Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie kupowaliście grzejniki?

Jak na razie najtaniej na allegro, ale szukam dalej...

zapytaj o konkretne grzejniki u artura - mi znalazl DeLonghi taniej niz na allegro

co do swiadectwa z allegro - dostalam komplet dokumentow bez proszenia sie - wszystko na temat ... dodatkowe obliczenia i program na plycie ...

co do sniego - el viva odsniezarka spalinowa :) pyka sobie czlowiek i sie smieje :) a jutro jeszcze musimy pojechac "odpykac" podworko na chwalowickiej bo sie ciotka piekli ze pol placu jest naszde a oni sami gonia z lopatami ... ja jej tylko ze maszej polowy niech nie odsniezaja :) ale tak to nie ma kto im wjazdu odsniezyc bo zawsze my to robilismy :)

Ufff odgarnięte,goniłam po wsi pana koparkowego i poprosiłam o odgarnięcie naszej drogi i udało się.Mam nadzieję,że teraz już będzie pamiętał.

u nas wczoraj traktor przejechal a dzis uslyszalam od sasiadow ze trzeba sciepe po 10 zrobic bo w ta zime jeszcze nic nei dostal i nie chce przyjezdzac :) sie biznes sniezny kreci :)

pytanie - ile was kosztowala mapa powykonawcza?? geodeta pytal mnie o ceny jakie "chodza" i strzelilam kolo 800 ale nie mam pojecia czy to tak jest ...

My płaciliśmy 500 zł.

Co do świadectwa energetycznego, to my też kupowaliśmy na allegro, była cała dokumentacja, ksera dyplomów, uprawnień, itp., płytka CD. Łukasz Korczyński, ale nie pamiętam nicka.

Polecam hurtownię elektryczną ElektroEkspert w Świerklanach.

Szukałam razem z mężem jednego dostawcy na całą budowe. U nich kupiliśmy najtaniej i wszystko co chcieliśmy. Okazało się, że mają najtańsze kable, skrzynki.

Informacja dla kobiet - mają przepiękne gniazdka, kontakty: plastikowe, metalowe, w szkle, dotykowe - CUDO. Mąż dodatkowo kupił LEDy.

FACHOWCY bo dobrze i konkretnie sie z nimi rozmawia i negocjuje. Kościelna 71, Świerklany, tel 324408300; za światłami przy drodze z Żor na Wodzisław

Gość Arturo72
Jest prostrzy i tańszy sposób na "ciepły montaż" polecany przez jareko,po piankowaniu i ścięciu nadmiaru pianki trzeba wszystkie miejsca piankowania przeciągnąć silikonem gr.0,5cm.

Cytuje siebie ale może komuś się przyda sposób z silikonem i akrylem na "montaż warstwowy",ja skorzystam :)

a my w ramach "oszczędności" zmieniliśmy samochód - gdybyście słyszeli że ktoś szuka pewnego i bardzo szybkiego auta to polecam :) Leon jest na sprzedaż :)

a na co jesli mozna zapytac ??

my w ramach oszczednosci reanimujemy lagune bo mariusza dojazdy r19 zaczynaja masakrycznie kosztowac !!! poki bylam na zwolnieniu to jezdzil mondkiem a teraz juz nie ma wyjscia jeden tydzien na noc mondkiem a na dzien r19

a na co jesli mozna zapytac ??

my w ramach oszczednosci reanimujemy lagune bo mariusza dojazdy r19 zaczynaja masakrycznie kosztowac !!! poki bylam na zwolnieniu to jezdzil mondkiem a teraz juz nie ma wyjscia jeden tydzien na noc mondkiem a na dzien r19

no na diesla...niestety ;) ale za to quattro :) audi a4 avant, pali ropy tyle co mój benzyny, spalanie Leona pozostawie bez komentarza :) ale najważniejsze ze ze sprawdzonego źródła...a to obecnie bezcenne

Leon jest zajebistą zabawką....ale bardzo kosztowną

Gość Arturo72
no na diesla...niestety ;) ale za to quattro :) audi a4 avant, pali ropy tyle co mój benzyny,

Czemu diesel niestety ? Jeśli mocna maszynka to tylko dieselek ;)

Moja Alfa 2,4 jtd 180KM paliła groszowe sprawy.Średnia do Cro i nazad ok.2800km to 6,3l/100km !! Miasto max.8l/100km.

Jazda(elastyczność,370Nm) to bajka,dźwięk 5 garów,podobna bajka :)

Przykład :

http://www.youtube.com/watch?v=RNmqCrtEIo4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=l3BDFenDzjQ&feature=related

Tylko nie mówcie,że to nie diesel ;)

nic nie pobije benzyny :) nic nie ciągnie tak od dołu jak benzyna :) audi to 1,9 tdi ale z czipem oczywiście...ma 170 KM co w porównaniu z 217 konnym Leonem w benzynie jest inną bajką...na pocieszenie jest quattro i większy bagażnik :D

ale

Leon pali w mieście 11 litrów Pb98

audi pali w mieście 7,9 litra ON

jesteśmy miesiecznie 1 bak do przodu