Gingeros 20.01.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Mam pytanko czy ktoś z was korzystał z firmy BioEko z Wodzisławia ? - i jakie są opinie ? jeśli ktokolwiek się zetknął z Tą firmą proszę o info na prv z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 20.01.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 no jak jest dodatnia temperatura, to będzie zjezdząć, nie ma bata.... ja to mam jakieś skrzywienie na tym punkcie, zawsze obserwuję dachy jak jest ujemna temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Mam pytanko czy ktoś z was korzystał z firmy BioEko z Wodzisławia ? - i jakie są opinie ? jeśli ktokolwiek się zetknął z Tą firmą proszę o info na prv z góry dzięki Chcesz brac oczyszczalnie drenazowa? Jezeli tak to daruj sobie - kosztuje kupe kasy a to jest rozwiazanie ktore sie zwyczajnie nie sprawdza, no chyba ze faktycznie masz piasek jak na pustyni w ktory wszystko idealnie wsiaka. Zainteresuj sie lepiej oczyszczalniami biologicznymi - kosztuja podobnie, zajmuja znacznie mniej miejsca i one rzeczywiscie oczyszczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 my dzis z mariuszem robimy pomiary ile co nam zjada pradu !! i kurde chyba czas zaczac oszczedzanie !! na pierwszy ogien poszly stanbaye np w PS3 /80W!!!!!!!!!!!!/ czy nieuzywanych telewizorach /u tesciowej jak jej nie ma, w sypialni gdzie narazie jest tylko dvd wlaczane sporadycznie/ ... sukcesywnie bedziemy wymieniac zarowki ze zwyklych 40-60 na energooszczedne !! sprawdzalismy w lampce - zarowka philipsa opisana jest na 5W a na mierniku wykazuje 4W piec weglowy przetestujemy tak w ciagu nocy - zeby miec jakas wartosc usredniona bo jak idzie podajnik to jest 600W a jak same pompki i wentylator to kolo 100W ... tv dekoder i amplituner biora przy pelnej pracy 150W /tez duzo !!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.01.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jakie kupowialiście grzejniki łazienkowe i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ja szukalam po sieci ... i patrzylam wlasciwie tylko na wyglad !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.01.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jakie kupowialiście grzejniki łazienkowe i gdzie? Ja swojego kupilem w castoramie bo byl jedyny jaki mi sie podobal (plaskie, prostokatne zeberka) - kosztowal cos 450 pln. Na moc zupelnie nie patrzylem - do ogrzewania mam podlogowke, drabinka sluzy tylko do powieszenia recznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 macie białe czy srebrne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 macie białe czy srebrne? Biale. Mam biale umywalki, biale kible, bialy przycisk geberita. Srebrnym mowie stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ja mam jeden bialy a drugi srebrny chromowany ... mam chromowany przycisk do geberita, rame prysznica, dodatki na umywalke ... bialego juz mialam wystarczajaca ilosc /kafle, umywalka i kibelek :)/ no i na czas niemania lustra grzejniczek mi go zastepowal poniekad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 20.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jakie kupowialiście grzejniki łazienkowe i gdzie? hej, Ja mam jeden Purmo, jeden Emax(?), oba kupione przez instalatora. Oczywiscie biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 20.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 jakie kupowialiście grzejniki łazienkowe i gdzie? Na Allegro oczywiście.Ja wybrałem taki : http://allegro.pl/terma-technologie-dexter-pro-860-x-600-silver-mat-i2066439044.html Wszystko ma w komplecie i zamaskowane i jest w w kolorze srebny mat. a jeśli chcesz coś naprawdę taniego to firma steplan http://allegro.pl/grzejnik-lazienkowy-stelpan-1000-500-chrom-luk-i2046073590.html. ja mam od nich 2szt grzejników płytowych do garażu-fungują super.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 20.01.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Szukam rzeczoznawcę od montażu okien.Ma ktoś namiary?Zastanawiam się czy nie pozwać Kol-daru.3 razy poprawiali mi taśmy z soudalu i dalej jest do d..y.A teraz okno tarasow porawiali -cała rama u góry latała.dali dodoatkowe kotły i zapiankowali ale już od środka nie poprawili listw przyokiennych-można je sobie wyciągnąć.Chyba moja cierpliwość się kończy od roku uprzejmie proszę o poprawki i za każdym razem jest poprawka spartaczona.A to chyba nic trudnego zapiankować i uciąć równo z ramą piankę i przykleić taśmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 OK u mnie wlasnie dzisiaj zaczal zjezdzac snieg - kiedys mnie to do zawalu doprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 20.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Szukam rzeczoznawcę od montażu okien.Ma ktoś namiary?Zastanawiam się czy nie pozwać Kol-daru.3 razy poprawiali mi taśmy z soudalu i dalej jest do d..y.A teraz okno tarasow porawiali -cała rama u góry latała.dali dodoatkowe kotły i zapiankowali ale już od środka nie poprawili listw przyokiennych-można je sobie wyciągnąć.Chyba moja cierpliwość się kończy od roku uprzejmie proszę o poprawki i za każdym razem jest poprawka spartaczona.A to chyba nic trudnego zapiankować i uciąć równo z ramą piankę i przykleić taśmę? o ja cie nie przepraszam ... moje wyrazy wspolczucia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 My mamy dwa grzejniki srebrny mat enix,kupione na allegro,z odbiorem osobistym w Mikołowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.01.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O co kaman z tym śniegiem?U nas zjeźdża i tak wali,że parę razy serce już zamarło,ale co ma nie zjeźdżać przy dodatnich temperaturach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 O co kaman z tym śniegiem?U nas zjeźdża i tak wali,że parę razy serce już zamarło,ale co ma nie zjeźdżać przy dodatnich temperaturach?? przy dodatnich musi zjechac - grawitacja przy ujemnich ma nie zjechac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.01.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Srebrnym mowie stanowcze NIE Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts