bdan 27.01.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mozesz pokazać ten szary z Magnata i jaka to konkretnie nazwa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 27.01.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 moze i tak ale jak widac sa MOIM ZDANIEM lepsze farby dla "niefachowcow" ktore wybaczaja bledy i takie ktore tego nie robia ... Dobrze godo polac jej A co do magnata mnie zdraznilo ze wystarczy walek z jak najkrotszym wlosem i efekt spoko, ale wezcie z dluzszym i jak to kiedys mowil moj syn "bam". A i malowalem Tikkurila tez fajna farba, ale cena za pelen mat masakra a seria optiva mi sie nie podoba (a tylko ona ma ludzka cene) swieci sie jak psu cojones. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 27.01.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jako ze zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc pytanie- Otwór okienny szerokości 3,20 .Okna otwierane w tym ruchomy słupek. Podzielić na trzy kwatery po 1,05 ( obawa za ciężkie okna i przy otwieraniu mogą opadać) czy jednak cztery kwatery po 0,80 ( obawa się że będą wąskie) Aha jakie macie doświadczenia z montażem u Konska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.01.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Konsek już chyba nie działa, przynajmniej takiego meila dostałem od jego sprzedawcy z Żor (jak chcesz, to podaj adres email, może być na priv, to ci go prześlę).105cm to na pewno nadal za dużo? Po jakimś wymiarze te ciężary drastycznie rosną, ale 80 to już faktycznie trochę wąsko. Niech ci wycenią wszystkie trzy opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 u nas też szary z magnata....okazał sie idealny wymalowałam nim pół kuchni i prawie cały salon mam już koszmarne ślady paluchów wiec wkrótce zrobimy test zmywalności póki co zmywałam dekoral fashion i zeszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 27.01.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Konsek już chyba nie działa, przynajmniej takiego meila dostałem od jego sprzedawcy z Żor (jak chcesz, to podaj adres email, może być na priv, to ci go prześlę). 105cm to na pewno nadal za dużo? Po jakimś wymiarze te ciężary drastycznie rosną, ale 80 to już faktycznie trochę wąsko. Niech ci wycenią wszystkie trzy opcje. Jeśli możesz przesli mi na priv. Nastawiałem się na Konska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.01.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jako ze zawsze mogę liczyć na Waszą pomoc pytanie- Otwór okienny szerokości 3,20 .Okna otwierane w tym ruchomy słupek. Podzielić na trzy kwatery po 1,05 ( obawa za ciężkie okna i przy otwieraniu mogą opadać) czy jednak cztery kwatery po 0,80 ( obawa się że będą wąskie) Aha jakie macie doświadczenia z montażem u Konska ? nie decyduj się na metrowe okna bo będziesz klac bdan sprawdze kolor wieczorem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 27.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 czy ktoś wie ile teraz kosztuje 1m2 pucówki cementowo-wapiennej??? i kogo polecacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tołdi84 27.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 czy ktoś wie ile teraz kosztuje 1m2 pucówki cementowo-wapiennej??? i kogo polecacie ??? Czesc w zeszłym roku u mojego kolegi tynkowała firma z Jejkowic tzw. Mandrysz i wtedy wzieli mu 18 złm2 oklejanie narozniki i obsadzenie parapetów itp na gotowo miał tam dwie poprawki ale zrobli tak jak chciał i wszystko ok. Słyszałem ze maja teraz promocje ZIMOWĄ oferuja sie w radiu 90FM ze tynki za 13 zł m2 ale czy z materiałem to nie wiem ????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tołdi84 27.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam wszystkich a ja bym poprosił o namiary na tartak gdzie mozna kupic dobra tania ;)więźbe ???? moze byc na forum lub priv pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 27.01.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ma ktoś może okna balkonowe lub tarasowe o szerkosci 80 cm skrzydło?Chodzi mi o to jak wyglada czy nie jest za waskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 27.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ma ktoś może okna balkonowe lub tarasowe o szerkosci 80 cm skrzydło?Chodzi mi o to jak wyglada czy nie jest za waskie. 80 - tki to ja mam teraz w mieszkaniu przy wyjściu na balkon i wg mnie są za wąskie. Dlatego w budowanym domu dałem min. 90 -tki skrzydła i kwestia tylko będzie czy otwieralne z ruchomym słupkiem czy przesuwne HS ale z normalnym progiem. Nie chcemy nisko progowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 27.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 no właśnie podzwoniłem po firmach i się okazuje wielką rozpiętość mają od 12 zł do 30 .... a mnie pomału tynkowanie czka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.01.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ma ktoś może okna balkonowe lub tarasowe o szerkosci 80 cm skrzydło?Chodzi mi o to jak wyglada czy nie jest za waskie. ja mam kilka 90-tek - pojedyncze i podwójne...nie wyobrażam sobie węższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.01.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jeżeli chodzi o ten jasno-szary z magnata to chyba się nazywa srebrzysty granit.Mamy go bardzo dużo w domu,testy szorowania przechodzi w każdą sobotę i dalej jestem mega zadowolona.Wybierając jeszcze raz farby na pewno wybrałabym magnata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 27.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ja mam kilka 90-tek - pojedyncze i podwójne...nie wyobrażam sobie węższych No to zadaliscie mi klina .Mam otwór 3,20 chciałem cztery 80-tki otwierane z ruchomym słupkiem .Tak że po otwarciu bede miał 160 cm. Ale wizualnie boje się że będzie głupio wygladało.A może dać dwa fixy 70 -tki a na srodku 90-tki z ruchomym słupkiem?Bedzie gorzej czy lepiej? Natomiast okno balkonowe u góry to też nieprzemyślałem bo mam otwór 2 metry.Cha i wyjdą mi z kolei dwie kwatery po 1 metrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.01.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No to zadaliscie mi klina .Mam otwór 3,20 chciałem cztery 80-tki otwierane z ruchomym słupkiem .Tak że po otwarciu bede miał 160 cm. Ale wizualnie boje się że będzie głupio wygladało.A może dać dwa fixy 70 -tki a na srodku 90-tki z ruchomym słupkiem?Bedzie gorzej czy lepiej? Natomiast okno balkonowe u góry to też nieprzemyślałem bo mam otwór 2 metry.Cha i wyjdą mi z kolei dwie kwatery po 1 metrze. a może 2x75 fix i 2x85 otwierane przy 70-tkach to szyby bedzie tyle co nic, tyle że przy fixach rama może byc ciensza wiec wizualnie powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 mi sie ten pomysl z fixami podoba ... i czemu mowisz ze 160 wejscie na taras to malo ?? ja mam tyle i mi sie wydaje ze jest zarabiscie duuuuuzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 27.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ma ktoś może okna balkonowe lub tarasowe o szerkosci 80 cm skrzydło?Chodzi mi o to jak wyglada czy nie jest za waskie. u nas będą drzwi tarasowe 140 szerokie (2 skrzydła po 70cm z ruchomym słupkiem) a po bokach fixy 140 cm szerokie jak dla nas to 70 cm skrzydło ok,bo i tak przy korzystaniu z tarasu latem oba skrzydła będą otwarte, a w sypialni mamy drzwi 130 szerokie ( 2 po 65cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 jaką szerokość ma szyba w tych drzwiach 65? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts