zrobić orła na ziemi buuu a ja nadal czekam na odp. odnosnie płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 18.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 mea chyba jest rybką.....i co mnie dziwi bo ja też Monika zaklej sobie tą jedyneczke na klawiaturze zrobisz wszystkim dobrze już kiedyś pisałem, ale powtórzę - znak zodiaku to tylko położenie słońca w naszym horoskopie...a ważne też są Ascendent,planety/znaki dominujące itp, itd - znak zodiaku jest tylko jednym z wielu czynników - np. ja zodiakalny skorpion, mam dominujący znak Wagi,a wredna natura skorpionia jest dopiero na drugim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts