Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Gość adiqq
Adrian jak u Ciebie z droga - ja musialem dzisiaj o 6 wstac zeby zonce odsniezyc wyjazd - przy garazu nawialo 60cm sniegu :) :) ~20mb mam odniezania i pol godziny zeszlo. Jedziesz od rana z szufla ?? ;)

żona na szczęście dała radę rano wyjechać....na ostrym gazie tyłem w tym głebokim śniegu, a potem z górki to już się wykulała...no ale 1,5h odśnieżałem cały śnieg...niektóre nawiane zaspy to faktycznie po pół metra miały :D

Wczoraj wieczorem jak wracałem z pracy, to też ledwo ledwo pod górkę wjechałem, ale najważniejsze że dałem radę :D

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

heja,

mam prosbe dla osob ktore uporaly sie z oddaniem domu juz, jakbyscie mogli wrzucic do namiarow fachowca od zaswiadczen energetycznych. Bylo to wiele razy omawiane ale na gl tym forum ciezko to potem znalez ... A ja jestem wlasnie w potrzebie znalezienia takiego fachowca:D

dzieki

Polecam mojego bardzo dobrego znajomego Marcin tel. 505 988 038 (Rybnik i okolice)

Świadectwa robi bardzo rzetelnie i mogę z czystym sumieniem polecić.

Zadzwoń i powiedz że masz namiar od Artura z forum - na pewno się jakiś rabacik znajdzie :-)

heja,

mam prosbe dla osob ktore uporaly sie z oddaniem domu juz, jakbyscie mogli wrzucic do namiarow fachowca od zaswiadczen energetycznych. Bylo to wiele razy omawiane ale na gl tym forum ciezko to potem znalez ... A ja jestem wlasnie w potrzebie znalezienia takiego fachowca:D

dzieki

http://allegro.pl/swiadectwo-energetyczne-pelny-zakres-w-cenie-i2124546838.html

ja stargowalam jeszcze dyszke :)

Moi chłopcy wczoraj wieczorkiem jechali z szuflami,a przez noc znowu tyyyyyle napadało.My mamy ze 150 metrów do odśnieżenia,masakra.No,ale ja tam nie odśnieżam.Dzisiaj jeszcze służbówką pandzią dałam radę,na pełnym gazie jak jepeem normalnie.Fajnie było.A kuzynka przyjechała i się zakopała,i musiałam ją odkopywać.

Odnośnie okien to wiecie SZCZERZE ODRADZAM AP ŻORY

Właśnie mój kumpel miał już taki przypadek że nie chcieli odebrać budynku do użytku z powodu świadectwa jakie ktoś se kupił na allegro.

Gość razem ze świadectwem nie dostarczył swoich uprawnień itp. i był problem. Potem jest 14 dni na uzupełnienie dokumentów i gość od którego kupił świadectwo się nie odzywał i musiał ponownie drugi raz robić świadectwo u kumpla tu na miejscu.

Właśnie mój kumpel miał już taki przypadek że nie chcieli odebrać budynku do użytku z powodu świadectwa jakie ktoś se kupił na allegro.

Gość razem ze świadectwem nie dostarczył swoich uprawnień itp. i był problem. Potem jest 14 dni na uzupełnienie dokumentów i gość od którego kupił świadectwo się nie odzywał i musiał ponownie drugi raz robić świadectwo u kumpla tu na miejscu.

Ja i moj sasiad robilismy na allegro - login "hermanowski" (moze ma inny ale tak ma na nazwisko na pewno) - jakos 120 pln, teraz nawet 70-80 pln. Komplet uprawnien, ksera dyplomow, wszystko na papierze + CD. Zadnych problemow z odbiorem :)

My też robiliśmy u hermanowskiego z polecenia Adama zresztą i dom mamy już oddany.Już nawet podatek dostaliśmy.

A z odśnieżaniem dzisiaj masakra,jakiś taki zbity już się ten śnieg zrobił,ja się zakopałam i machałam łopatą pół godziny,a teraz właśnie listonosz się zakopał.Użyczyłam mu łopaty i dałam wizytówkę co by następnym razem nie wjeźdżał tylko sygnała puścił.

Mapa powykonawcza geodezyjna 400 zł,dostałam rabat,bo taki miałam zapowiedziany na początku,że jak wszystko zrobię u niego to na koniec będzie rabat.