Gość adiqq 16.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Adrian jak u Ciebie z droga - ja musialem dzisiaj o 6 wstac zeby zonce odsniezyc wyjazd - przy garazu nawialo 60cm sniegu :) ~20mb mam odniezania i pol godziny zeszlo. Jedziesz od rana z szufla ?? żona na szczęście dała radę rano wyjechać....na ostrym gazie tyłem w tym głebokim śniegu, a potem z górki to już się wykulała...no ale 1,5h odśnieżałem cały śnieg...niektóre nawiane zaspy to faktycznie po pół metra miały Wczoraj wieczorem jak wracałem z pracy, to też ledwo ledwo pod górkę wjechałem, ale najważniejsze że dałem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 16.02.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 heja, mam prosbe dla osob ktore uporaly sie z oddaniem domu juz, jakbyscie mogli wrzucic do namiarow fachowca od zaswiadczen energetycznych. Bylo to wiele razy omawiane ale na gl tym forum ciezko to potem znalez ... A ja jestem wlasnie w potrzebie znalezienia takiego fachowca:Ddzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureks 16.02.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 heja, mam prosbe dla osob ktore uporaly sie z oddaniem domu juz, jakbyscie mogli wrzucic do namiarow fachowca od zaswiadczen energetycznych. Bylo to wiele razy omawiane ale na gl tym forum ciezko to potem znalez ... A ja jestem wlasnie w potrzebie znalezienia takiego fachowca:D dzieki Polecam mojego bardzo dobrego znajomego Marcin tel. 505 988 038 (Rybnik i okolice) Świadectwa robi bardzo rzetelnie i mogę z czystym sumieniem polecić. Zadzwoń i powiedz że masz namiar od Artura z forum - na pewno się jakiś rabacik znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 16.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A kto pamięta że dzisiaj Tłusty Czwartek? Smacznego! http://img84.imageshack.us/img84/3695/p1030255i.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 heja, mam prosbe dla osob ktore uporaly sie z oddaniem domu juz, jakbyscie mogli wrzucic do namiarow fachowca od zaswiadczen energetycznych. Bylo to wiele razy omawiane ale na gl tym forum ciezko to potem znalez ... A ja jestem wlasnie w potrzebie znalezienia takiego fachowca:D dzieki http://allegro.pl/swiadectwo-energetyczne-pelny-zakres-w-cenie-i2124546838.html ja stargowalam jeszcze dyszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Moi chłopcy wczoraj wieczorkiem jechali z szuflami,a przez noc znowu tyyyyyle napadało.My mamy ze 150 metrów do odśnieżenia,masakra.No,ale ja tam nie odśnieżam.Dzisiaj jeszcze służbówką pandzią dałam radę,na pełnym gazie jak jepeem normalnie.Fajnie było.A kuzynka przyjechała i się zakopała,i musiałam ją odkopywać.Odnośnie okien to wiecie SZCZERZE ODRADZAM AP ŻORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 pytanie - ile was kosztowala mapa powykonawcza?? geodeta pytal mnie o ceny jakie "chodza" i strzelilam kolo 800 ale nie mam pojecia czy to tak jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 17.02.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 pytanie - ile was kosztowala mapa powykonawcza?? geodeta pytal mnie o ceny jakie "chodza" i strzelilam kolo 800 ale nie mam pojecia czy to tak jest ... Mnie jakos 900-1000 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 17.02.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja płaciłem coś w okolicy 500-600zł - razem z dodatkową kopią dla wodociągów(akurat w tym samym czasie kanalizę podpinałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.02.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 troche duzy rozrzut cenowy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 17.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Znacie jakiegoś kumatego ogrodnika? Potrzebny mi ktoś do podcięcia gruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 pytanie - ile was kosztowala mapa powykonawcza?? geodeta pytal mnie o ceny jakie "chodza" i strzelilam kolo 800 ale nie mam pojecia czy to tak jest ... ja zapłaciłam własnie koło 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 17.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Gdzie kupowaliście grzejniki?Jak na razie najtaniej na allegro, ale szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureks 17.02.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 http://allegro.pl/swiadectwo-energetyczne-pelny-zakres-w-cenie-i2124546838.html ja stargowalam jeszcze dyszke Właśnie mój kumpel miał już taki przypadek że nie chcieli odebrać budynku do użytku z powodu świadectwa jakie ktoś se kupił na allegro. Gość razem ze świadectwem nie dostarczył swoich uprawnień itp. i był problem. Potem jest 14 dni na uzupełnienie dokumentów i gość od którego kupił świadectwo się nie odzywał i musiał ponownie drugi raz robić świadectwo u kumpla tu na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 17.02.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja akurat nie miałem takiego problemu, był komplet dokumentów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 17.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Właśnie mój kumpel miał już taki przypadek że nie chcieli odebrać budynku do użytku z powodu świadectwa jakie ktoś se kupił na allegro. Gość razem ze świadectwem nie dostarczył swoich uprawnień itp. i był problem. Potem jest 14 dni na uzupełnienie dokumentów i gość od którego kupił świadectwo się nie odzywał i musiał ponownie drugi raz robić świadectwo u kumpla tu na miejscu. Ja i moj sasiad robilismy na allegro - login "hermanowski" (moze ma inny ale tak ma na nazwisko na pewno) - jakos 120 pln, teraz nawet 70-80 pln. Komplet uprawnien, ksera dyplomow, wszystko na papierze + CD. Zadnych problemow z odbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 17.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Co do śniegu, my walczymy tzn mój osobisty rozpoczął "akcja zima" Se kupił zabawkę i super jest, nawiane do pół metra śniegu ) wygląda bajecznie. Foty nie umiem wstawić ,a widok z okna cudny - mam na mysli to jak sie snieg odśnieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.02.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 My też robiliśmy u hermanowskiego z polecenia Adama zresztą i dom mamy już oddany.Już nawet podatek dostaliśmy.A z odśnieżaniem dzisiaj masakra,jakiś taki zbity już się ten śnieg zrobił,ja się zakopałam i machałam łopatą pół godziny,a teraz właśnie listonosz się zakopał.Użyczyłam mu łopaty i dałam wizytówkę co by następnym razem nie wjeźdżał tylko sygnała puścił.Mapa powykonawcza geodezyjna 400 zł,dostałam rabat,bo taki miałam zapowiedziany na początku,że jak wszystko zrobię u niego to na koniec będzie rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ufff odgarnięte,goniłam po wsi pana koparkowego i poprosiłam o odgarnięcie naszej drogi i udało się.Mam nadzieję,że teraz już będzie pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 http://img849.imageshack.us/img849/1710/20120217180747937.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts