DagaAdam 20.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dlaczego? Tylko i wylacznie rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 srebrne podobno słabiej grzeją przy tej samej mocyja brałam w Purmo ale prosto od producenta....miał byc jeden srebrny drugi biały, przyszły oba białe i też jest ok bo na białych płytkach nie rzuca sie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Moje srebrne są gorące,że w dupe parzą,więc mocniejszych mi nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Gabrysiu...bo grzejniki montuje sie na ścianie a nie na sedesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Gabrysiu...bo grzejniki montuje sie na ścianie a nie na sedesie Ale jak to przyjemnie dupeczką przejechać po ciepłym grzejniczku w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 moje grzeja tylko "na zyczenie" jak trzeba ciuchy wysuszyc po sniegu albo recznik po kapieli /choc nie zawsze bo rozwieszony na zimnym schnie w mgnieniu oka!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 20.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 bdan kto Wam robił projekt wentylacji mechanicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ale jak to przyjemnie dupeczką przejechać po ciepłym grzejniczku w łazience no co ty...chyba spróbuje ale to bedzie karkołomny wyczyn :D generalnie podobne odczucia mam siadając na podłodze w łazience u mnie służy do szybkiego podsuszania skarpetek mojego M. ...jak zapomnę to tylko mikrowela mu zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 u mnie służy do szybkiego podsuszania skarpetek mojego M. ...jak zapomnę to tylko mikrowela mu zostaje motywu z mikrowela nie znalam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 potrzeba metodą wynalazków nie dość że dosuszy to jeszcze zdezynfekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 20.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Pati zostawilam zapytanie na rybnickich meblach kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Pati zostawilam zapytanie na rybnickich meblach kuchennych nie moge znaleźć gdzie to było a wiem bo pisałam i nie mam w subskrybcji a o co chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 21.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 nie moge znaleźć gdzie to było a wiem bo pisałam i nie mam w subskrybcji a o co chodzi ?? pytałam się czy ten Twoj kumpel z BRW to A.K?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 pytałam się czy ten Twoj kumpel z BRW to A.K?? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Pati zostawilam zapytanie na rybnickich meblach kuchennych co to za rybnickie meble kuchenne ?? nie wiem czy juz was sie pytalam ale czy ktos nie zna przypadkiem dobrego i taniego tapicera w rybniku ?? musze wytapicerowac krzesla najlepeij jakas ekoskora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 21.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 bdan kto Wam robił projekt wentylacji mechanicznej? 667 684 478 Damian Siwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 21.01.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 koleżanka zwróciła mi uwagę na kocioł CO firmy Berski. http://www.berski.pl/index.phpktoś zna tego producenta? Czemu jest tak tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 koleżanka zwróciła mi uwagę na kocioł CO firmy Berski. http://www.berski.pl/index.php ktoś zna tego producenta? Czemu jest tak tanio? sporo o kotlach czytalam i pierwszy raz slysze taka nazwe ... polowalabym w cos sprawdzonego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 21.01.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja odnośnie spadajacego śniegu. Czy komuś ten śnieg spada bezpośrednio z dachu na taras?. Bo ja tak właśnie mam i dopiero teraz zdałem sobie z tego sprawe. Czy płytki na tarasie nie popekają pod tym ciężarem?.Pytam , bo choć jeszcze nie zrobiony , to śnieg leci właśnie prosto na przyszły taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja odnośnie spadajacego śniegu. Czy komuś ten śnieg spada bezpośrednio z dachu na taras?. Bo ja tak właśnie mam i dopiero teraz zdałem sobie z tego sprawe. Czy płytki na tarasie nie popekają pod tym ciężarem?.Pytam , bo choć jeszcze nie zrobiony , to śnieg leci właśnie prosto na przyszły taras mi sie wydaje ze nie powinno byc klopotu - mi tez leci na taras ... no ale jak masz obiekcje to zamontuj drabinki nad tarasem - my mamy nad wejsciem i tam nam nie leci ... chociaz nie wiem jaki bedzie efekt jak to zmarznie - czy nie pokrzywi drabinek ?? ale sasiad ma tez drabinki i tez sie snieg nie zsuwa ale jakos sie pomalutku topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts