Krisat 27.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 mam dylemat nad wyborem posadzki czy lać posadzkę z mixokreta lub anhydryt ( podłoga na gruncie styro dam chyba 6+6cm , ogrzewanie podłogowe kafelki na piętrze będą panele i kaloryfery) czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majsterrybnik 27.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Moze mi ktos wyjasnic jak to jest z klasą bezpieczenstwa drzwi zew. okreslanej od WK1-WK4?? WK1 to najwyzsza czy najnizsza klasa bezp? Witam WK1 to najniższa klasa bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 27.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 od anhydrytów odstrasza mnie ich większa płynność, czyli jeśli coś nie wyjdzie, to każdą szparkę ta ciecz znajdzie i przecieknie niżej. No i chyba jednak drożej to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Krisat, anhydryt wychodzi drożejopłaca się jak masz duże nierówności posadzkiszybko grzeje i szybko sie wychładzapo 2 dniach nadaje sie do chodzenia po nim, dużo szybciej schniema idealnie gładką i prostą powierzchnię po zastygnięciuwarstwa posadzki moze być bardzo cieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Adam czepiasz się,przeca wszyscy znają pana Karola.Jest w namiarach jako Pan Karol od Gabrysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Adam czepiasz się,przeca wszyscy znają pana Karola.Jest w namiarach jako Pan Karol od Gabrysi. Ja sie tylko smieje W razie czego polecam Marcina od tynkow, Zenka od wiezby i Adama od ocieplen BTW. Co sie dzieje z Aga nr 1 ktos wie ?? Dawno jej tu nie bylo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 27.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 a macie może jakieś namiary na ludzi co robią drenaż bo tego co się dowiedziałem to ten mój co robili jest zrobiony byle jak przez lajka i jaki jest mniej więcej koszt takiej inwestycji Tu masz namiar na mojego fachowca od co i wod-kan jarek : 502507459.Będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.02.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja sie tylko smieje W razie czego polecam Marcina od tynkow, Zenka od wiezby i Adama od ocieplen BTW. Co sie dzieje z Aga nr 1 ktos wie ?? Dawno jej tu nie bylo! Też się od kilku dni zastanawiam gdzie zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 28.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam WK1 to najniższa klasa bezpieczeństwa Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 28.02.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 BTW. Co sie dzieje z Aga nr 1 ktos wie ?? Dawno jej tu nie bylo! oj jej juz baaaardzo dawno tu nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wczoraj polecałam pana Karola,a dzisiaj sama muszę do niego dzwonić po pomoc.Moje dwie zołzy się bawiły na schodach i potrzaskały ramkę ze zdjęciem,spadła wbijając róg w moje schody.Normalnie się poryczałam na tych schodach.Dziura jak w du....Te schody to jest najfajniejsza rzecz w tym domu,moja duma.Zołzy maja zakaz opuszczania swoich pokoi w dniu dzisiejszym,a jeszcze ojca w domu nie ma.Jak to zobaczy to się może okazać,że do końca tygodnia nie wyjdą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.02.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zołzy maja zakaz opuszczania swoich pokoi w dniu dzisiejszym,a jeszcze ojca w domu nie ma.Jak to zobaczy to się może okazać,że do końca tygodnia nie wyjdą..... Biedne zołzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.02.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 kto biedny to biedny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 28.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Gabrysia co on tam wie nie widzial twoich schodow (moje juz u stolarza od listopada tycza, a ja ciagle przekladam montaz) BTW ktos sie pytal o drzwi wewnetrzne to jak sie ma zdrowie i nerwy to mozna sprobowac interfloor zabrze (sprzedaja na allegro) pobili majstra o 600zl na 9 drzwiach ale trzeba miec na nich patent (kontakt tylko mailowy i zawsze po 23 odpowiedza ) za to montazysci git majonez szybko i fajnie zamontowali, a wczesniej przygotowali otwory (a za montaz z przygotowaniem otworow skasowali 130zl za szt wiec chyba nie tak duzo) zewnetrzne mam z derpala od tesciow Queene (ale srednio bym polecal, takie sobie te drzwi i jeszcze ta skucha z oscieznica wiec sobie odpusccie i poszukajcie czegos lepszego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiu84r 28.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Robię porządki i mam do sprzedania pozostałości porothermu za połowę ceny: porotherm 30p+w ok 10szt. - 2zł/szt. 1/2 porotherm 30 (połówki) ok. 20szt. - 2,5zł/szt. porotherm 19p+w ok 15szt. 4zł/szt. porotherm 11,5 p+w ok. 30szt.- 2,50szt. Można kupywać razem, osobno po 1szt. byleby mi z placu ubywało Towar do odbioru w Rybniku-Kamieniu Mam również do sprzedania: stal - SPRZEDANE: fi12 żebrowany 30prętów 12m = 360mb x 0,888 (ciężar 1mb pręta) = 319,68kg fi8 żebrowany 38prętów 12m = 456mb x 0,395 = 180,12kg razem 0,5t cena: 900zł za całość (1800zł/tona) z transportem na mój koszt do 10km. łaty (6x4cm) - SPRZEDANE 48szt x 3m = 0,3456m3 kontrłaty (5x2,5cm) - SPRZEDANE: 50szt. x 4m = 0,25m3 drewno zaimpregnowane ciśnieniowo cena: 360zł (600zł/m3) przy całości transport w cenie tel. 510 356 596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wczoraj polecałam pana Karola,a dzisiaj sama muszę do niego dzwonić po pomoc.Moje dwie zołzy się bawiły na schodach i potrzaskały ramkę ze zdjęciem,spadła wbijając róg w moje schody.Normalnie się poryczałam na tych schodach.Dziura jak w du....Te schody to jest najfajniejsza rzecz w tym domu,moja duma.Zołzy maja zakaz opuszczania swoich pokoi w dniu dzisiejszym,a jeszcze ojca w domu nie ma.Jak to zobaczy to się może okazać,że do końca tygodnia nie wyjdą..... jesli to schody debowe..a wgniot duzy mozna to dosyc łatwo załatwic woskiem w kolorze drewna .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tak schody dębowe,oczywiście chłop wrócił z roboty i stwierdził,że taka mała dziurka i to ja przesadzam.Załatwiłam już,że pan Karol podjedzie naprawić,a dzieci dalej w swoich pokojach tyle,że z tatusiem,który córeczek broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.02.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tak schody dębowe,oczywiście chłop wrócił z roboty i stwierdził,że taka mała dziurka i to ja przesadzam.Załatwiłam już,że pan Karol podjedzie naprawić,a dzieci dalej w swoich pokojach tyle,że z tatusiem,który córeczek broni. Gabi lepiej sie przyzwyczaj. Drewno to drewno - bedzie sie rysowac i beda wgniotki. Niektorzy nawet twierdza, ze to mu dodaje uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 28.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 dokładnie, tych wgnieceń będzie tylko przybywać i nie ma co dramatyzować.moje wodkan kończy się powoli. Kominek dachowy do kanalizy mam niepotrzebny (chyba 140zł kosztował), bo będę miał jakiś odpowietrzacz w kotłowni.Moje przejście przez fundament rurą ochronną do przyłącza wodnego coś się fachowcom nie podoba i chyba będzie kucie. że niby rurka wygląda na pękniętą ale nie sądzę. Obserwowałem tą rurkę na każdym etapie i trzymała się dzielnie. Jutro będzie próba szczelności rurek z wodą. Jak myślicie, lepiej żebym był przy tym? W sobotę byliśmy na budowie, naumawialiśmy tam instalatorów wszelakich (zjechali się prawie o jednej godzinie) i nagle do łazienki wszedł sobie jeden starszy facet. jest murarzem i czy nie chcemy żeby nam tynki zrobił. Nosz kuźwa, wyobrażacie to sobie, że ktoś obcy wam do chałupy bez pukania włazi? ten płot będzie bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 W sobotę byliśmy na budowie, naumawialiśmy tam instalatorów wszelakich (zjechali się prawie o jednej godzinie) i nagle do łazienki wszedł sobie jeden starszy facet. jest murarzem i czy nie chcemy żeby nam tynki zrobił. Nosz kuźwa, wyobrażacie to sobie, że ktoś obcy wam do chałupy bez pukania włazi? ten płot będzie bardzo szybko Sam piszesz ze to jeszcze budowa - licz sie z tym ze fachmani moga sie zlazic A masz tam chociaz drzwi zeby bylo w co zapukac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts