netmar 18.01.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ...- np. ja zodiakalny skorpion, mam dominujący znak Wagi,a wredna natura skorpionia jest dopiero na drugim planie ha ha wiem cos o tym mam meza skorpiona zapewne typowy skorpion doda jeszcze jedna ważną zaletę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ha ha wiem cos o tym mam meza skorpiona zapewne typowy skorpion doda jeszcze jedna ważną zaletę ... Zadlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.01.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 mea chyba jest rybką.....i co mnie dziwi bo ja też Monika zaklej sobie tą jedyneczke na klawiaturze zrobisz wszystkim dobrze ale mnei tak jest dobrze !!! nie macie innego wyjscia jak sie przyzwyczaic a i owszem dobrze pamietasz zem ryba - ponoc bardzo typowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 adiqq jesli o dol chodzi - dzis sie dowiedzialam ze narazie na dol nie wroce do czasu jak z kolanem bedzie zupelnie dobrze ... ubolewam tak ja jak i moj new dyrektor ... dzis mnie spotkal jak na chwile pojechalam na kopalnie i mi mowil - kto teraz bedzie tych chlopow sprowadzal do pionu jak mnie tam nie bedzie !!! ogolnie to jestem zla i przybita bo ja cholernie ta czesc mojej pracy lubie ... ale takie zycie ... na l4 wiecznie siedziec sie nie da /mimo ze bardzo mi z tym dobrze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 buuu a ja nadal czekam na odp. odnosnie płytek umknęlo mi w czasie świateczno-noworocznych życzeń prosze już nadrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 18.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Pati,ależ bardzo proszę bierz mojego Tomka choćby już.W czerwcu skończy 12 lat i właśnie wrócił ze szkoły,zjadł i tyle go widzieli.Na sanki poleciał.Adiqq to ja tej Twojej drugiej natury nie poznałam,taki suuuper spokojny facet jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ne wiecie gdzie u nas tanio dalo by sie kupic zasilacz do laptopa ?? padl mi chyba w toshibie i mam lipe bo zaraz mi komp wyrabie i zostane bez /a to zakrawa na tragedie!!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.01.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no i w koncu mamy zime wiec moze wrucimy do tematu termowizji ?? kto bylby zainteresowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ne wiecie gdzie u nas tanio dalo by sie kupic zasilacz do laptopa ?? padl mi chyba w toshibie i mam lipe bo zaraz mi komp wyrabie i zostane bez /a to zakrawa na tragedie!!!/ Najtaniej najszybciej allegro.. Poszukaj - o ile kojarze jak ostatnio kupowalem zasilke do lapa to byl jeden gosc z rybnika co tym handlowal A jak nawet nie to dopiero 10.55 - byle dobry sprzedawca i na jutro bedziesz miala z dostawa do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 udalo mi sie zamiennik kupic za 34zl ... el viva allegro .... dostalam je na wrebowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.01.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 jeszcze mialam wam napisac - mam do sprzedania kubel na smieci 120L zakupiony pol roku temu w transgorze ... cena nowki to 135zl ... o uzywce mozna rozmawiac przyda sie jak ktos zamierza taki wlasnie wywozic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 czy u was też tak słychać jak śnieg z dachu zjeżdża ? jakby duchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 czy u was też tak słychać jak śnieg z dachu zjeżdża ? jakby duchy U mnie na szczescie jeszcze nie zjezdza. Bo jak zjezdza to znaczy ze slabo ocieplone ;D Ogolnie to teraz jest idealny moment zeby sprawdzic i porownac jakosc wykonanej izolacji dachu - poprostu spojrzec na swoj i sasiadow dachy. U mnie caly bielutki, tylko na oknach zjechal. U jednego sasiada podobnie. U innego (tego co nie lubie ha ha) juz prawie caly czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 jak ma sie trzymac jak jest temperatura na plusie a dachówka śliska jak lustro...zjeżdza partiami tym bardziej ze płotków nie mam i nie ma sie na czym opierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.01.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 jak ma sie trzymac jak jest temperatura na plusie a dachówka śliska jak lustro...zjeżdza partiami tym bardziej ze płotków nie mam i nie ma sie na czym opierać Trzeba porownac z sasiadami, u mnie caly czas okolice zera wiec sie jeszcze trzyma tylko poprostu sie niektorym (sasiadowi) topi z powodu slabej izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ale to jeszcze nic nie znaczy złego ze słaba izolacja.....u mnie po prostu póki co jej w ogóle nie ma, leży na stropie a przestrzeń od sufitu do dachu działa jak wiatrołap no i dachówka gładka.....z cementowej tak nie pojedzie gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ale to jeszcze nic nie znaczy złego ze słaba izolacja.....u mnie po prostu póki co jej w ogóle nie ma, leży na stropie a przestrzeń od sufitu do dachu działa jak wiatrołap No to na calej gorze powinna byc temperatura jak na zewnatrz Jezeli dostaje sie tam cieplo z parteru i topi snieg - to znaczy ze slabo zaizolowane. Nie mowie ze tak jest u Ciebie bo jak macie temperatury powyzej zera no to nie ma bata zeby sie nie stopila i nie zjechala no i dachówka gładka.....z cementowej tak nie pojedzie gładko Ja tez mam gladziutka ceramiczna I chyba wiekszy kat nachylenia dachu (36st). Przed chwila wrocilem z zakupow i u sasiada juz prawie sniegu nie ma (yeah!). U mnie dalej bialo Ile to radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 u nas snieg leci partiami !! z przodu nad wejsciem sa drabinki wiec tam lezy ale na duzych polaciach juz wczoraj pospadalo !! no i dzis w ciagu dnia 2 na plusie i deszcz wiec nie ma szans zeby to takie ciezkie sie na dachu utrzymalo !! a odglosy ... hmmm kilka razy zastanawialam sie co jest grane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.01.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie stresować się. Ja nie grzeje a snieg zjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 20.01.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 bdan - Ty to masz dopiero ocieplone - tak ocieplone że aż się grzeje :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts