GabrysiaBP 20.02.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a ja polecam moje środki perfekt,lepsze od lidlowskich.Kominek,piekarnik doczyszcza,że jest jak nowy.Gres,panele,łazienka a nawet czyszczenie elewacji,kostki brukowej,usuwanie brudu pobudowlanego.Wchodzę z tym powoli na rynek lokalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 20.02.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No to ostateczny wybór OKNOPLUS Profil - Brügmann AD czy inna sprawdzona inna firma -profil veka Ma ktoś okna z oknoplusa? ( nie oknoplasta) Opinie dość dobre. Mam nadzieje że sie nie zawiode.W tym tygodniu muszę zadecydować. A tak nawiasem mówiąc dwa no prawie trzy miesiące myśleć nad oknami to co bedzie dalej Jak tak dalej pójdzie to do emerytury sie nie wybudujemy.Podziwiam tych zdecydowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.02.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 http://www.srodki-perfekt.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 20.02.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 O to ja z tych konkretnych,zdecydowanych.Tylko akurat odnośnie okien żałuję,że tak zdecydowałam.Nie polecam AP Żory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.02.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 pierwszy raz w życiu susze pranie na dworze w lutym byłam już w lutym na grilu...ale pranie to pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 grzeje go z każdej strony http://img836.imageshack.us/img836/3495/20120221124030132.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moos 21.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hej, czy ktoś może podać namiary na przedstawiciela handlowego z Lubaru?Może być na priv Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najlepszy 21.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mam pytanko ile kasują za położenie kafelek w łazience za 1m2 czy liczą to jakoś inaczej bo nie wiem czy ten co ma robić łazienki mi cen z kosmosu nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 21.02.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mam pytanko ile kasują za położenie kafelek w łazience za 1m2 czy liczą to jakoś inaczej bo nie wiem czy ten co ma robić łazienki mi cen z kosmosu nie bierze mi od metra liczyl ale dodatkowo za zabudowy i inne bajery sobie bral !! co do lubaru to ja ze sprzedawcami w radlinie sie kontaktowalam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najlepszy 21.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 a możesz uchylić rąbka tajemnicy ile płaciłeś za metr i ile mniej więcej za wnęki płaciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.02.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gdzie w Radlinie jest Lubar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 21.02.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Gabrysia nie mogę wysłać do Ciebie PW Zgadamy się na początku tygodnia, jakbym zapomniała to mnie szturchnij, bo mam kupe roboty i mogę zapomnieć w ferworze walki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 21.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ewa zadzwonię na początku przyszłego tygodnia do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.02.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Gdzie w Radlinie jest Lubar?? oczywiscie ze nei w radlinie tylko w rybniku ... ja to tam nigdy nie wiem gdzie sie konczy rybnik a zaczyna radlin ... ja za m2 placilam kolo 25zl ale to bylo po znajomosci i raczej mojego kafelkarza juz nie bede polecac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 22.02.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No a teraz czas na drzwi zewnętrzne - wejściowe i kotłownia. Dajcie jakieś namiary gdzie uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 22.02.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ewa zadzwonię na początku przyszłego tygodnia do Ciebie. Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.02.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 od paru tygodni próbowaliśmy dojść do tego dlaczego utrzymuje sie nam bardzo wysoka temperarura spalin pieca (a więc dużo ciepła ucieka kominem) i na wysokich obrotach idzie dmuchawa pieca...po różnych próbach okazało się całkowicie przypadkiem że czujnik temperatury pieca...nie był dokłądnie wciśnięty więc odczytywał zimneijszą temp niż realna...po korekcie temp spalin znacznie spadła, ilość czasu kiedy idzie dmuchawa też (o połowę !! ) a popiół ze spieków zmienił się w pył, nie mówiąc o tym że czas spalania zasobnika wydłużył się o kilka dninie chcę przeliczać ile straciliśmy opału tej zimy na darmo...bo nie mam kogo o to winić, podejrzewam że conajmniej 1/4 lub nawet 1/3no cóż mleko sie rozlało a raczej węgiel poszedł z dymem.....następna zima będzie lżejszaale dobra rada - czytajcie, porównujcie parametry i interesujcie sie waszymi instalacjami ,tematyczne fora internetowe to potęga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 22.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 od paru tygodni próbowaliśmy dojść do tego dlaczego utrzymuje sie nam bardzo wysoka temperarura spalin pieca (a więc dużo ciepła ucieka kominem) i na wysokich obrotach idzie dmuchawa pieca...po różnych próbach okazało się całkowicie przypadkiem że czujnik temperatury pieca...nie był dokłądnie wciśnięty więc odczytywał zimneijszą temp niż realna...po korekcie temp spalin znacznie spadła, ilość czasu kiedy idzie dmuchawa też (o połowę !! ) a popiół ze spieków zmienił się w pył, nie mówiąc o tym że czas spalania zasobnika wydłużył się o kilka dni nie chcę przeliczać ile straciliśmy opału tej zimy na darmo...bo nie mam kogo o to winić, podejrzewam że conajmniej 1/4 lub nawet 1/3 no cóż mleko sie rozlało a raczej węgiel poszedł z dymem.....następna zima będzie lżejsza ale dobra rada - czytajcie, porównujcie parametry i interesujcie sie waszymi instalacjami ,tematyczne fora internetowe to potęga Samo utrzymywanie pieca na wysokiej temperaturze tylko zrobilo dobrze samemu piecowi i kominowi. Opalu pewnie szlo troche wiecej ale nie liczylbym ze az 1/3 - skoro sie instalacja nie gotowala to az tak zle byc nie moglo Byle nie trzymac nizej niz 50-55stC bo sie zacznie smolic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 temp spalin przekraczała momentami 250 stopni...to chyba za dużo teraz nie przekracza 150st.C. praca się wyrównała i opał spala się dużo dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszku 22.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witam serdecznie buduje w radlinie i od dawna podczytuje wasze forum dzieki czemu uzystalem wiele cennych rad dotyczacych budowy,materiałów i wykonawcówz których bylem bardzo zadowolony do czasu az zatrudniłemdo zrobienia ocieplenia poddasza i pyt k-g polecaną tu firme WIMAX p. Tomasza Halista robią niedokadnie krzywo pozostawlili po sobie zabrudzone gipsem tynki na scianach,nechca uwzglednic reklamacji moim błedem bylo ze niepodpisalem z nimi umowy wiec jesli ktos zdecyduje sie na nich prosze pamietac o umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts