GabrysiaBP 10.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No nareszcie jakieś poruszenie się zrobiło.Tak myślałam Ewa,że się feriujecie.Pozdrawiam również.Chłop na indukcji to nawet jajca rozsadzi.Ah Ci faceci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.02.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 My tez sie feriujemy wiec tylko wpadam raz dziennie sprzet agd kupowany w neo24 i electroworld bosch teka i samsung. Temp w domu ustawiona na 17 i nastepny zasyp za 10 dni ale powoli wracamy wiec przestawiamy juz jutro na 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 11.02.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 hehe a ja dzis dostalam moj certyfikat energatyczny ... wyszlo mi 52,5 - dobry wynik ?? przypomnijcie ile mieliscie ?? 48,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 to co na świadectwie bardzo często nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością....OZC prawdę ci powie....ŚE to tylko konieczny papierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 musze jeszcze do goscia zadzwonic bo mi policzyl ogrzewana piwnice !! i jeszcze kilka bzdurek do poprawki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Mea to ja nałogowiec coca-coli a Ty mnie nie poczęstowałaś ..no wieszNa ŚE coś ok.42 mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Mea to ja nałogowiec coca-coli a Ty mnie nie poczęstowałaś ..no wiesz Na ŚE coś ok.42 mamy to lepiej niż przyzwoicie ale tak jak pisałem wyżej...ŚE to tylko papierek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 11.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 witamgeberity montujemy przed tynkami czy po?na coś szczególnego zwracać uwagę przy kupnie geberitów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 11.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 witam geberity montujemy przed tynkami czy po? na coś szczególnego zwracać uwagę przy kupnie geberitów? 1. Wg mnie to po tynkach. 2. Na to jakie knefle do spłuczki do danego geberitu są dostepne? Możesz kupić geberit gdzie będą tylko 2 rodzaje knefli do wyboru i żaden nie spodoba się twojej żonie. a wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 11.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 to lepiej niż przyzwoicie ale tak jak pisałem wyżej...ŚE to tylko papierek.... Zgadzam się to tylko świstek papieru wkładany w młyn biurokracji coby niektórzy w tym kraju mieli co robić. Tylko OZC prawdę ci powie o twoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 11.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 2. Na to jakie knefle do spłuczki do danego geberitu są dostepne? Możesz kupić geberit gdzie będą tylko 2 rodzaje knefli do wyboru i żaden nie spodoba się twojej żonie. a wtedy Im będę miała mniej do wyboru, tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 1. Wg mnie to po tynkach. 2. Na to jakie knefle do spłuczki do danego geberitu są dostepne? Możesz kupić geberit gdzie będą tylko 2 rodzaje knefli do wyboru i żaden nie spodoba się twojej żonie. a wtedy Ad 1 - wg mnie przed tynkami bo zrobisz juz podlaczenie wody i schowasz co trzeba w tynku ... no i to samo z kanaliza ... Ad 2 - sa geberity basic gdzie sa zywcem 3 typy delta przyciskow za srednio 130 zl od sztuki a sa pozostale do ktorych pasuje duzo przyciskow sigma za srednio 300 za sztuke /zarowno geberity jak i przyciski sa drozsze a w ogolnym rozrachunku roznic nie ma wiele :)/ jak zalozycie ze chcecie tansze a jednak geberity nie z innych nonamow to polecam jednak basici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 potwierdzam - Basici są fajne, jeszcze na głowe nie upadłam zeby kupowac przycisk do wc za 300 czy nawet 500 zł, mam dwa podwóne - biały z kółkami i chrom z kwadracikami - wyglądają porządnie i takie mają być i nic poza tym a poza tym - wrociliśmy - home sweet home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 No nareszcie jakieś poruszenie się zrobiło.Tak myślałam Ewa,że się feriujecie.Pozdrawiam również.Chłop na indukcji to nawet jajca rozsadzi.Ah Ci faceci..... No przynajmniej próbuje, mój sie nie tyka bo "nie umie obsługiwać" Wrócilismy i wiecie co, wszędzie fajnie , a w domu najlepiej. Dał nam popalić ten mróz na górkach, oj dał, brrrrrrrrrrrrrrr jak było zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 11.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Dał nam popalić ten mróz na górkach, oj dał, brrrrrrrrrrrrrrr jak było zimno. Teraz trzeba zapalić w piecu zamiast nastawić na sterowniku 22st.C Wrócilismy i wiecie co, wszędzie fajnie , a w domu najlepiej. A tutaj się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Teraz trzeba zapalić w piecu zamiast nastawić na sterowniku 22st.C w jakim piecu napalić ? piece nastawia się zdalnie na 24 i już.....wystarczy zrobić zapas opału przed wyjazdem a co do "w domu najlepiej " to też sie zgadzam zreszta napisałam to powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wrócilismy i wiecie co, wszędzie fajnie , a w domu najlepiej. Dał nam popalić ten mróz na górkach, oj dał, brrrrrrrrrrrrrrr jak było zimno. my wytrzymaliśmy jeden dzień na powietrzu....lodowate powietrze mroziło włoski w nosie .....reszte przesiedzieliśmy w Aquaparkach, najlepiej wypadł ten w Bukowinie, jak coś to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 11.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 O też polecam,też termy w Bukowinie.Ps.chyba jednak na głowę upadłam,bo za moje przyciski do geberitów dałam po 3 stówy i to z duuuuuużym rabatem.Nie mam basiców tylko normalne geberity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Teraz trzeba zapalić w piecu zamiast nastawić na sterowniku 22st.C Mi chyba mózg zamarzł bo nijak nie rozumiem co do mnie mówisz Co zapalic i gdzie zapalić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts