bdan 24.02.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jaki wykład, Gingeros mam tynki cementowo wapienne, pomaluje śnieżka gruntem potem farbą - jeszcz nie wiem jaką. Czy cos jest nie tak. Pamietaj o mnie w marcu/kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 24.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jaki wykład, Gingeros mam tynki cementowo wapienne, pomaluje śnieżka gruntem potem farbą - jeszcz nie wiem jaką. Czy cos jest nie tak. Pamietaj o mnie w marcu/kwietniu Na pewno bedzie OK. Zuzylem u mnie w chacie z 15 wiaderek sniezki grunt i na to glownie farby tikkurili, beckersa i kawalek duluxem (z mieszalnika i gotowe) - polowa na sciany cem-wap, polowa na sufity z KG. Zero problemow, super krycie (nawet pizdzacym czerwonym), zadnych smug czy czegos podobnego. Wszystkim polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stibdom 24.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gingeros - ładnie to ująłeś tak.... książkowo albo inaczej, powinieneś pisać foldery reklamowe. Tekst mi się podoba i jest jak dla mnie zrozumiały, a dla Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.02.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gingeros - ładnie to ująłeś tak.... książkowo albo inaczej, powinieneś pisać foldery reklamowe. Tekst mi się podoba i jest jak dla mnie zrozumiały, a dla Was? nie chciało mi się czytać bo juz jestem po malowaniu "zwykłym" ale podpis Gingerosa budzi "respect" w temacie farb aha...zbliżają sie moje urodziny więc impreza...no i wzięlam sie za te ściany - wszystkie swietnie dało sie umyć, nawet z kredek świecowych które wnikły w pory - przejechałam szczotką po dekoralu i zeszło i nie były to farby z najwyższych półek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 24.02.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 nie chciało mi się czytać bo juz jestem po malowaniu "zwykłym" ale podpis Gingerosa budzi "respect" w temacie farb aha...zbliżają sie moje urodziny więc impreza...no i wzięlam sie za te ściany - wszystkie swietnie dało sie umyć, nawet z kredek świecowych które wnikły w pory - przejechałam szczotką po dekoralu i zeszło i nie były to farby z najwyższych półek... Pati, ale zwykłą szczotą z wodą? Ja mam w maju komunię, tzn. córka moja, więc też coś muszę z tym zrobić. A co do malowania, to my dawaliśmy najpierw Śnieżkę Grunt raz, a na to farby razy dwa. Używaliśmy Dekoralu, Duluxa w jednym pokoju i Śnieżki - Barwy Natury. Wyszło ok. W sypialni daliśmy Luxensa z Leroy Merlin, ale tak średnio mi się malowało; ale efekt może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqq 24.02.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 acha, achato ile za łązienkę?ja mam trzyza dwie mniejsze Pan chce 3500- 4500 , a za większą 5500 - 7500 za kafelkowaniewydaje mi siędużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 24.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 chciałbym porównać ile zużywacie prądu na miesiąc w nowych domach-chodzi mi o tych co płacą co miesiąc za pąd:ja za grudzień miałem 225kWh,za styczeń aż 550 ale to dlatego że zawiesił mi sie wyłącznik ciśn.od pompy głębinowej i chodziła cały czas.-ale gafa ze mnie. a za luty będzie ok 300kWh.Tak się zastanawiam czy i tak to nie jest za dużo,w domu sprzęt agd AA++,oświetlenie led i żarówki energooszczędne a i tak zżera tego prądu za dużo moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.02.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 u nas jeden z potencjalnych przyszłych kafelkarzy chce za większą łazienkę 3500zł, a za mniejszą 1800zł. w tym obudowy geberitów i jednej wanny. mało dekorów. ledów oraz innych wodotrysków brak. Myślę że to niemało, zobaczymy jeszcze jakie ceny tu obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pati, ale zwykłą szczotą z wodą? Ja mam w maju komunię, tzn. córka moja, więc też coś muszę z tym zrobić. A co do malowania, to my dawaliśmy najpierw Śnieżkę Grunt raz, a na to farby razy dwa. Używaliśmy Dekoralu, Duluxa w jednym pokoju i Śnieżki - Barwy Natury. Wyszło ok. W sypialni daliśmy Luxensa z Leroy Merlin, ale tak średnio mi się malowało; ale efekt może być. woda z mydłem, lekko sie pieniło ale nie zostały ślady co do łazienek mała łazienka ok. 6m2 2200zl duża prawie 12m2 3700zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 gingeros specjalnie dla twojego lepszego samopoczucia nie mam najmniejszej ochoty uzywac "magicznych slow" jak stwierdzam ze komus sie dziekuje nalezy to z pewnoscia je uslyszy - a ty sie czepiasz mnie od dluzszego czasu wiec nie zamierzam sie tym specjalnie przejmowac ot co juz ci pare razy mowilam - albo sie przyzwyczaisz alebo masz problem co do lazienek 16m2 - 2800 6m2 - 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.02.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Gingeros - ładnie to ująłeś tak.... książkowo albo inaczej, powinieneś pisać foldery reklamowe. Tekst mi się podoba i jest jak dla mnie zrozumiały, a dla Was? W kwestii formalnej - gingeros jest przedstawicielem handlowym jednej z firm handlujacych farbami - on taka wiedze MUSI posiadac i musi umiec laikowi /takiemu jak ja/ wytlumaczyc dlaczego malezy uzyc akurat TEJ konkretnej farby a nie 5 innych taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.02.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No to ja na pewno od takiego przedstawiciela kupiła bym farby,bo kompetetnie jak dla mnie pisze.My dokładnie robiliśmy tak jak pisze.Zapomniałam,że faktycznie jeszcze przed śnieżką grunt był jakiś grunt ceresit ct coś tam,coś tam.Co do łazienek to jedna 4m2,druga 11,podłoga w kuchni 10m2 oraz hol też ok.15m2 zapłaciłam 17,5 tysiąca.Wchodziło w to wszystko,sufity,zrobienie murku pod umywalkę,wszystkie półki,półeczki i inne duperele,a dupereli mam dosyć dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 24.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 gingeros specjalnie dla twojego lepszego samopoczucia nie mam najmniejszej ochoty uzywac "magicznych slow" jak stwierdzam ze komus sie dziekuje nalezy to z pewnoscia je uslyszy - a ty sie czepiasz mnie od dluzszego czasu wiec nie zamierzam sie tym specjalnie przejmowac ot co juz ci pare razy mowilam - albo sie przyzwyczaisz alebo masz problem Mea dla mnie to nie problem ale miłe słowo zawsze w życiu pomaga magiczne słowa nic nie kosztują a jakże bardzo zmieniają wizerunek osoby która ich używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.02.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Mea dla mnie to nie problem ale miłe słowo zawsze w życiu pomaga magiczne słowa nic nie kosztują a jakże bardzo zmieniają wizerunek osoby która ich używa wytlumacz mi gdzie i dlaczego brakowalo ci tego "milego slowa" moze ja po prostu mila nie jestem /aczkolwiek niekoniecznie tak jest/ po prostu zycei ostatnio mnie szkoli i jakos checi na mile slowa brak ... i tak jak powiedzialam - jak sie komus nalezy to napewno je uslyszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najlepszy 25.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Gdzie idzie zrobić projekt łazienek i druga sprawa czy kafelki lepiej kupić w markecie czy w jakimś salonie łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Projekty łazienek robiłam w TGS-ie w Gliwicach.Robiłam,robiłam aż wszystko mi się spodobało.Kafelki też tam zamawiałam,ale po wcześniej zbadaniu rynku internetowego.Powiedziałam,że jak dadzą mi ceny internetowe to wezmę u nich.Później nie było problemu z domawianiem,a domawiałam po parę sztuk.Zresztą zamawiałam też po sztuce,żeby zobaczyć jak będą kafle wyglądały u mnie na podłodze.Ktoś pytał o prąd,ja niewiem ile to kW,ale wiem ile płacimy.Tak średnio 215 zł co miesiąc.W styczniu miałam 230,bo dużo piekłam,gotowałam,smażyłam na święta.Teraz mam 204. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 25.02.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Gdzie zamawialiscie drzwi wew. i zew?? Na co warto zwrocic uwagę przy zakupie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19adam81 25.02.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 :)Witam wszystkich jestem tu pierwszy raz ,na wiosne ruszamy z budową domku i odkupie Stemple od 2.70-3m tak 100-150 sztuk i betoniarke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 kafle kupowalam w ceramecie w zorach a drzwi w majstru na raciborskiej - bralam dre i akurat mieli na nie dobra promocje co do projektu - nie polecam glazury - aczkolwiek projekty sa fajne ale wybranie u nich 4000 to masakra dla kieszeni !!! polecam natomiast TGS - sporo tam kupilam i wiem ze ceny sa swietne i swietnie robia projekty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 26.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Gdzie zamawialiscie drzwi wew. i zew?? Na co warto zwrocic uwagę przy zakupie??? Drzwi zewn. w Inter Decor w Żorach - mają najlepsze ceny na Hormanna, a drzwi wewn. Porta w Rewonie Jak na razie i z jednych i z drugich jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts